Fatih Terim, Sosyal Medyadan Sarı-Kırmızılı Taraftarlara Bilgilendirme Yapacak

Aslolan Galatasaray diyen eski hocamız bakalım nasıl açıklamalar yapacak. Zaten taraftar ikiye bölünmüşken yönetime sallayıp yangına körükle mi gidecek yoksa yeni hocaya başarılar dileyip aslolan Galatasaray sözünün karşılığını verecek mi. Sayesinde düşme potasında olduğumuz için şu an camianın ihtiyacı olan tek şey kenetlenmedir. Bakalım o bunu sağlayacak mı.

E tabi yapar sessiz sedasiz kosesinemi cekilecek kendi haric herkese saldirir kendini magdur durumuna sokar sonrada aslolan Galatasaray der onu sak saklamaya hazir bir suru insan varken adam neden yapmasin tayyip neyse buda aynisi hep magdur hep dis gucler var basarisizlikta kendi payi sifir birda chp bulsa kendine tadindan yenmeyecek

Milli takımdaki tazminat mevzusu hakkında hoca bir açıklama yaptı mı? Ya da Aysal'ın onu göndermesi hakkında bir beyanda bulundu mu? Aysal anlattı mesela kendi partını. Ben bunları hatırlamıyorum, gazete haberi vs değil ama direkt bu konularla alakalı açıklaması olmuş muydu?

Ona göre bir çıkarım yapabiliriz ama hocanın ekibimize zarar verebilecek bir açıklama yapacağını düşünmüyorum.

Ne kadar Galatasaray’li gorecegiz simdi. Hakli bile olsa su an sessiz kalmayi tercih etmeli.

Hocam yapma gerek yok şu ortamda. Ama sene sonunda konuş biz de öğrenelim gerçekleri

Milli takımdaki tazminat mevzusu hakkında hoca bir açıklama yaptı mı? Ya da Aysal'ın onu göndermesi hakkında bir beyanda bulundu mu? Aysal anlattı mesela kendi partını. Ben bunları hatırlamıyorum, gazete haberi vs değil ama direkt bu konularla alakalı açıklaması olmuş muydu?

Ona göre bir çıkarım yapabiliriz ama hocanın ekibimize zarar verebilecek bir açıklama yapacağını düşünmüyorum.
Aysal döneminde açıklama yaptı sanki ama emin değilim

pfdk yanlışlıkla 5 maç ceza verebilir

Geri
Üst Alt