Fatih Terim: "Mevcut başkan hakkında şu an için yapabileceğim tek şey, kendisine acil şifalar dilemek olacaktır"

Ali koçun adamı, hocayı gönderip Fenerbahçenin önünü açmak istiyor.
İçimizdeki düşman lafından sonra ben de Terimle çalışmazdım.

Ama mevzu bu değil, seçimi kasıtlı olarak erteledi ve keyfine göre davranıyor hala.

Güç zehirlenmesi yaşadığı çok belli.

Galatasaray spor kulübüne uzun süredir güçlü bir Başkan gelmiyor.
En son Ünal Aysal gelir gibi oldu oda etrafındakilere uyum sağladı.
Eğer başkanlık makamı güçlü olursa Fatih Terim de güçlü olur, haddini de bilir.
Ünay Aysal döneminde de ortaya çıkan gizli yazışmalarda Ünal Aysal için "Sağol Başkan, tamamdır Başkan" gibi ifadeleri vardı.
Şimdide "mevcut Başkan" ifadeleri.
Neresinden baksan kabul edilemez.
Kulüpte veya başka bir kurum kuruluşta belli bir çalışan en başındaki amirine "başkanım" ifadesini kullanmıyorsa, o kulüpte büyük bir otorite boşluğu var demektir. O otoritenin sorumlularıda çalışanlar değil kulüp başkanlarıdır.

Ama mevzu bu değil, seçimi kasıtlı olarak erteledi ve keyfine göre davranıyor hala.

kanka dün de söyledim şimdi de söyleyeyim, Cengizle terimin yolu Arda transferinden sonra ayrıldı. Bugün resmiyete dökülüyor. O süreci hatırlıyorsundur sende, başta istemedi, çıktı basın toplantısında salladı adama. sonra bu mevzunun basın toplantısında konuşulmasından rahatsız oldu cengo falan. Orada ip koptu. sonraki dönem de adam tükürdüğünü yaladı Arda geldi. Ardayı kim getirdi? Dürüst bir şekilde düşündüğünü söyle bana. Arda bir el öpmeyle mi geldi gerçekten sence? Hatır gönül rica üzeri geldi işte. Terim ilk geldiğinde Arda haberleri sorulunca sıradaki soruyu alayım diyen adamdı yaw.

Gel iddiaya girelim seninle, Albayrak hariç gelen 4 isimle de sorun yaşar hoca. Belki Apoyla da sorun yaşar ona da garanti veremiyorum

Ben hocanın da artık bırakmasından yanayım. 67 yaşında adamı idare edebilecek yönetim, başkan arıyoruz. bu sadece bana mı tuhaf geliyor anlamıyorum. Gelsin başkan olsun, profili başkan olmaya da uygun.

guc zehirlenmesi yasayacak kadar guclu degil ki. sadece fazla duygusal ve duygularıyla hareket ediyor.

Terim güzel cevap vermiş. Mustafa Cengiz son yaptığı basın toplantısıyla fiilen başkanlık görevine son vermiştir. Sağlığı görevini devam ettirmeye izin vermiyor. Başkan basın toplantısında saçma sapan şeyler söyledi ama sağlık durumu iyi görünmüyor bu nedenle açıklamalarını ciddiye almıyorum. Terim'e gelince kararsızım 2017-2018 şampiyonluk kadrosunu alıp zamanla eritti üstüne koyamadı. Gitse yerine kim gelir onu da bilmiyorum.

Ben bu kadar senelik taraftarlığımda ve on senelik forum üyeliğinde kulübümüzün efsanesine ilk kez bu kadar hakaret içeren mesaj görüyorum. Gscimbom bu değildi yahu,yönetim nasıl bunca seviyesiz mesajın başlıkta bulunmasına izin veriyor anlamakta güçlük çekiyorum. Sadece o da değil, koca kulübün başkan adayına sinsi Burak ezik Burak falan deniyor. Yaş ortalamamız mı düştü yoksa bu foruma ciddi ciddi diğer kulüplerin taraftarları bile isteye üye mı yapıldı? Biri açıklayabilir mı? Mesela bende Eşref Hamamcıoğlu seçilmesin istiyorum. Ama gidip aptal saptal hakaretamiz mesaj atmıyorum. Kimseyi hedef almıyorum,ancak bu gidişle üyeliğimi sonlandıracağım. Yönetim,bir tık dikkat edin lütfen.

