Fatih Terim: "Sonuna kadar devam edeceğiz"

🤣🤣🤣🤣

Fatih Terim: "Kimsenin, 'Bu takım ne oynuyor?' deme hakkı yok. 'Bu takım neler kaçırıyor?' deme hakları var. İlk devrenin en iyi oynayan takımlarından biriyiz."

Fatih Terim: “Bunu kaybedilmiş bir maçtan sonra söylüyorum. Yürekten inanıyorum. Galatasaray’a bir futbol mirası, ekonomik olarak kendisini sürekli yenileyen bir takım bırakmak istiyorum. Bunun için daha önce hiç talep etmediğim bir şeye ihtiyacımız var.”

neymismis

Fatih Terim: “Sabır. Hiç talep etmedim. Türkiye’nin futbol haritasında yeri olmadığı dönemde dahi sabır istemeyen ben, bugün buna ihtiyacımız olduğunu söylüyorum. Bir tüneldeyiz ve ben sonundaki ışığı görebiliyorum. O ışığa, ancak bu şekilde ulaşabiliriz.”

"Basit bir matematik var. Türkiye'de istediğimiz konumda değiliz, bunu kabul ediyorum. Bunun da bir numaralı sorumlusu benim, bunu daha önce de söyledim."

Laf kalabalığından başka bir şey yapmıyor. İstediğimiz noktada değilmişiz, bir numaralı sorumlusu kendisiymiş. Yapma ya, Allah Allah, çok ilginç

Neyse gideyim film izleyim sinirlerim hopladi. Allah seni nasıl bilirse öyle yapsin

Bir de şunu düşünün
Efsane olduğun kulüpte hakkında beler neler söyleniyor, yine de “ben ayrılıyorum, denedik bu sefer olmadı, beni iyi hatırlayın” diyemiyor
Neden sanıyorsunuz
Çoookkk uzun zamandır (bu gelişinden de önce) kulüpmüş takımmış zerre umrunda değil
Tek derdi para
Ve almadan hayatta gitmez
Hatta daha da fazlasını alabileceğini hissetsin, anında bugün satar başkanı da yönetimi de
Geçen sezon yaptığı gibi
Ve istifa etti derlerse birgün, ona bile inanmayın, arka planda parayı anlaşıp öyle gitmiştir

TERİM’İ KOVAMAYAN YÖNETİM İSTİFA

Geri
Üst Alt