Halil Vurucu
Ulubatlı Souness
- 25 Ağustos 2018
- 39.901
- 17.619
- 1.918
Terim varken yabanci hakkinda konusamaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İşte ben de bu açıklamaları yönetimin yaptırmadığı ne malum diyorumBana Umut Bulut yeter açıklamasınıda ben yapmadım.
Taraftar o sene yıldız forvet istiyordu Burak kampa biraz geç katılmıştı videosu var hatta "Yıldız yıldız diyorlar geldi işte yıldız" demişti. Bu köylü herif taraftara kulak verme yerine hep karşısına almayı tercih etti.
Sağ bekte Sabriye mahkum edende kendisi. Açıklaması var sağ bek istemiyoruz diye bu yüzden sağ bek aldırtmadı sonra alay eder gibi Denayer geldi sağ bek oynattı
Rütben hayırlı olsun renktaşBasından Galatasaray'da kaos Hamzaoğlu-Terim arasında gerginlik tarzı haberleri görürüz artık sık sık
Umarım gelir özledik hocamızı
Doğru bir hamle... efsaneler buluşuyor... böylelikle fatih hocayı bile yedeklemiş oluruz@Ahmet Künkçü hocammmmmm
Umit karan nasil olur
İşte ben de bu açıklamaları yönetimin yaptırmadığı ne malum diyorum
dö den her şey beklenir
bu adam değil mi futbol şubesinin başına kardeşini getirip sportif direktörlüğe cüneyt tanmanı felan getirin
bu adamlar bize zehir etmişti o günleri
Rütben hayırlı olsun renktaş![]()
Harbiden bide bu rezilliği vardı. Jem Karacan antreman temposu artıracaktı.
Kadro planlamasını Melo out Bilal in yapan dengesiz. Kafa yapısının değiştiğini hiç zannetmiyorum