Renktaş 10 senedir forumdayım diyorsun Terim'in 2013'te gönderildiği zaman burada yazılan yorumları hatırlamıyor musun ? Terim'in veda ederken ağladığı fotoğrafları koyup sövülüyordu burada. Kebapçı vs. yorumlarından geçilmiyordu burası. Burada yapılan yorumlarda fazla hakaret içeren yorum yok.

Sence dün gösterilen tepki bununla mı alakalı? Bazı sabit fikirli arkadaşlara karşılık vermiyorum da sen aklı başında adamsın, muhakeme yeteneğinin de olduğuna inanıyorum.

Dün başkan dediki ;

1. Ben Terimle çalışmam.
2. Seçimi erteleyebileceğim kadar erteleyeceğim. Mümkünse aday da olacağım.
3. Yönetimde son kişi bile kalsam bırakmam.
4. Bu da Galatasaray 1 ay hocasız kalacak demek.
5. TFF de değerli insanlar var, Ali Koç çok iyi bir insan.

Terimi zerre sevmesem bile şu açıklamaları yapan başkanı savunmam.

Hocam başkanı savunmuyorum. Mustafa başkanın da miladı doldu. Haklisin bu konuda. Hizmetleri olmadi degil, lakin bircok fail hareketi de mevcut. Hiçbirini unutmadik. Şuan saglik sebebiyle de böyle bir ortamda bulunması hem kendisi hem camia icin uygun degil.

Belirttigin mevzular da rezalet. Hele ki camianın tdirektorsuz kalma ihtimali falan... kelimeler yetmez bu durumu izah etmeye.

Benim sozlerim daha cok bu durumda birbiriyle cocuk gibi atışan baskan ve hocayaydi. Iki tarafta hatali. Lakin 2 tarafta bunu gormemezlikten gelip karsi tarafa laf sokmak ile meşgul. Galatasarayi dusunen yok bu durumda hocam.. Benim derdim bu..

Tahminim hocamizin her halükarda devam etmesi ve başkanın ipi çekilmesi. Hoca bu olanlardan ders alırsa ve artik futbol anlayisini da degistirirse en buyuk destekçisi olmaya devam. Ama cok supheliyim bu konuda ustadim.. Avrupa ile makas cok açıldı (ki doğrudur) diyip en baştan havluyu attik artık. Yıllardır sadece bu kıytırık lig de birbirimizle cebellesiyoruz. Ufkumuzu kaybetmek uzereyiz

Cengizin seçimi tekrar iptal edeceği ve Eylül ayına kadar zaman kazanacağı söyleniyor.

Sence dün gösterilen tepki bununla mı alakalı? Bazı sabit fikirli arkadaşlara karşılık vermiyorum da sen aklı başında adamsın, muhakeme yeteneğinin de olduğuna inanıyorum.

Dün başkan dediki ;

1. Ben Terimle çalışmam.
2. Seçimi erteleyebileceğim kadar erteleyeceğim. Mümkünse aday da olacağım.
3. Yönetimde son kişi bile kalsam bırakmam.
4. Bu da Galatasaray 1 ay hocasız kalacak demek.
5. TFF de değerli insanlar var, Ali Koç çok iyi bir insan.

Terimi zerre sevmesem bile şu açıklamaları yapan başkanı savunmam.

1 ay hocasız kalma durumu olmaz birini bulmuşlardır takımın başına getirirler. Seçimi tekrar iptal edecekler, Eylül ayına seçim koyarlar.

hoca usturuplu bir açıklama yapmış. olması gereken de böyleydi ama galatasaray terim, cengiz atışmalarıyla, belirsizlikle vakit kaybetmemeliydi. gerilim, kaos bir vakitler bize bir şeyler kazandırıyordu ama 2 sezondur görüyoruz ki artık kaybettiriyor. futbol kafa dağıtmak için seyrediliyor bu kadar kavga, gerilim artık sıktı. averajla şampiyonluk kaybettik benim hala moralim bozuk ama yönetimin, teknik heyetin umurunda bile değil. herkesin kafasında kırk hesap. terimli, terimsiz cengizli, cengizsiz galatasaray' ın seçime kadar kaybedeceği vakitle seneye başarılı olması zor iş.

