Fatih Terim: "Mevcut başkan hakkında şu an için yapabileceğim tek şey, kendisine acil şifalar dilemek olacaktır"

Yazdigin yazi olaydim,su kagit kadar degerim yok.bir kez bakisak lutfen hocam

Ben hayatımda bu kadar nankör bir hoca görmedim.. İstediği her adam alınmasına rağmen evlatçılıkla şampiyonluğu satıp başarısızlıkta bütün ihaleyi yine yönetime yıkmaya kalktı..

Allah bizi bu zihniyetten kurtarsın başka birşey demiyorum.. Umarım liseli olmayan bir anti terimci başkan buluruz yoksa işimiz zor..

Avuçlarını ovuşturup kavgayı daha da alevlendirmesini bekleyenler avuçlarını yalamış oldu.

11 yıldır buradayım Galatasarayın hocasına bu kadar hakaret edildiğini ilk kez görüyorum. Beni de fatih terim Galatasaraylı yapmadı ben 87 den bu yana bu takımı 1 tek maçını bile kaçırmadım sevmeye bilirsin bende gitmesinden yanayım ama hakaret başka bit şey arkadaş yazık!!!

Resmen başkana akıl sağlığı yerinde değil geçmiş olsun demiş. Tamam başkan kötü durumda olabilir de bu hastalığı üzerinden şov yapmak kendini haklı çıkartmak da ilginç.

Böyle bel altı vurmak classic ft işi, Davala gibi davarlar boşuna yardımcı antrenör olmuyor bu kulüpte.

Bu pasif agresif açıklama ile cengizin tezleri dahada güçlendi.

Gün geçtikçe beraber iş yapılması daha zor bir insan halini alıyorsun Hocam.

Kemoterapi alıp ertesi gün 2,5 saat basın toplantısı yapan adamın aklı başında değildir hocam da gerekeni yapmış kimseyi kırmaya, üzmeye gerek yok büyüklük bunu gerektirir.

Geri
Üst Alt