Fatih Terim Pazartesi İstifa Edecek İddiası

Hocam sene başındaki pas futbolunu oynatmaya çalışsaydın sana inanır herkese karşı tekte kalsam yanında dururdum ama oynan futbol kadro tercihleri arda nin alınması görüyoruz ki hatır gönül ben ümidimi kestim yönetici olarak gelmesini isteyenler fatih hoca hatır gönül adamı o işe hiç söylemeyin.

hocanın açıklamalarından hiç gidecek gibi bir izlenim almadım. burak elmas seçilirse hoca kalır gibi.

eşref hamamcı'nın terim'den çok hoşlandığını sanmıyorum ama yine ilk teklifi terime götürür 1 sezon şampiyon oluruz 2. sezon kavga ederler terim kovulur.

Tek isteğim forma adaleti olup , kadro devamlılığını ve istikrarı sağlayabilecek bir hoca.

Bu sezon açıkcası , benim en çok canımı yakan konu , kadro adaletsizliğiydi.

Trent olmus hoca twitterda. Ilk sırada
Lanet olsun şunlara ve şunların romantikliğine

İşte bunun gibi salaklar aldırdı Falcao'yu da bize

Böyle salak salak müzikli romantik videolar hazırlayacağıza

Terim'in 2 sezondur oynattığı rezil futbolun hesabını bir sorun yaa

Kulüp en sıkıntılı zamanlarda paraya ihtiyaç var

Gerçekten GS'I düşünen insan işine konsantre olur ve alacağı 2 şampiyonluk ile kulübe 60 milyon euro kazandırır

Ve elinde bu şampiyonlukları aldıracak kadrosuda vardı

Yeter yahu biraz gözünüzü açın ya

Valla gına geldi bunlardan

Hadi insallah tabiat ana yar ve yardimcimiz olsun yüce isa adina

hocanın açıklamalarından hiç gidecek gibi bir izlenim almadım. burak elmas seçilirse hoca kalır gibi.

eşref hamamcı'nın terim'den çok hoşlandığını sanmıyorum ama yine ilk teklifi terime götürür 1 sezon şampiyon oluruz 2. sezon kavga ederler terim kovulur.
Hamamcı da sportif direktör olsun dedi. Terimin sportif direktörlüğü aynı zamanda td’liği de yapıyor anlamına gelir ki, böylece adama daha da fazla yetki vermiş olursun.

yav şu şahsın yorumuyla gelme bana
gitsin komedisini etrafa yapsın

Isim vermedim ama bildin bunu dedi gercekten. Terim topiginde sabittir
Sucukçu lafına karşıyım en başında söyledim
Konyalı deyince füns direk geldi aklıma
Kimin kimle ne derdi varsa bence direk söylemeli. İmaları sevmem

Herhalde kavgalısınız. Niye bilmiyorum gerek de yok böyle şeylere
Benim isteğim artık şu forumda kimse kimseye altı boş cümlelerle iftira atmasın. Gereksiz yere de kavgalar olmasın
Zira forumun bir kısmını biatçılıkla suçlayan kişilerin düşünce yapısı ortadadır

Sucukçu lafına karşıyım en başında söyledim
Konyalı deyince füns direk geldi aklıma
Kimin kimle ne derdi varsa bence direk söylemeli. İmaları sevmem

Herhalde kavgalısınız. Niye bilmiyorum gerek de yok böyle şeylere
Benim isteğim artık şu forumda kimse kimseye altı boş cümlelerle iftira atmasın. Gereksiz yere de kavgalar olmasın
Zira forumun bir kısmını biatçılıkla suçlayan kişilerin düşünce yapısı ortadadır
Iftira attigimi nerden cikardin. Terim topiginde biraz geriye bak gorursun. Herif Terimsporlu. Kavgali filanda degilim kendisyle. Ben dostlarima darilirim saygilar

etsin de kurtulun kına yakmayı unutmayın.
1 sene sonra ağlamayın ama.
Yahu Danyal yapma gözünü seveyim

İki sezondur oynanan oyun ortada

Kaybettiğimiz takımlara bak Başakşehir ve Bjk

Elini vicdanına koyup söyle

Şu 2 sezondaki kadrolar şampiyon olamayacak kadrolar mıydı

Yahu koca sezon neredeyse bir tane duran top golümüz yok doğru düzgün

Bunu dahi çözemeyen bir td ve ekibi sence bize ne verebilir artık

Öyle bir algı var ki sanki hoca başarılı ama biz gitmesini istiyoruz

Geri
Üst Alt