Fatih Terim: "Mevcut başkan hakkında şu an için yapabileceğim tek şey, kendisine acil şifalar dilemek olacaktır"

Ben bu kadar senelik taraftarlığımda ve on senelik forum üyeliğinde kulübümüzün efsanesine ilk kez bu kadar hakaret içeren mesaj görüyorum. Gscimbom bu değildi yahu,yönetim nasıl bunca seviyesiz mesajın başlıkta bulunmasına izin veriyor anlamakta güçlük çekiyorum. Sadece o da değil, koca kulübün başkan adayına sinsi Burak ezik Burak falan deniyor. Yaş ortalamamız mı düştü yoksa bu foruma ciddi ciddi diğer kulüplerin taraftarları bile isteye üye mı yapıldı? Biri açıklayabilir mı? Mesela bende Eşref Hamamcıoğlu seçilmesin istiyorum. Ama gidip aptal saptal hakaretamiz mesaj atmıyorum. Kimseyi hedef almıyorum,ancak bu gidişle üyeliğimi sonlandıracağım. Yönetim,bir tık dikkat edin lütfen.

Hocamiz mactan sonra kameralar önünde yonetime falan saydirinca no problem. Ama başkan artik calismak istemiyoruz diyince auw
Sence dün gösterilen tepki bununla mı alakalı? Bazı sabit fikirli arkadaşlara karşılık vermiyorum da sen aklı başında adamsın, muhakeme yeteneğinin de olduğuna inanıyorum.

Dün başkan dediki ;

1. Ben Terimle çalışmam.
2. Seçimi erteleyebileceğim kadar erteleyeceğim. Mümkünse aday da olacağım.
3. Yönetimde son kişi bile kalsam bırakmam.
4. Bu da Galatasaray 1 ay hocasız kalacak demek.
5. TFF de değerli insanlar var, Ali Koç çok iyi bir insan.

Terimi zerre sevmesem bile şu açıklamaları yapan başkanı savunmam.

Bir de hastalığına laf ediyor diyenlere;

Çıkıp aynı üslupla cevap verse, kanser olan 70 yaşında adama saygısı yok cevap veriyor diyecektüniz.

Sizin için Terim'in ne dediği önemli değil, o denileni Terimin demesi önemli.

Biz eksik kadroylayken bahane, Sergen eksik kadroyla olunca ise Beşiktaş eksik kadroyla oynadı demeniz gibi bu da.

Cidden kendinize gelin, biraz mantıklı olmayı deneyin.

Ben bu kadar senelik taraftarlığımda ve on senelik forum üyeliğinde kulübümüzün efsanesine ilk kez bu kadar hakaret içeren mesaj görüyorum. Gscimbom bu değildi yahu,yönetim nasıl bunca seviyesiz mesajın başlıkta bulunmasına izin veriyor anlamakta güçlük çekiyorum. Sadece o da değil, koca kulübün başkan adayına sinsi Burak ezik Burak falan deniyor. Yaş ortalamamız mı düştü yoksa bu foruma ciddi ciddi diğer kulüplerin taraftarları bile isteye üye mı yapıldı? Biri açıklayabilir mı? Mesela bende Eşref Hamamcıoğlu seçilmesin istiyorum. Ama gidip aptal saptal hakaretamiz mesaj atmıyorum. Kimseyi hedef almıyorum,ancak bu gidişle üyeliğimi sonlandıracağım. Yönetim,bir tık dikkat edin lütfen.
Galatasaray tarihinin en başarılı 2 başkanından biri olan hatta tüm branşları katarsak en başarılı başkanı olan, zamanında hem hükümete hem TFF'ye posta koyan Aysal'ı botokslu diye aşağılamaya çalışanlar bile var bu forumda. O yüzden çok da şey yapmayalım.

la adam torununun tedavisi için yılda 2 kere abd'ye gidiyor, adam gitmiş onu ağzına dolamış terim geçmiş olsun başkan deyince ne kötü niyetliliği kalıyor, ne kindarlığı. sizin gözünüz kör olmuş resmen, şu mustafa cengiz'i insan olarak geçtim de başkan olarak savunmak her şeyden önce galatasaray'a ihanettir.

Galatasaray tarihinin en başarılı 2 başkanından biri olan hatta tüm branşları katarsak en başarılı başkanı olan, zamanında hem hükümete hem TFF'ye posta koyan Aysal'ı botokslu diye aşağılamaya çalışanlar bile var bu forumda. O yüzden çok da şey yapmayalım.
Yakında Baba Gündüz'e, Metin Oktay'a hakaret edecekler diye korkuyorum. Allahtan ikisi de hayatta değil.. Seviye fazlasıyla yerlerde.

la adam torununun tedavisi için yılda 2 kere abd'ye gidiyor, adam gitmiş onu ağzına dolamış terim geçmiş olsun başkan deyince ne kötü niyetliliği kalıyor, ne kindarlığı. sizin gözünüz kör olmuş resmen, şu mustafa cengiz'i insan olarak geçtim de başkan olarak savunmak her şeyden önce galatasaray'a ihanettir.

hocanın torunu mu hasta

Yapacağın tek şey takımı düzgün çalıştırmaktı,iş işten geçtikten sonra şifa dileyip ona buna laf yetiştirmek değil

Kendini başkanlar üstü görmektende vazgeç

Başkan adayları,sen,teknik heyetin,mevcut yönetim,evlatların,twitter trollerin ve size çanak tutan herkes düşün şu kulübün yakasından

Bak bak konu terim olunca sözde gs neferleri gelmiş hesaplarinin şifrelerini hatirlamaya başlamişlar
Ayni hassasiyeti her çaliştigi baskana atar gider yapan terim içinde gosterdiniz mi bu adam gs başkanlik makamini ayaklar altina aliyor diyebildiniz mi ?
Sizlerin derdi gs felan değil bunu zaten biliyoruz terim yuceltilsin terim el ustunde tutulsun sizin için kafi derdiniz gs değil ki
Birde metin oktay gunduz kilic felan diyorlar
Bu adamlar her calistigi gs başkaniyla kavga mi etmiş
Egolarini kulubun menfaatlerinin ustunde mi tutmuş ki gs taraftari o efsanelere laf etsin kavga etsin ?

Aslolan Galatasaray denmiş ve uzatılmamış mevzu.

iPhone 6S Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Terim hangi başkanla anlaştıki yorumlarıda palavra.
anlaşamadığı iki adam var. Onlarda Galatasaraylı değil. sırf kendi reklamlarını yapmak için başkan olan adamlar.Birisi 70 küsür yaşında çok seviyorya Galatasarayı 60 yaşında üye olmuş.
Diğer başkanında halini görüyoruz.
Gerçekten Allah şifalar versin.kendisine yazık ediyor. Bu adamların Galatasaraya olmayan bağlılığını görmek çok zor değil. Daha seçildikten altı ay sonra anladım bu konuda yetersiz olduğunu.

Baskanim bile yazmiyor, cünkü kendisini daha üstün görüyor

Hoca bugün kimseye saplamadı.. sadece hepimize Galatasaray’ın asaletini hatırlarttı..
Kuşlara 25 yıldır mütemadiyen saplıyor zaten.. onlar kıçlarının acısıyla vıyaklayıp kanat çırptıkça hocam saplamaya devam edecektir..

Yalniz forumda bayağı sövülecek adam var. Şimdi başlasan 10 da 1 ine gelemeden modlar içinden geçer adamın.

SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt