Fatih Terim Saat 16:00'da Hamza Hamzaoğlu ile Buluşuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu zor dönemlerde elini taşın altına sokmaya hazır Galatasaray'lılara ihtiyacımız var. Hamza Hamzaoğlu'na güveniyorum, Terim'in arkasında başarılı işler yapacağına eminim.

İddiaların doğru olmadığını düşünüyorum.

Eğer böyle bir durum varsa; Hamzaoğluna yapılan bir vefasızlık vardı, iadei itibar yapılmış olur. İsmi Hamzason olsaydı eminim taraftarın gözünde daha iyi bir nokta olurdu.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bana Umut Bulut yeter açıklamasınıda ben yapmadım.

Taraftar o sene yıldız forvet istiyordu Burak kampa biraz geç katılmıştı videosu var hatta "Yıldız yıldız diyorlar geldi işte yıldız" demişti. Bu köylü herif taraftara kulak verme yerine hep karşısına almayı tercih etti.

Sağ bekte Sabriye mahkum edende kendisi. Açıklaması var sağ bek istemiyoruz diye bu yüzden sağ bek aldırtmadı sonra alay eder gibi Denayer geldi sağ bek oynattı
İşte ben de bu açıklamaları yönetimin yaptırmadığı ne malum diyorum
dö den her şey beklenir
bu adam değil mi futbol şubesinin başına kardeşini getirip sportif direktörlüğe cüneyt tanmanı felan getirin
bu adamlar bize zehir etmişti o günleri

Abi bu takım hamzaya rağmen bir kere şampiyon oldu lütfen tekrar denemeyelim

Ne yardımcı olur ne de ilerisi için td. Aykut Kocaman'ın Galatasaray versiyonundan öte birisi değil.

İşte ben de bu açıklamaları yönetimin yaptırmadığı ne malum diyorum
dö den her şey beklenir
bu adam değil mi futbol şubesinin başına kardeşini getirip sportif direktörlüğe cüneyt tanmanı felan getirin
bu adamlar bize zehir etmişti o günleri

Bunları yaptıran Dursun diyelim eyvallah,Galatasaraydan ayrıldıktan sonrada Bursada çalışmaya başladığında Bursaya Furkan Özçal,Jem Karacan,Bilal Kısayı transfer edende kendisi miydi yoksa Dursun mu ?

O sene ilk kez Bursa küme düşme potasına girmişti. Hatta yanlış hatırlamıyorsam Trabzonla şike yapıp ligde kaldıkları yıl

Forumun yüzde %80 ni hamzaya sallıyordu şuan biranda pep oldu adam:)

Harbiden bide bu rezilliği vardı. Jem Karacan antreman temposu artıracaktı.

Kadro planlamasını Melo out Bilal in yapan dengesiz. Kafa yapısının değiştiğini hiç zannetmiyorum

Aynı düşünceleri paylaşıyoruz renktaş. Yalnız bırakmak istemem seni özellikle Hamzaoğlu söz konusu olunca ama tartışmak istemiyorum kimseyle. Gelsin de görelim. Bu adam yaptıklarıyla-söyledikleriyle futbol konusunda en vizyonsuzlardan biri olduğunu gösterdi. Zerre güvenim yok şahsen. Hatta hocanın kuyusu kazabileceğini bile düşünüyorum. Büyük işler, büyük paraların döndüğü işler dikkat etmek lazım. Bu adam Jpk yı yarım sezon sonra bursaspora aldı 50 bin euroya. Ne desem az da bazen susup beklemek lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt