gelsin ayağını öpecem !! 3 yıldır futboldan soğudum yeniden kükreyen aslanımı görmek istiyorum ! her ne kadar eleştirsek de hatalar yaptı desek de TERİM siz olmuyor olmuyorrrrr !!! tudormuş rikerinkmiş dengetörmüş prandellli ymiş manciniymiş hepsini gördük !!! o sahada ıssıran cimbomu mu geri verin bana ! kebabçıdan da allah razı olsun sayesinde kabustan kurtulacaz belki de !

Fatih Terim kesinlikle geri dönmek isteyecektir Tudoru yollama fırsatını bulmuştuk Östersund maçı sonrası,galiba uzak bir ihtimal değil bu durum.

yalnız son zamanlarda baya yıprandı terim. gelecek olsa bile sezon sonuna kadar bekler. yeni yönetimle birlikte gelir. dursun'la iş yapmak akıl karı değil çünkü.
albayrak falan secilirse bide kazara kesin td olur.

Dursunnnn beyinsizlik yapmaaa dursunn git kapısında yat ikna et
Florya'yı apo'ya emanet et yakalım ortalığı

Bu habere nasıl seviniyorsunuz? Terimin ordan ayrılması demek, yabancı sınırlamasının geri dönmesi demek. Terimin Galatasaraya gelmesi demek, Selçuk Inanın banko oynaması demek. Milli takımda görüyoruz sonuçta.

Feghouli, Ndiaye transferi iptal olur Terminin gelme ihtimali var diye. Tam doğru oynucları alırken olanlara bak. Geçmiş olsun.

Tudor sıkıntı değil. Yollamak istesen 5 dakikanı almaz. Asıl mesele hoca dönmek istiyor mu ?

Bu habere nasıl seviniyorsunuz? Terimin ordan ayrılması demek, yabancı sınırlamasının geri dönmesi demek. Terimin Galatasaraya gelmesi demek, Selçuk Inanın banko oynaması demek. Milli takımda görüyoruz sonuçta.

Feghouli, Ndiaye transferi iptal olur Terminin gelme ihtimali var diye. Tam doğru oynucları alırken olanlara bak. Geçmiş olsun.

Kafalarına göre değiştiremezler o kuraları işte göt ister biraz. üstelik değerinin en az 5 katına araplara satılmışken lig.

Geri gel hocam tüm kebapçıların kafalarını ocaklara sokalım

Terim - dürüst - albayrak florya ya. Dursun da otel işleri ihale bilmem neyle uğraşsın dursun. Florya ya ayak bastığı an vurur hocam Başkanı ve kardeşini.

Geri
Üst Alt