Hoca Galatasaray'a şu halde gelmez diye düşünüyorum. Gelirse çok şey değişmek zorunda. Zamanında Adnan Sezgin yüzünden Adnan Polat'ı reddetmişti. Dursun, Terim sayesinde başarılı olursa o da ayrı bir dert olur seçimler için.
bombok oldu ortam.

Sen Galatasaray 'ın tarihine geçmiş bir adama laf çalabilecek adammisin peki? Neymiş 7 yıldır uyeymis bende 8 yıldır uyeyim plaket mi vereceksin? Az tarihinize değerlerinize saygınız olsun. Eğer forma aldıysan yüreğinin üzerindeki 4 yıldızdan 1 ı bu adamın yüzünden UNUTMA!!!

Sent from my SM-G935F using GSCimbom mobile app

Sana plaket vermem ama seni başka takımlı olmakla da suçlamam. Olabilir, 4 değil 14 yıldız da kazandırmış olabilir, ama önce Terimin kendisi tarihimize, değerlerimize ve birlikteliğimize saygı duymadı ve Galatasaray düşmanlığı açık olanlarla kol kola gezdi. Benim tepkim bunadır. Ne yani şampiyon yaptı diye bunları görmezlikten mi gelelim.

Dursun: Hocam eline sağlam transfer bütçesi vericem istediğin oyuncular ile görüşelim yeter ki şu olumsuz havayı dağıt
FT: Tek şartım var APO ve Ali Dürüstü yanımda görmek istiyorum ve florya'ya hiç kimsenin girmemesi lazım
Dursun: Kabul hocam ben şimdi tudor'u şutlayıp seni kap'a bildiyorum
c9c903a28bd05ce2be445c3574e06efe.jpg

Sana plaket vermem ama seni başka takımlı olmakla da suçlamam. Olabilir, 4 değil 14 yıldız da kazandırmış olabilir, ama önce Terimin kendisi tarihimize, değerlerimize ve birlikteliğimize saygı duymadı ve Galatasaray düşmanlığı açık olanlarla kol kola gezdi. Benim tepkim bunadır. Ne yani şampiyon yaptı diye bunları görmezlikten mi gelelim.
Farzetki öyle yaptı bu sana kattıklarını değiştirmez aşağılamayı gerektirmez.

Bize artık dünya futbolunun gereğini yerine getirecek sistemli ve organize oyunu oturtacak hoca lazım. Kaos futboluyla, ağam paşamlarla, adam ayırma kayırmayla, heyt höytle takım çalıştıracak hoca lazım değil. Herkes eski güzel günlerin hatıralarının hayalinde ama o günler geçti. Ne futbol artık öyle oynanıyor, ne öyle bir kadro var, ne de rakipler o ezik durumlarındalar.
İllaki Tudor gidecekse gitsin ama yerine gelecek hoca Fatih Terim olmamalı. Hep 2000 yılı konuşuluyor ama kimse de demiyor ki Fener'den 6 yediğimizde de Fatih Terim baştaydı. 2 kere sezon tamamlayamadan gönderilen (ya da giden her neyse) başka biri bu takımdan?

Bu habere nasıl seviniyorsunuz? Terimin ordan ayrılması demek, yabancı sınırlamasının geri dönmesi demek. Terimin Galatasaraya gelmesi demek, Selçuk Inanın banko oynaması demek. Milli takımda görüyoruz sonuçta.

Feghouli, Ndiaye transferi iptal olur Terminin gelme ihtimali var diye. Tam doğru oynucları alırken olanlara bak. Geçmiş olsun.

Eskiden olsaydı dediğin doğru da Katarlılar çok ciddi yatırım yaptı. Kolay kolay değişmez artık. Değiştirmeleri Türk futbolunun bitmesi demek aksine bana göre ya korunacak ya da daha farklı bir yapıda tam sınırsız hale getirilecek. Bu sene çok önemli o açıdan. Bizim Takımlar Avrupa'da biraz iş yaparsa yabancı futbolcu sınırsızlığının önemi artmış olur.

Dursun varken fatih terim gelmez.Ama fatih terimin ayrılması ordan güzel oldu.Şimdi birazda beşiktaş şenol güneş üzerinden karışır.

Terim'in, Milli Takım'a gidip camianın hazetmediği Tüpçü ile beraber olmasında siyasilerin etkisi var. Olaya yüzeysel bakıp adama çamur atmayın Tüpçü'yle beraber oldu diye.

Farzetki öyle yaptı bu sana kattıklarını değiştirmez aşağılamayı gerektirmez.

Farzet ki değil, öyle yaptığını sen de çok iyi biliyosun, Aysal ona kötü davranmışsa bile 2 ay önce düşman ilan ettikleriyle kader birliği yapmazdı karakterli bir insan. Ben yaptıklarını hazmedemiyorum ve hala çok kızgınım ama bu kızgınlığımı da sadece Galatasaray tutkum hafifletebilir Terime karşı ve umarım öyle olur.

Geri
Üst Alt