Fatih Terim Sonrası Teknik Direktör Adayınız Hangisi?

Gerçekçi olduğu için potter dedim yoksa gasperini ve flick i isterdim

Zamanında derwalli rijkaardı manciniyi getiren gs potterımı getiremeyecek

Ha dursun,mcengiz gibiler getiremezde alp yalmanlar,ünal aysallar belki burak elmaslar getirir
Yok ya bence Potter buralara gelmez Samet, Brighton’da oynattığı oyun, İngiliz olması falan ben Southgate sonrası Milli takıma gider diyorum.

Yönetimin B planı nedir acaba? Belki de yoktur.

hemen şimdi futbolu bilen taktik bilen antrenman bilen motivasyon bilen yabancı bi hoca

Neden Türkiye liginden ve neden Türk agirlikli seçimler konulmus. Takıma Avrupa'da ciddi tecrübeli kişilerin elinin altında yetişmiş. Modern futbol için gereklilikleri yerine getirebilecek kişiler lazım. İsim önemli degil

Neden Türkiye liginden ve neden Türk agirlikli seçimler konulmus. Takıma Avrupa'da ciddi tecrübeli kişilerin elinin altında yetişmiş. Modern futbol için gereklilikleri yerine getirebilecek kişiler lazım. İsim önemli degil
Şimdi yabancı getirirsen bu sene çöpe gider.

Şimdi yabancı getirirsen bu sene çöpe gider.
Fatih hoca sezon ortası bırakmaz. Ayrıca kadroda hiç olmadığı kadar potansiyelli futbolcular var. Doğru planlama ile çöpe filan gitmez bence. Şampiyon olamayız belki ama en azından üst sıralarda yer alıp diğer sene icin hazırlığı tamamlamış oluruz

Fatih hoca sezon ortası bırakmaz. Ayrıca kadroda hiç olmadığı kadar potansiyelli futbolcular var. Doğru planlama ile çöpe filan gitmez bence. Şampiyon olamayız belki ama en azından üst sıralarda yer alıp diğer sene icin hazırlığı tamamlamış oluruz
Bu sene gitmeyecekse, boşuna konuşuyoruz.

Hickimse olmasin. Kulubu kapatalım. Daha iyisi gelmez ztn

4 ay maaş alamayınca oyunculara takımı sattırmayacak bi figür lazım. belki okan haricinde öyle bi aday da yok. galatasaray'ın ekonomik yapısı değişmedikçe yabancı hoca filan traş.

Ligin en kotu tdsi olmayacak bir adama raziyim. Beklentilerimi iyice dusurdum. Ama terimci kardeşlerimiz üzülmesin gelecek sene de bay fatihle beraber 5.liğe oynayacağız. 3. başkan burak anca o zaman belki bazı şeyleri idrak eder. 2023-2024 sezonuna kadar bize futbol haram.

Var bir hayalimiz tıpkı eski günlerde ki gibi

5638c321c03c0e52d4299440.jpg

Bence artık babadan oğula geçmeli, şu anki sistemimize yakışanı budur
Tabi Veliaht olmadığından Damat gelsin

İlhan palut

CPH1941 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt