Fatih Terim Neden "Yoruldum artık" dedi?

Valla hocam sen neden yoruldun bilmiyorum da biz senelerdir futbol oynamayan Galatasaray'ı izlemekten yorulduk, senelerdir senin inadın yüzünden Donk'ları Emre Akbaba'ları izlemekten yorulduk, 2 senedir bitime 10 maç varken lige havlu attığımızı görmekten yorulduk, her açıklama yaptığında hakeminden futbolcusuna zemin sorumlusundan yönetime kadar suçu başkalarına atıp bahane sunmandan yorulduk yaptığın açıklamalarda futbol konuşmak yerine bahane sunmandan yorulduk

Yazık yorulmuş. Maaşını 30 milyon TL yapın hemen.

Kendisi yorulduysa taraftar ölsün o zaman...
Bu kadar tükenmişlik varsa, bıraksın.

Başka platformda da dedim ben çok küçük hesapları sevmem.
Kendisinin geçmiş başarılarına bugüne kadar hep ama hep saygım vardı.
Yeri geldi Ali Koç ve averallerine, tffsine kadar herkesin de karşısında durup en büyük Terimciden daha Terimci oldum.
Başkan ve yönetime karşı da tarafında oldum. Haklı bulduğum her nokta da hakkını teslim ettim.

Ama geçen haftalarda yaptığı bu tartı teraziden sonra hakkındaki fikirlerim değişti.
Tepkiler varken akıllıca bir nabız yoklaması yaptı. Hani bir söz var ya, arada bir kenara çekilip bakmak lazım, kimde ne kadarız, kim bizde ne kadar? Hah işte tam olarak bunu da ölçmeye çalıştı.

Zaten ortada başkanlık adı altında geçen konularda vardı. Niyeti vardır yoktur, çok ilgilenmiyorum ama niyet bazen her şeyi belli eder.
Ben dışarıyla kavga ederken içerideki kavgaları da izlemek istemiyorum. Çatışmaları ya da. Zaten yeterince düşmanımız var.
Bölünme ve fikir ayrılıklarımız da...Bunların yeri mi diye on kez düşünürüm...

Önce Fiorantina iddiaları, sonra bu, ondan sonra basket maçındaki tezahüratlar, açılan antrenman...Bilemiyorum ama çok da samimi bulmadığım ve beni de kendisinden fazlaca soğutan şeyler diyebilirim...

Ömer Bayram 'a korner çalıştırmaktan yorulmuştur.

Hocadaki yorgunluk-bezginlik hallerini ben ta geçen sezon başında farketmiş ve burada paylaşmıştım, Pandemiden filan çok önce yani...

Kendisinin ruh hali takıma da yansıyor. Öyle ki, şu an mesela BŞ in puanında olsaydı, düşmenin favorisi olurdu bu takım...RS, AG, KP, KG, HS gibi takımlara oyun üstünlüğü net olarak verildi, puan kayıplarından daha vahimi bu durumdur. Yoksa rakip takımı boğarsın, 10 tane net pozisyona girip atamazsın, adamlar bir kez gelip golü atarlar filan, buna laf edilmez...Kendinden güçlü takımlara karşı kapanmaktan başka elinden bir şey gelmeyen takımlar, bize karşı gayet de maçın favorisi gibi sahaya hakim olabiliyorlar; e adamlar anladı artık bizimkilerin isminden başka bir şeyinin kalmadığını, niye çekinsinler?..

üstüne ve gıbayında galatasaray'a sürekli operasyon çekildiği ve rakipleri şahlandırıldığı için de olabilir. büyük cimbomlular bu sene hayırcı hocayı bezdirmek için özel bir operasyon olduğunu idrağındalardır ama galatasaray'ın hakkı anbean çalınırken benhaklıçıkacaksaraylıların bunu gözden kaçırmaları normaldir.

