Fatih Terim: "Sonuna kadar devam edeceğiz"

Madem hala daha böyle açıklamalar yapıp bizle dalga geçiyor
Bir sonraki maç sahaya çıkar çıkmaz yuhalanmalı ve 90 dk maç sonuna kadar istifa ve çektir diye tezahürat yapılmalı
Bunu fazlasıyla haketti artık

TERİM’İ KOVAMAYAN YÖNETİM İSTİFA

hocanin elline ver real madridle, arsenal ile kapisacak bir takim seni sampiyon yapsin.

ama elline türkiye ligine esit bir takim verirsen aynen böyle rezil eder.

lucescunun, geretsin sampiyon oldugu kadrolarla ilk 5e zor girerdi.
Abartmayalım son 3 sezonu başarısız gittikçede saçmalıyor. Ama 96-2000 ve 2011-2013 dönemi çok iyiydi.17-18 ve 18-19 sezonu da teknik direktörlükten çok liderliği sayesinde şampiyon olundu. 2016 Avrupa şampiyonası öncesi Fatih hocanın teknik bilgileri bildiğin gitti. O günden beri toparlayamadı.

Bu AL 'deki başarı çok yanılttı herkesi. Ben inanıyorum aynı kadrolarla aynı dönemde tekrar oynasak 3. falan bitirebilirdik grubu. Yani piyango gibi bir şeydi oradaki liderlik zaten objektif bakıldığında.

SM-A325F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Katilmiyorum buna.

Bu biraz oyun sekli, oyuncularin farkli motive edilmesi gibi diger parametreler yuzunden. Bugun ki mac ve bir kac mac dha disinda aslinda iyi oynadik bazilarinda. Ya skoru tutamadik, ya bir hakem hatasi olustu ya da kendi kendimize pas/pozisyon hatalari yaptik anlamsiz yere. Penalti/gol kacirdik cok net yerlerde. Bunlar gercekler. Bunlari soyledigim icim bir tarafida savumuyorum sadece konulari ayirmak istiyorum. Tek tek mac mac bakabiliriz dilersen cok ince kirilma anlari ya da yapamadiklarimiz var. Bugun ki mac bence essiz gibi birsey hem kotu oyun hemde skor.

Avrupa'da bence iyi is yaptilar oyle 6 tane maci rastgele kazanamazsiniz. Marsilya/Lazio gibi ekiplere ozellikle.

Sana yazıklar olsun.Aslollan Galatasaray lafın koca bir palavra.Sen bu klübe yaşattığın başarılarla efsanesin.Galatasaraylılığınla kesinlikle efsane değilsin.

Şu maçtan sonra bile hatanı kabul etmiyorsun.Bazı yorumlar vardır yapmak istersin ama bunları medya önünde söylemezsin.Evet çıkıp oyuncular daha fazla dibe batmaması için transferlerde çok ciddi hatalar yapdık diyemezsin.Buna eyvallah.

Ama arkadaş hala nasıl iyi oyun oynuyoruz diyorsun.Yahu 2000 yılında bu takımın başaında sen vardın.O müthiş oyunu gördün.Hala bu oyunu nasıl savunabilirsin.
Çok net bunamış..

Yahu sokakdan sıradan bir vatandaşım.
Sene başında bas bas bağardım.Bu transferlerden olmaz.Bunu görmek için müthiş zekaya sahip olmak gerekmiyor.
Az alsın bonservis düşük olsun ama genç olsun.olmaz arkadaş olmaz. Galatasaray gibi bir takımda kadro komple bu şekilde kurulmaz.

Heleki genç oyuncu bulma ve çıkarma konusunda rezil bir ülke olduğumuzu düşğndüğümüzde hiç olmaz.
Klüpleri yönetenler daha gözünün önündeki yetenekleri göremeyiyor ki para yokken gidip avrupada yetenek bulup getirecek.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hocaya laflar edilecek,yüklenilecek ama zor durumda destek oluyorum iyi günde kenara çekip izleyeceğiz tıpkı Fatih hoca gibi..İstifa istifa diye tempo tutanlar o gün hocammm diyecek eminim..Bir sezonluk kredin yok hocam üzgünüm.

