Fatih Terim: "Oyuncularda skoru koruma içgüdüsü oluştu. Oysa ben herhangi bir şey söylemedim onlara"

Hem taraftar porfili hem de hoca itibariyle bizim yetiştirici takım olmamız imkansız derhal özümüze dönmeliyiz

Bütün planını programını benim gibi maça göre ayarlayanlara iyi olmuştur bu oyun, hele 2. Yarı utandım yemin ederim. Skora sokayım, ışık göremiyoruz oyundan, o ışığı görene kadar daha da heves edip maç saatini beklemem.

Büyük hayal kırıklığı oldu bu maç.

Gol atınca kapanıyoruz ve sen bunu istemediğini falan söylüyorsun çiftliğe dönmüş kulüp haberimiz yok

Rusyada 20 dk oynayacağıma bjk maçında 50 dk oynasın adamı bitirdik be

Hocam bizi bir sal istersen ya. Neye sabredeceğiz neyi bekleyeceğiz hiçbir ışık yok bu takımda değil Ocak ayı Haziran’da bile düzelmez bu takım

Yenildiğinde bile helal olsun dedirtecek bir takım yaratacağız diyen adam keşke yenilseydik de adam gibi oynayarak yenilseydik diyen bir takım yarattı. Ama bu taraftara böyle adamlar müstahak. Biz yıllardır bu adamla bir yere ulaşamayacağız diye kendimizi yırtarken kuduz köpek gibi üstümüze saldıranlara az bile yaşananlar.

Yolda olduğumdan ilk yarıyı izleyemedim
İkinci yarı maçı açtığımda 48. dakikaydı ve 51-52 gibi acil değişiklik yapması lazım dedim
Ama hoca bunu bile görmüyor kaç dk takımın ASY’de konyaya ezilmesini izledi

Sorun ilerdeki adamların top tutamaması değil, ortasahanın çıkamamasıydı
Zaten yaptığı değişiklikler de Kılınç dışında bir işe yaramadı
Sadece Kılınç biraz ortasahadan top çıkarmaya çalıştı

Bu takım çalışmadığı gibi ne yapacağını da bilmiyor

Hoca da zaten satır aralarında ağzından kaçırıyor ama anlayan yok

Skoru korumaya döndüler ama ben onlara öyle birşey dememiştim diyor :))
Takım kafasına göre doğaçlama takılıyor yani

Bügünkü mazretde oyuncular olmus, neymis efendim oyuncular kendileri geriye cekilmisde onun icin böyle olmusda, ozaman sana Galatasaray neden para veriyor? O vakit Mert cetini atalim Külübeye td olarak ayni hesap olur.

Fatih Terim: "17. maçı oynadık, şu anda normal sezonlarda ilk yarıya giriyorduk. Türkiye Ligi'nin ilk yarısı bitmişti. Daha ortasına anca geldik, belki de gelmedik. 17 maç oynamışız... Haziran ortasından başlamışız, bu zamana kadar, kolay bir şey değil."

Fatih Terim: "Moskova'ya lider gidiyoruz, lider kalmak isteriz, iyi bir takıma karşı oynayacağız. Marsilya'dan hemen dönüp Rize'ye gittik. Bunlar bilinen şeyler. Sağlık heyetimiz, atletik performans ekibimiz, gereken tedbirleri alıyoruz."

Fatih Terim: "Biz rakip sahada oynamayı severiz. A takımdan başlayıp, en küçük takıma kadar böyle. İlk söylediğimiz cümleler şudur, Galatasaray kaleden başlar oynamaya, oyunun kontrolünün kendisinde olmasını ister ve rakip sahada oynar."

Geri
Üst Alt