Fatih Terim: "Sonuna kadar devam edeceğiz"

"Basit bir matematik var. Türkiye'de istediğimiz konumda değiliz, bunu kabul ediyorum. Bunun da bir numaralı sorumlusu benim, bunu daha önce de söyledim."

Laf kalabalığından başka bir şey yapmıyorum. İstediğimiz noktada değilmişiz, bir numaralı sorumlusu kendisiymiş. Yapma ya, Allah Allah, çok ilginç

Sorumlu benim ama hiçbir başarısızlığımın bedelini ödemem :D Ne güzel dünya.

Fatih Terim: “Bunu kaybedilmiş bir maçtan sonra söylüyorum. Yürekten inanıyorum. Galatasaray’a bir futbol mirası, ekonomik olarak kendisini sürekli yenileyen bir takım bırakmak istiyorum. Bunun için daha önce hiç talep etmediğim bir şeye ihtiyacımız var.”

neymismis

Fatih Terim: “Sabır. Hiç talep etmedim. Türkiye’nin futbol haritasında yeri olmadığı dönemde dahi sabır istemeyen ben, bugün buna ihtiyacımız olduğunu söylüyorum. Bir tüneldeyiz ve ben sonundaki ışığı görebiliyorum. O ışığa, ancak bu şekilde ulaşabiliriz.”
Nato kafa nato mermer. Ulan 3 yıldır temmuz ocak temmuz ocak diye sabır isteyen ben miyim.

Utanması olsa giderdimde şu an yatıyorum. Keyfimi bozamam film izleyip kola cips yiyeceğim Sayın Ünsal Bey
işte sizler keyfinizi bozmadığınız için bir şeyler değişmiyor
hep birilerinden bekliyorsunuz

böyle hiçbir şeyi değiştiremezsiniz

😡😡😡😡😡😡😡

Fatih Terim: "Taraftarın, 'Söylesen Fatih hoca, takım niye oynamıyor?' tezahüratını duydum. Şu ana kadar oynayan bir takım var. Sadece bugün iyi oynamadık."

Ünal Başkanım derhal gelip gerekeni yapmalı.

5277544f992df104443bd904.jpg

Fatih Terim: "Taraftarın, 'Söylesen Fatih hoca, takım niye oynamıyor?' tezahüratını duydum. Şu ana kadar oynayan bir takım var. Sadece bugün iyi oynamadık."

Taraftar zaten yanlış söylüyor

Fatih İstifa demeleri lazımdı çoktaaannn

TERİM’İ KOVAMAYAN YÖNETİM İSTİFA

Ulan takım mücadele etse, ışık verse, gelişim gösterse, oyunun ileriye gittiğini görsek sabredelim de şu sahadakinin neyine sabredeceğiz. Eli ayağı düzgün topçu yok, idare eder gibi olanlar da hocanın antrenman ve oyun sistemiyle geriye gidiyor. Neyine sabredeceğiz şu rezilliğin?

Hocam geçmişteki bütün başarılar İçin sana minnettarım ama sahada gördüğüm takım bana birşey vadetmiyor hocam. Gelecek adına, futbol adına hiçbirşey göremiyorum sezon başından beri. Bu takım kafası kesik tavuk gibi bir oraya bir buraya koşmaktan başka bir şey oynamıyor, bunun en büyük sorumlusu sensin hocam. Senin miladın doldu artık genç bir hocaya yol vermen gerekiyor yuhalanarak gitmeden gereğini yapmanı diliyorum senden.

Açıklamaların tercümesi;

”Son dönemim olacak, başarısız olarak ayrılmak istemiyorum. Taraftardan sabır istiyorum (bu sene gitti).”

Yav ne tüneli ne ışığı
Giresun'a yeniliyorsan, 1.lig sonuncusuna kupada eleniyorsan kimi yeneceksin ki
Kimseyi yenmeyelim küme düşelim o zaman
Sabır sabır ne sabırı

İnanın kovulsa kendisi de “oh be tiyatro yapmaktan kurtuldum sonunda” diyecek
İstifa edip de parayı bırakarak gitmemek için yapması gerekeni yapıyor

TERİM’İ KOVAMAYAN YÖNETİM İSTİFA

Geri
Üst Alt