Fatih Terim Saat 16:00'da Hamza Hamzaoğlu ile Buluşuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hamzatoru beğenmeyen vizyoncuları buraya alalım

Ekli dosyayı görüntüle 60200

55ea4d92f018fbb8f8770ae1.jpg

Saçma kayıplar yaşamıştık ama hatırladığım kadarıyla Hamza hocamız en çok puan ortalaması tutturan hocalarımızdan biri

Gelmesini sen de desteklemiştin o dönem hiç şe yapma şimdi. :asd:

Elbette ki, kehanetleri ile 28. Haftada lider olacak ve sezonu şampiyon bitirecektik. Şampiyonluk kutlamarinda, "Hey Sexy Lady Mustafa Denizli", diye tempo tutacaktik.

Ama kara bulutlar, benim için hafif bir sistir dediğinde, hapi yuttuğumuzu anlamistim.

O kara bulutlarin içinde boğuldu resmen.

Elbette ki, kehanetleri ile 28. Haftada lider olacak ve sezonu şampiyon bitirecektik. Şampiyonluk kutlamarinda, "Hey Sexy Lady Mustafa Denizli", diye tempo tutacaktik.

Ama kara bulutlar, benim için hafif bir sistir dediğinde, hapi yuttuğumuzu anlamistim.

O kara bulutlarin içinde boğuldu resmen.

Neden peki

Saçma sapan goller yiyerek Hamza hocanın sonunu hazırlayanlardan biriydi

O sene özellikle Muslera berbat başlangıç yapmıştı

3 kupa varsa bu iki adam sayesinde var

hocaların hakkını yemek istemem de yerli sevicilerin en nefret ettiği iki adam hamza diye bir figürü o meşhur pozu verecek seviyeye taşıdı

Hamza bir önceki hatalarını tekrarlamayacak ise gelsin

Ama yok evlatçılık yapacaksa gerek yok

Hamza hocamız aslında kovulmadan önce takım fena durumda değildi

Ts,Başak deplasmanlarından galibiyet Fb deplasmanından beraberlik koparmıştık

Onun sonunu getiren yönetimi aklama sevdası oldu ve amaçsız açıklamalar.Yoksa bence performansı gayet iyiydi

Şu takımla Benfica maçından galibiyet çıkarmış hocadan bahsediyoruz

Denizli hamlesinden sonra takımın düştüğü hal ortadaydı.O sene büyük hata ettik hocayı yollayarak

İade-i itibar yapılmalıdır
Bursayi calistirrken bizim ceza almamizi umarak ,bazi takimlarimiz avrupaya gidemeyebilir hala avrupa umudumuz var .Demesini de unutmadik yalniz...

3 kupa varsa bu iki adam sayesinde var

hocaların hakkını yemek istemem de yerli sevicilerin en nefret ettiği iki adam hamza diye bir figürü o meşhur pozu verecek seviyeye taşıdı

En büyük katkıları bu oyuncular yaptılar diyelim

Mesela Hakan Balta'nın attığı son dakikalarda ki gol olmasa şampiyon olamazdık onun gibi bir çok olay yaşandı

bahsedilen sezonda ffp kiskacinin ucunda oldugumuzu hatirlayalim. ztn o sene 60 milyon euro gibi absurd bir kar etmemiz gerekiyordu ceza almamak icin ki edemedik ve ceza aldik. yoksa 2017de onune gelene 7-8 milyon atan by Yag'in hamzaya transfer yapmayacagini sanmiyorum. Hamza da bu durumda elinden geldigince idare etmege calisti. Tek sorun herif her allahin gunu demec veriyordu. Mesela bu yaz hocadan tek kelime duymadik nerdeyse. Bu sebeple harzovicin hakkinin yendigini dusunuyorum hele hele buyuk baskan unal aysal fln diyen varsa asil onlar adamcagizin hakkini yemekte

Ne kara günlerdi o günler yav.

Dursun, Cüneyt Tanman, Levent "Sen kimsin??" Nazifoglu. Allah korusun umarim bir daha böylelerini görmeyiz.

Bir de bu efsane vardi. Fatih Isbecer.

Hoca Fatih hoca takımı tabiki Fatih hoca kuracak
Hoca ilerisini görüyor bu kansız köpekler kendisiyle uğraşacağı için yedek kulübesinde duracak hoca yarışı bir adam lazım amiral olmayınca gemi batmasın diye düşünüyor
Hasan gibi levent gibi micolarla gemir kurtulmaz

En büyük katkıları bu oyuncular yaptılar diyelim

Mesela Hakan Balta'nın attığı son dakikalarda ki gol olmasa şampiyon olamazdık onun gibi bir çok olay yaşandı

Son 7 hafta mi ney 1-0 yasin ve muslera sayesinde idi ki ondan sonra muslera sampi modu acti soylemi dogdu diye hatrliyorum

———-
Golcao!!

O kara bulutları göremeyen Mustafa Hocanin, artik hayati ile ilgili sağlikli karar verebileceğinden şüphe duymaya başlamıştım.

Lig TV'de Galatasaray için çok doğru saha içi tehşisleri koyan Hoca, bizw geldiğinde tam tersini uygulayip, adinin dahi Musta olduğunu hatirlayacak seviyede olup olmamasi şüphe uyandirmiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt