Fatih Terim Neden "Yoruldum artık" dedi?

daha neyin destegi acaba vermiyorum destek falan yeter ya

hocam vallahi emekli ol, torun torba sev. saglik herseyden önemli.

Bir ara takvime bakar önümüzde Ocak transfer dönemi varsa taraftarımız bize Ocağa kadar müsaade etsin derdi yaz dönemi gelmeden de taraftarımız bize yaz transfer dönemine kadar müsaade etsin derdi sanırım o tarzdan vazgeçti ...

Konuşmaya ulaşmışlar bir de üstüne altındaki anlamı da çözmüşler. İşte habercilik.

Valla kurduğun kadrolar , oynattığın futbol , yaptığın hamleler ve yersiz yersiz yediğin cezalar beni sadece yormadi ayni zamanda yıldırdı yıldırdı

geçen sene iyi giden bi takım vardı. muhtemelen covid olmasa rahat şampiyon olurduk. bizim oyuncular karantinadan iyi dönemediler, sakatlıklar vs hadi geçen seneyi covide saydık diyelim ama bu senenin izahı olmaz hocam. devre arası ne istediysen aldılar, bu şampiyonluk hocaya yazar boşuna yoruldum, yalnızım falan demesin.

Tam terimlik konuşma üstü kapalı yine kimi neyi neden eleştirdiği belli olmayan yarım bir cümle yani terim = boş işler

30 tane futbolcu aldırdı bir tane düzgün 11 kuramadı bu kadar beceriksiz olmayı nasıl hala becerebiliyor akıl almıyor.

Yazık bu maliyetlere harcanan emeklere yönetimin aldığı tonla futbolcuya rağmen sıradan takımlara oyun üstünlüğü kuramıyoruz.

Gsye hizmet etmek icin illa teknik direktor olman gerekmiyor. Git ne bileyim tff baskani ol. Baska birsey yap. TD olarak zarar veriyorsun

geçen sene iyi giden bi takım vardı. muhtemelen covid olmasa rahat şampiyon olurduk. bizim oyuncular karantinadan iyi dönemediler, sakatlıklar vs hadi geçen seneyi covide saydık diyelim ama bu senenin izahı olmaz hocam. devre arası ne istediysen aldılar, bu şampiyonluk hocaya yazar boşuna yoruldum, yalnızım falan demesin.

Bence gecen senenin de izahi yok.

Corona dolayindan verilen aradan acik ara en kötü dönen takim bizdik. Herkes calismis bir bizimkiler yata yata kendilerini salmislar tamamen. Verecegim örnek biraz uc ve ekstrem bir örnek ama hirs ve azimin sonuclarini gösterdigi icin veriyorum. Goretzka'nin gecen sezon Corona dönemindeki verilen aradaki degisimine bir bakin.

Bizimkilerden böyle birsey bekleyen de yoktu, sadece hazir olmalarini bekliyorduk ama isine saygisi olmayan adamlar böyle saliyor kendini iste.

SPORT-PREVIEW-Leon-Goretzka-Before-and-After.jpg

Haber tam bir spekülasyon ancak Fatih hocanın bu tarzda düşüncelere sahip olacağından hepimiz hemfikirizdir.

Hoca madem astlarından şikayetçi o seçmiyor mu kendi astlarını? Hasan Şaş'tan Ümit Davala'dan ne hayır gördün de tahammül ediyordun? Hasan Şaş olay olmasa bu gün hala devam ediyor olacaktı görevine. İkisinin de Galatasaraylılığına lafım yok ama zaten mesele taraftarlık meselesi değil işin ehli olma meselesi. İstersen başka takımın fanatiği ol ama işini iyi yap saygı duyalım, gelen yabancı futbolcularda böyle kimseler yok mu örneğin? Yani hoca maalesef astlarını da onu geçecek kişilerden seçmiyor, belirli boyda kalacak isimler bunlar, uzamaz veya kısalmaz. O kadar teknik direktörlük yaptın hiç mi astlarından biri başarılı olamayacak?

Başakşehir tüm oyuncuları değiştiremeyeceği için naptı hocayı değiştirdi. Bizde de olması gereken şey bu. Artık yeni bir ruh lazım takıma, yeni bir istek lazım.

Hocam yönetimi kov, takımın tamamına yakınını kov, 50 tane yeni oyuncu getir, yardımcılarını kov, mümkünse daha düşük profilli yardımcılar getir. Bunlar fazla karışıyor işine.

son zamanlarda ağzından çıkan en olumlu söz olmuş ...

İşler iyi gittiğinde bütün keramet Terim' indir. Futbolcu kadrosu-yardımcı teknik ekip-kondüsyoner-malzemeci vs vs çok başarılı iseler de bu tamamen Terim sayesindedir; yine doğru kişileri seçmiştir, otoritesi ve yönlendirmesi sayesinde herkes işini iyi yapmaktadır...

İşler kötüye gidiyorsa; kusur elbette Terim' de değildir. Dış mihraklar Galatasaray düşmanlığını iyice azıtmıştır, içerden birileri gaflet-dalalet-hıyanet-basiretsizlik içindedir...

Yıllardır kanıksadığımız bu tarif, Şizo bir Dünyadan başka bir şey değil...

Yorulduysan bırak arkadaş. Herkes değişsin sen kal ohh.

Geri
Üst Alt