- 6 Eylül 2014
- 83.101
- 56.719
- 4.283
Keşke arazi olsa.Yavaştan arazi olalım hocam saygılar...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Keşke arazi olsa.Yavaştan arazi olalım hocam saygılar...
Yahu etme, mantıklı birisin, sana yakışmaz bu zırvalık. Puan için, TFF den alınan prim için, her takım her takımı yenmek amacıyla canını dişine takar, takıyor...Ancak ''Her kuşun eti yenmez'' diye bir deyim vardır. Gücünün yetmediğine kapanıp kontra ararsın, gözüne kestirdiğinin üzerine gidersin. Yaşanan durum budur. 1-2 değil, hemen hepsi baskın oynamaya başladı bize karşı. İş niyetle bitiyorsa, KG şampiyon da olur isterse yani?!..İki maçta da KG çok sayıda eksikle çıktı bizim maçlara üstelik. Ne dersin?..üstüne ve gıbayında galatasaray'a sürekli operasyon çekildiği ve rakipleri şahlandırıldığı için de olabilir. büyük cimbomlular bu sene hayırcı hocayı bezdirmek için özel bir operasyon olduğunu idrağındalardır ama galatasaray'ın hakkı anbean çalınırken benhaklıçıkacaksaraylıların bunu gözden kaçırmaları normaldir.
Yahu etme, mantıklı birisin, sana yakışmaz bu zırvalık. Puan için, TFF den alınan prim için, her takım her takımı yenmek amacıyla canını dişine takar, takıyor...Ancak ''Her kuşun eti yenmez'' diye bir deyim vardır. Gücünün yetmediğine kapanıp kontra ararsın, gözüne kestirdiğinin üzerine gidersin. Yaşanan durum budur. 1-2 değil, hemen hepsi baskın oynamaya başladı bize karşı. İş niyetle bitiyorsa, KG şampiyon da olur isterse yani?!..İki maçta da KG çok sayıda eksikle çıktı bizim maçlara üstelik. Ne dersin?..
Hakemlerin, MHK nın, VAR ın iyi olduğunu söylemedim. Serdar Aziz bugün de en az iki sarı kartlık hareket yaptı ki rakibin tibiasına bastığı pozisyona ben direkt kırmızıyı basardım. Pelkas' ın uçuşunun Diagne' nin hareketinden farkı, topa dokunamamış olması...üstüne ve gıbayında galatasaray'a sürekli operasyon çekildiği ve rakipleri şahlandırıldığı için de olabilir. büyük cimbomlular bu sene hayırcı hocayı bezdirmek için özel bir operasyon olduğunu idrağındalardır ama galatasaray'ın hakkı anbean çalınırken benhaklıçıkacaksaraylıların bunu gözden kaçırmaları normaldir.
Hakemlerin, MHK nın, VAR ın iyi olduğunu söylemedim. Serdar Aziz bugün de en az iki sarı kartlık hareket yaptı ki rakibin tibiasına bastığı pozisyona ben direkt kırmızıyı basardım. Pelkas' ın uçuşunun Diagne' nin hareketinden farkı, topa dokunamamış olması...
Ancak bunları hesaba katarak bir performans değerlendirmesi yaptığımın anlaşılmış olması gerekirdi. Rakipten bir oyuncu eksilmeden bu saydığım takımlara karşı oyun üstünlüğü kuramayacaksa yerin dibine batsın öyle takım. Yahu Rizespor diyorum, Konyaspor diyorum, Kasımpaşa(2) diyorum, Karagümrük(2) diyorum. Bunları derken de sırf skordan bahsetmiyorum. Konuyu bir daha düşün istersen...
Kasımpaşa' ya ilk yarıda 'ezik' bir futbolla yenildik, ikinci yarıdaki son dakika golüyle kazandığımız maçı ise ortaya konan futbol daha az iğrenç olmadığı için listeye ekledim. Dedim ya skordan çok oyunu konuşuyorum ben...konya, rize, kasımpaşa, karagümrük maçlarına bir şey demedim zaten. konya maçı kaybeden takım bozulmazdı, rize'de aptal bir saha yerleşimi vardı, kasımpaşa yendik, karagümrük'e maçın başı çıkması gereken kırmızı, sonunda verilmesi gereken penatlı verilmediği için puan kaybettik. sürekli bu yenilgiler konuşuyor ama bu takım hakem en azından ters takla attırmazken başak (2), fener, trabzon, alanya'yı filan da yendi. son haftalarda önce bireysel hatalar, sonra da organize kararlar bizi bitirdi. fener'in, beşiktaş'ın hak ettiği kartlar, verilmemesi gereken golleri, alınması gereken cezaları uygulansa onlar da bugün nasıl bu galatasaray'ın gerisinde kaldık diye konuşurlardı. yav zaten oyun stili rakibi bezdirme olan beşiktaş fair play şampiyonluğuna koşuyor, son 10 yılın en yumoş galatasaray'ı ligin en çok kart gören 4. takımı. neden bahsediyoruz ki.