Terim for president!

Ben hocami cok severdim. Ama hani canli yayinda Aysalin ona onerdigi mulavele uzatma teklifini soran muhabire "Birileri istedi diye imza atacak degilim" dedi ve sonra tupcu ile gevrek gevrek siritip " iste mukavele burda" dediler ya GS baskanina laf carpmak icin iste o andan sonra Terim benim icin bitmedi tabi ama kalbim kirik cok.

Ben teknik adam degil ciddi ciddi baskan olmasini daha dogru bulurum.

Simdi gelip dursunla anlasirsa dursuna 3 yil daha kazandirir ki bu kulubun sonu olur.

O yuzden beklesin mayista baskan olsun. Hic degilse futbolu en iyi bilen baskanimiz olur.

Haaaa birileri kalkip da Terim nasil baskanlik yapar demesin. Dursunun baskan oldugu kulupte FT nin ceketi baskanlik yapar!!

Faruk Suren baskanimin " yeniden baskan olurmusunuz" sorusuna verdigi cevap gibi " Profil cok dustu, o yuzden olmam"

hırdavat köyüne dönme zamanın zamnın geldi terimi her nekadar sevmesemde derhal takımın başına getirilmeli söz konusu galatasarayımızın başarısı ise gerisi teferruat

Avrupa Galatasaray Dernekleri açıklama yapmış istifadan önce. Hocayı Galatasaray'da görmek istiyoruz diye.
Mehmet Demirkol dün demişti Luce Terim küçük bir domino etkisi olacak diye

Bize kısa vadede başarı lazım, bunu sağlayabilecek belkide tek isim Fatih Terim. Şöyleymiş böyleymiş zamanında şunu yapmış falan bırakmak lazım... Ek olarak onur,gurur, haysiyet falan lafları edenler olmuş, kusura bakmayın ama bunların hepsi boş laf... O dönemler biteli çok oluyor, futbol artık bir endüstri.

Beşiktaş gibi küçük takımların altında kalıp ezik taraftarlarının bizle dalga geçmesini istemiyorsanız siz de istemelisiniz bence FT'nin geri dönmesini.

Son düzenleme:
0

Bu habere nasıl seviniyorsunuz? Terimin ordan ayrılması demek, yabancı sınırlamasının geri dönmesi demek. Terimin Galatasaraya gelmesi demek, Selçuk Inanın banko oynaması demek. Milli takımda görüyoruz sonuçta.

Feghouli, Ndiaye transferi iptal olur Terminin gelme ihtimali var diye. Tam doğru oynucları alırken olanlara bak. Geçmiş olsun.
yabancı sınırlaması gelecek malesef, dediğin gibi bütğn planlar değişir.

yalnız son zamanlarda baya yıprandı terim. gelecek olsa bile sezon sonuna kadar bekler. yeni yönetimle birlikte gelir. dursun'la iş yapmak akıl karı değil çünkü.
albayrak falan secilirse bide kazara kesin td olur.

Dursun hiçbir şeye karışmayacağına söz verip yalvarıp yakarıp getirebilir. Çünkü tek şansı Terim.

Sezon sonunu katiyen beklemezler. Tudor mental anlamda da bitmiş durumda bugünden itibaren. Stresi kaldıramayacak. Takıma faydası olmayacak.

Hemen 4 senelik yeni kontrat basın
Bi daha da böyle saçma sapan işlere girmeden şampiyonluklarla yolumuza bakalım

fatih terim bile şuanki kadroyu şampiyon yapamaz, 3-4 transfer şart. bu tskım tudorla 10. olursa terimlede 5. olabilir

Fatih Terim'in istifa ettiğini duyan halk, Selahattin Aydoğdu'nun elleri şifalı diyerek Alaçatı'ya akın etti. :asd22:

Öncelikle milli takımımız için umarım hayırlısı olur demekle başlamak istiyorum. Son zamanlarda yaşanan olaylar nedeni ile her iki taraf için de en iyisinin bu olduğunu düşünüyorum.

Şahsen Fatih Terim'e Galatasaray'ın içinde bulunduğu konum itibariyle oldukça ihtiyacı var. Aynı şekilde Terim'in de son derece Galatasaray'a ihtiyacı var. Bu işin Tudor ile olmayacağı zaten belli, şu saatten sonra yabancı bir teknik direktör getirsen futbolcuyu tanıyacak ligi tanıyacak derken koca sezon çöp olacak. Dolayısı ile kanayan yaraya merhemin Terim olduğu gerçeği güpegündüz ortadadır.

Bir dip not da Fatih Terim'e küçük düşürücü laflarda bulunan renktaş arkadaşlarıma. Tamam Fatih Terim'i herkes sevecek diye bir kaide yok ama karşı tarafa da saygı duyulması gerektiğini düşünüyorum hele ki kendimize de saygı duyulmasını istiyorsak... Sonuçta 4 sene bize şampiyonluk yaşatan, UEFA kupasını kazandırın takımın başında Terim vardı bunu da unutmamak gerek.

Umarım Terim ile takımımızın yolları birleşir ve şu kaos ortamından hep birlikte kurtuluruz.

A.Albayrak,Ali Dürüst ve Lütfi Arıboğanla beraber acil acil acil.

Geri
Üst Alt