üstüne ve gıbayında galatasaray'a sürekli operasyon çekildiği ve rakipleri şahlandırıldığı için de olabilir. büyük cimbomlular bu sene hayırcı hocayı bezdirmek için özel bir operasyon olduğunu idrağındalardır ama galatasaray'ın hakkı anbean çalınırken benhaklıçıkacaksaraylıların bunu gözden kaçırmaları normaldir.
Yahu etme, mantıklı birisin, sana yakışmaz bu zırvalık. Puan için, TFF den alınan prim için, her takım her takımı yenmek amacıyla canını dişine takar, takıyor...Ancak ''Her kuşun eti yenmez'' diye bir deyim vardır. Gücünün yetmediğine kapanıp kontra ararsın, gözüne kestirdiğinin üzerine gidersin. Yaşanan durum budur. 1-2 değil, hemen hepsi baskın oynamaya başladı bize karşı. İş niyetle bitiyorsa, KG şampiyon da olur isterse yani?!..İki maçta da KG çok sayıda eksikle çıktı bizim maçlara üstelik. Ne dersin?..

Yahu etme, mantıklı birisin, sana yakışmaz bu zırvalık. Puan için, TFF den alınan prim için, her takım her takımı yenmek amacıyla canını dişine takar, takıyor...Ancak ''Her kuşun eti yenmez'' diye bir deyim vardır. Gücünün yetmediğine kapanıp kontra ararsın, gözüne kestirdiğinin üzerine gidersin. Yaşanan durum budur. 1-2 değil, hemen hepsi baskın oynamaya başladı bize karşı. İş niyetle bitiyorsa, KG şampiyon da olur isterse yani?!..İki maçta da KG çok sayıda eksikle çıktı bizim maçlara üstelik. Ne dersin?..

kırmızıdan önce donk'a atılan dirsek neden tekrar izletilmedi de son adamı arkasına almışken arkadan aldığı darbeyle düşürülen oyuncunun penaltısı net bir şekilde gri pozisyonken tekrar izletildi derim. donk'la aynı faulü yapan roco neden 10. dakikada yaptığı faulün sarısını ancak 60. dakikada görebilirdi diye de ekleyebilirim. ankaragücü maçı uyduruk penaltı ve daha uyduruk kırmızı, hatay maçı öncesi 10 hafta cebinde sarı kartla oynayan adamlara çıkmayan kartların galatasaray'ın 4 savunmacısından 3'üne çıkartılıp hatay'da saçma sapan bir defans hattıyla çıkarılması, karagümrük maçı lens'in zeybeğine gelmeyen uyarı, donk'a çıkan tartışmasız kırmızı. sergen'den az ağlayan terim'e 10 katı ceza çıkması, arda'ya videodan ceza uydurulması, tek fener deplasmanında gelen sağlıkçılarımız maçta goygoyunun o maçta uygulanıp bırakılması. bu yıl galatasaray kötüyse hakemler ondan 10 kat daha kötü ve açıkcası hiç olmadıkları kadar organizeler. son sezonunda şenol'a da böyle alakasız bir operasyon çekilmişti beşiktaş'ta, bu yıl da piyango terim ve galatasaray'a vurmuş gibi gözüküyor. göreceli kötü oyunu temcit pilavı gibi ısıtıp bu hak yemenin göz ardı edilmesi hoşuma gitmiyor.

Hocam seni çok seviyorum ayrılmanıda istemiyorum ama lütfen artık toparlan

Ondam cok biz yorulduk
Frikik golu atmayali yillar oldu valencia bile atiyor 2 senede ordan vursan bala gote 2 tane girer
Duran topta organizasyon yok gol yok omer bayram yaradana siginip salliyor denk gelirse
Hucum denk gelirse futbolu organizasyon teknik taktik yok
Her mac birine bahane bul
Yeter yoruldum sıtkım siyrildi emekli ol artik

Hakemlerin, MHK nın, VAR ın iyi olduğunu söylemedim. Serdar Aziz bugün de en az iki sarı kartlık hareket yaptı ki rakibin tibiasına bastığı pozisyona ben direkt kırmızıyı basardım. Pelkas' ın uçuşunun Diagne' nin hareketinden farkı, topa dokunamamış olması...

