Fatih Terim: "Sonuna kadar devam edeceğiz"

Hala miras bırakacağım, Galatasaray için doğru olan bu diyor. Doğru olan sadece düşünce. Ne yapılan transferler, ne oynanan oyun doğru değil. Bir de ışık görüyormuş, evet hocam biz de görüyoruz o beyaz ışığı.

Hocam yanlışı savunma hocam, göte göt de artık. Projenden, gençlerden, bahsetmiyorum, görüyorsun madem devamlı düşüşü, değiştir şu oyun mentaliteni. Forvetlerin iyi değilse, madem görüyorsun bunu aldır 1 tane adam gibisinden. Sen pres, baskı, hücumla geldin buralara, pas pas pas pas, topu kapınca sakin, hızlı yok, pas pas pas pas pas. Olmuyor, Türkiye'de büyükler ve 1,2 istisna harici herkes kapanacak sana, pas pas pas olmuyor, olmayacakta. Görüyorsun ısrar etme, kendine de ihanet etmekten vazgeç, değiştir artık !
chuck-norris-punch.gif

Alzheimer

Beyin hücrelerinin zamanla ölümüne bağlı olarak hafıza kaybı, bunama (demans) ve genel anlamda bilişsel fonksiyonların azalması şeklinde gelişen tıbbi durum Alzheimer hastalığı olarak adlandırılır.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

karsilastirma yapacagim bakayim nerede eksik kalmisim hocayi cozme konusunda. bu kadar uzun konusmasini beklemiyodum ama
5C18C741-1181-4B0D-B452-BCADC06E2F1C.jpeg

Bu sene şampiyon olamasak bile seneye bu takımın iyi bir yapılanmayla şampiyon olacağını düşünmekteyim
Ve bu teknik ekip ve oyunculara biraz şans vermeliyiz
Kolay değil
İmparatorluklar da tek 1 günde kurulmuyor..

Zaten Trabzon şampiyon olacak üzülmeyin
Kendinizi boşuna strese sokuyorsunuz dostlarım..
Kubat sen yapma yav bu gitsin anca öyle umudum olur seneye

Açıklamalar rezalet efsane olarak anılmak varken kötü anılmak istiyor heralde..
Başkanın hocayı kovmaya yüregi yok yardımcı hocayı getirsin belki kendi kaçar..

Son 10 yılin en büyük başarısı mı dedi ? MANCİNİ İLE CL ÖLÜM GURUBUNDAN ÇIKTIK O DAHA BÜYÜK BAŞARI ? Hea ???

Açıklamalar rezalet efsane olarak anılmak varken kötü anılmak istiyor heralde..
Başkanın hocayı kovmaya yüregi yok yardımcı hocayı getirsin belki kendi kaçar..

Parayı almadan gitmez
Milli takıma gidip tüpçüyle sırıtık resimleri gördüğüm gün demiştim

TERİM’İ KOVAMAYAN YÖNETİM İSTİFA

Fatih Terim: "Guardiola'nın yardımcısıyla anlaşıldığı konusunda bilgim yok."

xxd

Geri
Üst Alt