Hocaya laflar edilecek,yüklenilecek ama zor durumda destek oluyorum iyi günde kenara çekip izleyeceğiz tıpkı Fatih hoca gibi..İstifa istifa diye tempo tutanlar o gün hocammm diyecek eminim..Bir sezonluk kredin yok hocam üzgünüm.
Hocanin performanini bir degerlendirirmisiniz , kredi mredi fergusondan ornekler uefa yillar sampiyonluklar filan haric anlik performansini degerlenirmenizi istiyecegim sadece sizden.

Hocanin performanini bir degerlendirirmisiniz , kredi mredi fergusondan ornekler uefa yillar sampiyonluklar filan haric anlik performansini degerlenirmenizi istiyecegim sadece sizden.
-Anlık performans kötü dün giresuna yenildik kendi sahamızda ama bunun tek suçlusu hoca mıdır?Giresun gibi kalibresi belli takımı oyuncu grubu sürekli kenara hocaya bakarak mı yenecek ya da çok özel duran top çalışmaları mı gerekiyordu bu kalibrede bir takımı yenmek için sanki hoca kenarda usb bellek ile taktiği yükleyememiş gibi söylüyor herkes teknik direktörün kenarda katkısı max 20-30'dur.

-Sezonluk performans üzülerek "vasat"eğer ligde şu an ilk 3-4 içerisinde olsak "muazzam" diyecektim çünkü avrupa'da lider olarak çıkıp 1 tur atlamışsın otomatikmen Mart-nisan ayında bir Türk takımının avrupada oynamayalı kaç yıl geçti bu büyük bir olay yenilgisiz hemde.

-Genel Fatih Terim 4.dönemi içinde harika diyebilirim 4 yılda 2 şampiyonluk 2 domestik kupa başarısız denilen 1 sezonda +1 averajla kaçan şampiyonluk elimizde başarısız diyeceğimiz tek sezon bu ama avrupa durumuda ortada.

-Anlık performans kötü dün giresuna yenildik kendi sahamızda ama bunun tek suçlusu hoca mıdır?Giresun gibi kalibresi belli takımı oyuncu grubu sürekli kenara hocaya bakarak mı yenecek ya da çok özel duran top çalışmaları mı gerekiyordu bu kalibrede bir takımı yenmek için sanki hoca kenarda usb bellek ile taktiği yükleyememiş gibi söylüyor herkes teknik direktörün kenarda katkısı max 20-30'dur.

-Sezonluk performans üzülerek "vasat"eğer ligde şu an ilk 3-4 içerisinde olsak "muazzam" diyecektim çünkü avrupa'da lider olarak çıkıp 1 tur atlamışsın otomatikmen Mart-nisan ayında bir Türk takımının avrupada oynamayalı kaç yıl geçti bu büyük bir olay yenilgisiz hemde.

-Genel Fatih Terim 4.dönemi içinde harika diyebilirim 4 yılda 2 şampiyonluk 2 domestik kupa başarısız denilen 1 sezonda +1 averajla kaçan şampiyonluk elimizde başarısız diyeceğimiz tek sezon bu ama avrupa durumuda ortada.
Peki bu oyunculari kim hazirliyor , idmani teknigi taktigi kim veriyor hocalik sadece kenarda durup ilk 11'i cikartmak degildir.

Fatih Terim bir 5 sene daha sampiyon yapamassa halen Fatih Terimi savunurmusun , sonucta gecmiste yaptiklari silinmiyor yine en cok sampiyon yapmis hoca olarak kalacak yine uefa kupasi almis bir hoca olarak kalacak oyle degil mi ? 5 sene sampiyon yapmasada kalsin senin mantigina gore.

3-4 mac galibiyet serisinden sonra bu galibiyet size girsin diye yorumlar atilmaya baslanır sosyal medyada. Ve tekrar imparator olur.

Bu körlerin de gözünün açılması icin sonuna kadar devam etmesinde bi beis gormuyorum

Sonuna kadar devam et hocam. 9 maç 1 galibiyet. Bu rekoru her hafta yenilemek lzm.

