Doğu Alkan
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2012
- 35.671
- 20.237
- 2.193
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gercekler belli degil mi yenildikten sonra telefonu kapatıyor kimse hesap soramasın diyeHocam yapma gerek yok şu ortamda. Ama sene sonunda konuş biz de öğrenelim gerçekleri
ağlamamaçin başlama düdüğüyle birlikte yayınlasa maçtan fazla ilgi olur
Başkan öyle bir şey yok dedi düngercekler belli degil mi yenildikten sonra telefonu kapatıyor kimse hesap soramasın diye
Dayanamamağlama
Aysal döneminde açıklama yaptı sanki ama emin değilimMilli takımdaki tazminat mevzusu hakkında hoca bir açıklama yaptı mı? Ya da Aysal'ın onu göndermesi hakkında bir beyanda bulundu mu? Aysal anlattı mesela kendi partını. Ben bunları hatırlamıyorum, gazete haberi vs değil ama direkt bu konularla alakalı açıklaması olmuş muydu?
Ona göre bir çıkarım yapabiliriz ama hocanın ekibimize zarar verebilecek bir açıklama yapacağını düşünmüyorum.
ağlamaDayanamam
baskana mı ınanıyon halaBaşkan öyle bir şey yok dedi dün
Milli takımdaki tazminat mevzusu hakkında hoca bir açıklama yaptı mı? Ya da Aysal'ın onu göndermesi hakkında bir beyanda bulundu mu? Aysal anlattı mesela kendi partını. Ben bunları hatırlamıyorum, gazete haberi vs değil ama direkt bu konularla alakalı açıklaması olmuş muydu?
Ona göre bir çıkarım yapabiliriz ama hocanın ekibimize zarar verebilecek bir açıklama yapacağını düşünmüyorum.