Fatih Terim Sezon Sonu Bırakır mı?

bırakalım, yetenek sizsinizde ustalardan eğitim alıp daha güçlü geri dönsün.

Çağdaş umut vadetse de eğer gelirse Erol Bulut gibi olma ihtimali yüksek. Alanyada çalışan hocalar genelde başarılı oldu ki Erol hem malatya hem alanya da başarılıydı. Çağdaş hocanın daha ilk tecrübesi. Ben pek başarılı olacağını sanmıyorum. O yüzden hoca bırakırsa bence yabancı hoca denenmeli.

Şampiyon olursak Terim devam eder olamazsak Buruk gelir. Umarım şampiyon oluruz ve FFP bittiği için hoca rahatça kendi kadrosunu kurar.

kalır. ama seneye de kötü gidersek emekli olur. zaten yaşı da 70'e geliyor. hatta gelecek yıl şampiyon olsak dahi devam etmeyebilir.

sonrası için camia olarak yeni ft figürünü hazırlamamız gerekecek. 96'da geldiğinden beri emniyet supabı olarak kullanıyoruz ft'yi. ayrıca görevdeyken odak noktası olduğu için pek çok diğer sorun göze çarpmıyor.

ft sonrasında camia bir ismi öne çıkarıp destek vermeli ki gelecekte boşluğa düşmeyelim.

belki şu an kulağa tuhaf geliyor ama en uygun aday arda turan. diğer isimler futbol camiasında sahip oldukları özgül ağırlık yönünden zayıf kalıyor.

Bence bırakır.

Erol uzun zamandır kucağındaydı onu saldı , sırada sergen var onu da kucağına alıp bırakacak.

Kalmak istese de yaşı 70'e dayandı.Bence kendisi bırakır, bırakması gerekiyor da.

Terim sonrası dönem bizim için çok büyük
bir boşluk olacak çünkü bu sefer işler kötü gittiğinde gidebileceğimiz bir hoca olmayacak.Şuan eleştirsek de kızsak da tek bir tweetiyle 30 milyon taraftarı kenetleyebilen çok önemli bir karakter.Dün rakibin hocası istifa etti ama akşam sosyal medyanın gündemi hocanın terazi profil fotosuydu düşünün 🙂 Böyle bir figür daha da zor gelir

td değiştirme meraklısı değiliz, olmamalıyız. Bundan sonra gelecek td’lere de gereken kredi ve rahatlık sunulmalı başarı istiyorsak.

FT şu an 4. senesi takımın başında. Görevi devraldığından beri takımın performansı sürekli geriye gitti. Her sezon bir öncekinden kötüydük.

Benim görüşüm FT’nin bundan sonra başarılı olamayacağı yönünde. Ayrıca FT ile mali sıkıntıların daha büyüyeceğini düşünüyorum.

FT kalır mı? Ligi nasıl bitireceğimize bağlı bence. İlk 3’te FT’nin kalma ihtimali yüksek. FT’nin gönlünden geçen 80 yaşına kadar orada kalmak. Bu çok net belli oluyor. Adam yaşam enerjisini şöhretten alıyor. Bana göre Kulübü bu uğurda kötüye kullanıyor.

Bırakmaz. Önümüzdeki sezon yine şampiyonluktan koparsa o zaman bırakır.

Parayı o kadar seviyor ki hayatta bırakıp gitmez.
Zamanın da para için tüpçü'ye koşmuş biri şimdi girecek yeri yok iken nereye gider?

Kovmazsak eğer bizi batırmaya devam edecek.

Geri
Üst Alt