Fatih Terim: "Selçuk İnan, bundan sonra benim yanımdaki yerini alacaktır"

Recep Buruk

❤️💛
Yönetici
Süper Moderatör
1595111568914.png

Fatih Terim: "Selçuk'un futbolculuk kariyeri sona erdi. Bundan sonra benim yanımda yerini alacaktır."

Fatih Terim: "O da Galatasaray'da başladı, Galatasaray'da bitirdi diyebiliriz, son kulübü olarak. Diğer şekline de açıkçası ben müsaade etmezdim, etmedim de."

Fatih Terim: "Falcao'nun devamlı oynamasını isteriz. Oynadığı zaman skoru değiştirebilecek bir oyuncu. Ama ne yazık ki pek faydalanamadık. Lig bitince tüm oyuncularla ilgili kararımızı yönetime vereceğiz."

Fatih Terim: "Esas merak ettiğim kulübümüzün yalanlama gereği duyduğu haberleri sızdıran kim? Özellikle Arda konusu için."

ayriltilar belli olduktan sonra yorum yapacagim

acil kahreden haber capsi.

2 senedir yaninda zaten muhteşem bir hoca olacaktır eminim.

Fatih Terim: "Selçuk'un futbolculuk kariyeri sona erdi. Bundan sonra benim yanımda yerini alacaktır."

Fatih Terim: "Falcao'nun devamlı oynamasını isteriz. Oynadığı zaman skoru değiştirebilecek bir oyuncu. Ama ne yazık ki pek faydalanamadık. Lig bitince tüm oyuncularla ilgili kararımızı yönetime vereceğiz."

Fatih Terim: "Esas merak ettiğim kulübümüzün yalanlama gereği duyduğu haberleri sızdıran kim? Özellikle Arda konusu için."

bu kotu haberı veren uyeye redface serbesttır

Önce adam koc lisanslarini yapsa ve 1 sene sonra yardimci olarak baslasa daha iyi olmazmi? Belki bir de avrupadaki takimlari gezip orda misafir olarak derse alsa ve o tecrübeyle geri dönse daha iyi olur.

bu aralar her şey kötü gidiyor ama bu kötü bir haber değil bence.

selçuk kulübeye yakışacak birisi. iyi zamanlarında oyun aklı fena olmayan bir adamdı. bu işi kıvırabilir diye düşünüyorum.

ne mal ne iyi gün taraftarı varsa belli ediyor yani bu adamın verdiklerini belli jenarasyon başka kimseden görmemiştir. neyse çoluk çocuk vefasıyla kalmıyo bazı kurumlar allahtan
Adamın 7 senedir tek iyi oynadığı maç yok oğlum sen ne anlatıyorsun ya ?

5a7d62702269a21a60a306f2.jpg

________________________________________imza _____________________________________

Adanalıyız Allahın Adamıyız
Adalet Şaşar Hasan Şaşar Terim Şaşmaz

Geri
Üst Alt