😡😡😡😡😡😡😡

Fatih Terim: "Taraftarın, 'Söylesen Fatih hoca, takım niye oynamıyor?' tezahüratını duydum. Şu ana kadar oynayan bir takım var. Sadece bugün iyi oynamadık."
3-4 mac galibiyet serisinden sonra bu galibiyet size girsin diye yorumlar atilmaya baslanır sosyal medyada. Ve tekrar imparator olur.

Bu körlerin de gözünün açılması icin sonuna kadar devam etmesinde bi beis gormuyorum

Sonuna kadar devam et hocam. 9 maç 1 galibiyet. Bu rekoru her hafta yenilemek lzm.
3 galibiyet ile sezonu kapanır, oda biliyor ondan istifa etmez.

Yardımcı konusunda bilgim yok demesi , Işıtan Gün'ün Başkan'ın bilgisi dahilinde görüştüm demesi tamamen hocayı gönderme düşüncesinin göstergesi. Hafta içi başkanın toplantı yaparak yolları ayırma düşüncesini söyleyeceğini düşünüyorum . Umarım böyle bir şey gerçekleşir. Yoksa gelecek maçta takımı izleyecek taraftar bulamazlar.
Hocada biliyor dedi onu kaçırdın sanirim

Teknik direktörün katkısı %20 ise niye bu kadar vazgeçilmez görüyorsunuz adamı

Su fotoya iyi bakin, sirf el optu diye GALATASARAY kasasindan 8M TL cikiyor.

1641723681615.png

Lucescu kalsaydı şu an Shaktar yerine biz ambargo koyardık avrupa da sürekli kalıcı ve başarılı olurduk, bay fatih fiorentina da görevdeyken Suat Kaya gol atıyor Lucescu ya bayağı sarılıyor sevinirken bay fatih ta oralardan suat ı arıyor ne o yeni hocanı bayağı sevmişsin diye adamın içi fesat, lucescu yu kovdurdu 50 m dolar para harcatıp batırıp kaçtı sonra enkazını gerets temizlemese fb Juventus Lyon gibi ambargo koyardı, Mancini geldiği dönemde ligde Selçuk dahil birkaç kişi bilerek sabote ediyordu takımı şimdi yardımcısı oldu kulübün borcunu yarısında fazlası terim in eseri

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu böyle olmayacak. Birilerinin buranın dingonun ahırı olmadığını hatırlatması gerekiyor. Takımın hocası kendi geleceği ile ilgili kendi kendine karar veremez. Her maç eskisinden kötüye gidiyoruz. Olağanüstü kongre kararı alınması lazım. Muhalefet hesap sormalı. Baskı yapmalı. Durum şakadan çıktı.

neye devam ediyon ya. tamam 3 yıllık planlama da kardeşim takım biraz umut verir ya en azından. sene başından beri hiçbir maçta ileriye dönük %1 bile umut vermedi takım neyin planlaması bu? seneye tüm takım değişecek eminim, bu mu planlama ?

Lucescu kalsaydı şu an Shaktar yerine biz ambargo koyardık avrupa da sürekli kalıcı ve başarılı olurduk, bay fatih fiorentina da görevdeyken Suat Kaya gol atıyor Lucescu ya bayağı sarılıyor sevinirken bay fatih ta oralardan suat ı arıyor ne o yeni hocanı bayağı sevmişsin diye adamın içi fesat, lucescu yu kovdurdu 50 m dolar para harcatıp batırıp kaçtı sonra enkazını gerets temizlemese fb Juventus Lyon gibi ambargo koyardı, Mancini geldiği dönemde ligde Selçuk dahil birkaç kişi bilerek sabote ediyordu takımı şimdi yardımcısı oldu kulübün borcunu yarısında fazlası terim in eseri

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İşte millet bu algıları oyunları görmüyor malesef
Bu sefer bir temizlik yapılacaksa tam yapılmalı
Yoksa 80 yaşında kurtarıcı terim diye yine gelir çöreklenir başımıza

TERİM’İ KOVAMAYAN YÖNETİM İSTİFA

Geri
Üst Alt