Ancak bunları hesaba katarak bir performans değerlendirmesi yaptığımın anlaşılmış olması gerekirdi. Rakipten bir oyuncu eksilmeden bu saydığım takımlara karşı oyun üstünlüğü kuramayacaksa yerin dibine batsın öyle takım. Yahu Rizespor diyorum, Konyaspor diyorum, Kasımpaşa(2) diyorum, Karagümrük(2) diyorum. Bunları derken de sırf skordan bahsetmiyorum. Konuyu bir daha düşün istersen...

Hakemlerin, MHK nın, VAR ın iyi olduğunu söylemedim. Serdar Aziz bugün de en az iki sarı kartlık hareket yaptı ki rakibin tibiasına bastığı pozisyona ben direkt kırmızıyı basardım. Pelkas' ın uçuşunun Diagne' nin hareketinden farkı, topa dokunamamış olması...

Ancak bunları hesaba katarak bir performans değerlendirmesi yaptığımın anlaşılmış olması gerekirdi. Rakipten bir oyuncu eksilmeden bu saydığım takımlara karşı oyun üstünlüğü kuramayacaksa yerin dibine batsın öyle takım. Yahu Rizespor diyorum, Konyaspor diyorum, Kasımpaşa(2) diyorum, Karagümrük(2) diyorum. Bunları derken de sırf skordan bahsetmiyorum. Konuyu bir daha düşün istersen...

konya, rize, kasımpaşa, karagümrük maçlarına bir şey demedim zaten. konya maçı kaybeden takım bozulmazdı, rize'de aptal bir saha yerleşimi vardı, kasımpaşa yendik, karagümrük'e maçın başı çıkması gereken kırmızı, sonunda verilmesi gereken penatlı verilmediği için puan kaybettik. sürekli bu yenilgiler konuşuyor ama bu takım hakem en azından ters takla attırmazken başak (2), fener, trabzon, alanya'yı filan da yendi. son haftalarda önce bireysel hatalar, sonra da organize kararlar bizi bitirdi. fener'in, beşiktaş'ın hak ettiği kartlar, verilmemesi gereken golleri, alınması gereken cezaları uygulansa onlar da bugün nasıl bu galatasaray'ın gerisinde kaldık diye konuşurlardı. yav zaten oyun stili rakibi bezdirme olan beşiktaş fair play şampiyonluğuna koşuyor, son 10 yılın en yumoş galatasaray'ı ligin en çok kart gören 4. takımı. neden bahsediyoruz ki.

konya, rize, kasımpaşa, karagümrük maçlarına bir şey demedim zaten. konya maçı kaybeden takım bozulmazdı, rize'de aptal bir saha yerleşimi vardı, kasımpaşa yendik, karagümrük'e maçın başı çıkması gereken kırmızı, sonunda verilmesi gereken penatlı verilmediği için puan kaybettik. sürekli bu yenilgiler konuşuyor ama bu takım hakem en azından ters takla attırmazken başak (2), fener, trabzon, alanya'yı filan da yendi. son haftalarda önce bireysel hatalar, sonra da organize kararlar bizi bitirdi. fener'in, beşiktaş'ın hak ettiği kartlar, verilmemesi gereken golleri, alınması gereken cezaları uygulansa onlar da bugün nasıl bu galatasaray'ın gerisinde kaldık diye konuşurlardı. yav zaten oyun stili rakibi bezdirme olan beşiktaş fair play şampiyonluğuna koşuyor, son 10 yılın en yumoş galatasaray'ı ligin en çok kart gören 4. takımı. neden bahsediyoruz ki.
Kasımpaşa' ya ilk yarıda 'ezik' bir futbolla yenildik, ikinci yarıdaki son dakika golüyle kazandığımız maçı ise ortaya konan futbol daha az iğrenç olmadığı için listeye ekledim. Dedim ya skordan çok oyunu konuşuyorum ben...

Bu tip takımlara karşı, yerin dibine batırdığımız FB bile yenildiği maçlarda bu kadar aciz kalmadı oyun olarak...

Ben söyleyeceğimi söyledim, uzlaşamayacağız anlaşılan ki gerekmiyor da zaten. Bu kadar yeter...

Ha bir de 'kazanan takım bozulmaz' vs. Kimin oynadığı fark etmiyor; hepsiyle de kötü oyun çıkıyor ortaya. Bunu da Hocaya yazıyorum haliyle!..

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt