GSCimbom
Fatih Terim: "Selçuk İnan, bundan sonra benim yanımdaki yerini alacaktır"
Recep Buruk

Fatih Terim: "Selçuk İnan, bundan sonra benim yanımdaki yerini alacaktır"

Recep Buruk ·

Cevap
103
Okunma
4,2K
Sayfa
1/6

Recep Buruk

Süper Moderatör
Yönetici
Süper Moderatör
1595111568914.webp

Fatih Terim: "Selçuk'un futbolculuk kariyeri sona erdi. Bundan sonra benim yanımda yerini alacaktır."

Fatih Terim: "O da Galatasaray'da başladı, Galatasaray'da bitirdi diyebiliriz, son kulübü olarak. Diğer şekline de açıkçası ben müsaade etmezdim, etmedim de."

Fatih Terim: "Falcao'nun devamlı oynamasını isteriz. Oynadığı zaman skoru değiştirebilecek bir oyuncu. Ama ne yazık ki pek faydalanamadık. Lig bitince tüm oyuncularla ilgili kararımızı yönetime vereceğiz."

Fatih Terim: "Esas merak ettiğim kulübümüzün yalanlama gereği duyduğu haberleri sızdıran kim? Özellikle Arda konusu için."

Fatih Terim: "Selçuk'un futbolculuk kariyeri sona erdi. Bundan sonra benim yanımda yerini alacaktır."

Fatih Terim: "Falcao'nun devamlı oynamasını isteriz. Oynadığı zaman skoru değiştirebilecek bir oyuncu. Ama ne yazık ki pek faydalanamadık. Lig bitince tüm oyuncularla ilgili kararımızı yönetime vereceğiz."

Fatih Terim: "Esas merak ettiğim kulübümüzün yalanlama gereği duyduğu haberleri sızdıran kim? Özellikle Arda konusu için."

Önce adam koc lisanslarini yapsa ve 1 sene sonra yardimci olarak baslasa daha iyi olmazmi? Belki bir de avrupadaki takimlari gezip orda misafir olarak derse alsa ve o tecrübeyle geri dönse daha iyi olur.

Geri
Üst Alt