Onu bunu bırakalım kendi değerlerimizi yıpratmayı da bırakalım. Bu işin doğrusu başkanda hocada bırakmalı artık kimse Galatasaray dan üstün değildir. Biran once yeni yüzler yeni bir rüzgar ile temiz bir başlangıç yapmamız lazım. Hocası başkanı sağ beki sol beki orta sahası her şeyiyle değişmiş bir Galatasaray ile devam etmeliyiz!!

Nerde söyleniyor

Erhan Telli söyledi, Ayrıca sportcell den başkanın 2,5 saatlik şu meşhur basın toplantısına katılan bir çocuk var oda benzer şeyler söyledi.
Cengiz sağlıklı olduğu dönemlerde de kalıbının adamı değildi zaten. Dolayısıyla sözüne güvenilmez. Her an herşeyi yapabilir.

Bu kibir abidesi saygisiz futbol fakirinden Galatasaray’i kurtaracak baskani secmelidir genel kurul. Bu sarmaldan biran once kurtarilmadir kulup. Galatasaray’li oldugunu iddia edip uzerine 20milyon TL maas 45 transferle halen saga sola cemkiren, Tupcu seven bu kangren kesilip atilmali.

Son düzenleme:
hoca usturuplu bir açıklama yapmış. olması gereken de böyleydi ama galatasaray terim, cengiz atışmalarıyla, belirsizlikle vakit kaybetmemeliydi. gerilim, kaos bir vakitler bize bir şeyler kazandırıyordu ama 2 sezondur görüyoruz ki artık kaybettiriyor. futbol kafa dağıtmak için seyrediliyor bu kadar kavga, gerilim artık sıktı. averajla şampiyonluk kaybettik benim hala moralim bozuk ama yönetimin, teknik heyetin umurunda bile değil. herkesin kafasında kırk hesap. terimli, terimsiz cengizli, cengizsiz galatasaray' ın seçime kadar kaybedeceği vakitle seneye başarılı olması zor iş.
Zaten sorunda bu
Terim efsanemiz diyoruz ama ne hikmetse ortada ki başarisizliğa sözde sorumluluk benim deyip kenara çekilmekten başka bir aksiyon aldiğini gormuyoruz
Bunu bile geçtim daha ustune pişkin pişkin iki tarafta birbirine laf sokma yarişina giriyor
Bakin başkani zaten sallamiyor kimse suresi dolduğunun oda farkinda zaten Cengiz kim iki gun sonra unutulup gidecek
Ama Terim boyle olmamali bu tarz hareketlere girip Galatasaraylilari daha da uzmemeli
Efsanemiz dediğimiz birisi daha olgun daha Gs menfaatlerine yonelik hareket etmeli
Gerekirse istifa edip yeni yonetimi beklemeli ki kulup taraftar daha da yipranmamali bu çekişme içinde
Bu filmi daha oncede izledik biz
Zorumuza giden bu Terimin Gs'ye artik yarardan çok zarar verisine isyanimiz
Yoksa kimsenin Terimi Cengizden aşagi gordugu yok
Efsane Terim Gs menfaatlerinden aykiri davranislar sergiliyor son yillarda
Buna sebep nedir hakikaten kibir midir ?

Iki tarafin da hatalari var bana göre Ama Galatasaray’a zarar veren taraf yönetimdir benim gözümde

Biraz empati lutfen
Tff,hakemler ve rakip kulup baskanlari tarafindan saldiriya ugradiginizi dusunun

Adam cikiyor sokak kabadayisi veya sicili bozuk gibi hakaret vari seyler söylüyor,ertesi hafta kulup baskanimiz bu sahisla ayni loca da basket maci izliyorsa ve sarmas dolas pozlar veriyorsa dogal olarak rahatsiz olursunuz Kim olursa olsun

Aksini soyleyen zaten art niyetlidir

Balik hafizali olmaya gerek yok burda hepimiz mustafa cengiz’in ali koc ile sarmas dolas poz vermesine veya albayrak’in hakemlerle ilgili beyaz sayfa acalim demesine tepki gösterdik

Taraftar olarak tepki gösteriyorsak Fatih Hoca’nin da buna tepki göstermesi kadar dogal birsey yoktur cunku hedef alinan kisi Fatih hoca nin ta kendisidir

Geri
Üst Alt