La yemisim tudorun transferlerini bi bok yapacak sanki icine edecek kadronun hirvat mali

defolup gidecek tudor bu kadar basit

Daha 1 saat olmadı, köpek gibi korkmaya başladılar. Şerefsizler Hoca'yı çalarak 4 senemizi çaldılar.

Terim takım içi dengesi diyip Feghouliyi bile aldırmaz. Abi bilmiyorsunuz gibi yorum yapmayın. Tamam Terim başarılı ama adamın takıntılarını çekemeyiz. Selçuku banko oynatan bir adam.

Şu transferler yapılsın takım zaten kendi oynamya başlayacak.
Tamam hakan

Terim takım içi dengesi diyip Feghouliyi bile aldırmaz. Abi bilmiyorsunuz gibi yorum yapmayın. Tamam Terim başarılı ama adamın takıntılarını çekemeyiz. Selçuku banko oynatan bir adam.

Şu transferler yapılsın takım zaten kendi oynamya başlayacak.

Amzayla karıştırıyorsun hakan

Bu haber sonrası Yılmaz hocam
yilmaz_11.jpg

Amzayla karıştırıyorsun hakan

Karşıt fikrin varsa yazabilirsin, yoksa boş yapmana gerek yok aslında Şükrü kardeş. Selçuku ben değil, Terim banko oynatıyor. Ozan Tufanı ben değil, Terim banko oynatıyor. Takım içi dengesi lafı Hamzadan önce Terimle gelmişti bu kulübe.

Gerçekleri kabul edemiyorsan sorunu kendinde arayabilirsin. Ben Terminin başarılarını kabul ediyorum. Ama kafa yapısı olarak olmaz olmadı zaten.

4 yil once:

Fatih Terim: ''Galatasaray benim için hiçbir zaman tercin olmadı bunun böyle bilinmesi gerekir. ''Gel'' dediler geldim...''

Fatih Terim'in milli takımı bırakmasının ardından Galatasaray hisseleri yükselişe geçti. (NTV)

DFqvz51XYAA6OI5.jpg

:asd22:

Karşıt fikrin varsa yazabilirsin, yoksa boş yapmana gerek yok aslında Şükrü kardeş. Selçuku ben değil, Terim banko oynatıyor. Ozan Tufanı ben değil, Terim banko oynatıyor. Takım içi dengesi lafı Hamzadan önce Terimle gelmişti bu kulübe.

Gerçekleri kabul edemiyorsan sorunu kendinde arayabilirsin. Ben Terminin başarılarını kabul ediyorum. Ama kafa yapısı olarak olmaz olmadı zaten.
Takım içinde denge var zaten alayı 3-4 arası kazanıyor. O senin denge dediğin x oyuncu 2 alırken y oyuncunun 5 alması yoksa açlık sınırı zaten 2 den başlıyor takımda 1 kaç kişi hariç.

Sent from my SM-G935F using GSCimbom mobile app

Bu iki cümle icinde celiski var erdem kardesim.

Geri
Üst Alt