- 6 Eylül 2014
- 83.226
- 56.797
- 4.283
Bizim Dorukun citirlarina ihtiyacımız varŞu an sinirden her bir boka gülüyorum Mahir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim Dorukun citirlarina ihtiyacımız varŞu an sinirden her bir boka gülüyorum Mahir
Hocam yanlışı savunma hocam, göte göt de artık. Projenden, gençlerden, bahsetmiyorum, görüyorsun madem devamlı düşüşü, değiştir şu oyun mentaliteni. Forvetlerin iyi değilse, madem görüyorsun bunu aldır 1 tane adam gibisinden. Sen pres, baskı, hücumla geldin buralara, pas pas pas pas, topu kapınca sakin, hızlı yok, pas pas pas pas pas. Olmuyor, Türkiye'de büyükler ve 1,2 istisna harici herkes kapanacak sana, pas pas pas olmuyor, olmayacakta. Görüyorsun ısrar etme, kendine de ihanet etmekten vazgeç, değiştir artık !
Kubat sen yapma yav bu gitsin anca öyle umudum olur seneyeBu sene şampiyon olamasak bile seneye bu takımın iyi bir yapılanmayla şampiyon olacağını düşünmekteyim
Ve bu teknik ekip ve oyunculara biraz şans vermeliyiz
Kolay değil
İmparatorluklar da tek 1 günde kurulmuyor..
Zaten Trabzon şampiyon olacak üzülmeyin
Kendinizi boşuna strese sokuyorsunuz dostlarım..
Karşidan gelen trenin ışıgı gördügüde haberi yokFatih Terim : “Tünelin sonundaki ışığı görüyorum “
Evet ışığa doğru yürüyoruz taraftar olarak
Açıklamalar rezalet efsane olarak anılmak varken kötü anılmak istiyor heralde..
Başkanın hocayı kovmaya yüregi yok yardımcı hocayı getirsin belki kendi kaçar..
Fatih Terim: "İlk yarının sonunda oynanan maçları gördükten sonra kimsenin bu takım ne oynuyor deme hakkı yok."
sen kimsin ya
Imparator kendisiFatih Terim: "İlk yarının sonunda oynanan maçları gördükten sonra kimsenin bu takım ne oynuyor deme hakkı yok."
sen kimsin ya
Hangi b.ktan haberin varkiFatih Terim: "Guardiola'nın yardımcısıyla anlaşıldığı konusunda bilgim yok."
xxd