Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 69.409
- 58.958
- 4.758
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sayın Galatasaraylilar bir saniye. Wesley Sneijder birsey diyecek diye baslayip, butun stadın sustugu ve sonra ustadin Fener aglama diyişi..
Fatih hoca simdi hepimizi cumartesine kilitledi ve o yayinda mesela buna benzer birseyler söylese
Yapti basin toplantisi ahberd.Milli takımdaki tazminat mevzusu hakkında hoca bir açıklama yaptı mı? Ya da Aysal'ın onu göndermesi hakkında bir beyanda bulundu mu? Aysal anlattı mesela kendi partını. Ben bunları hatırlamıyorum, gazete haberi vs değil ama direkt bu konularla alakalı açıklaması olmuş muydu?
Ona göre bir çıkarım yapabiliriz ama hocanın ekibimize zarar verebilecek bir açıklama yapacağını düşünmüyorum.
Başkan Burak Bey diyeceksinYapti basin toplantisi ahberd.
Simdi de aciklama yapmasi lzm destekliyorum ben. Belmasın altindaki koltuk cekilmeli.
Lan dün yaptigi basin toplantisinda 3-5 lafindan biri baskan olarak, ben baskanım, galatasarayin baskani olarak vs vs vs.Başkan Burak Bey diyeceksin
O dönem Galatasaray olmasaydı Fatih Terim'in esamesi okunmazdı. Siyasi sebeplerden ötürü tek sığınacağı dal Galatasaraydı, kendine kalkan olarak Galatasaray'ı seçti. Alelacele Tudor'a yüklenmeleri medyanın boşuna değildi o dönem.Fatih Terim ile ilgili iyice paranoyaklasmis insanlarin ürettigi komplo teorilerine laik bir insan olsaydi Fatih Terim en azindan o son sampiyonluktan sonra istifa eder ve o dönem Cengiz yönetimini korumak yerine, direk taraftarin önüne atardi. O sampiyonluk sonrasi elimizi kolumuzu baglamis FFP baskisi, sisirilmis ama zayiflayan bir futbol takimi, daha taze bir kerede lehimize hata yaptigi icin kellesi alinmis iki hakem ve bunun üstüne basaritesiz bir yönetime ragmen kariyerini riske atma pahasina devam etmesi, öyle her seferinde iddia edildigi gibi yönetimlere karsi planlar kuran bir yapida olmadigini gösteriyor...
Hatta daha net söyleyeyim. Akilli olsaydi istifa ederdi 2019 sonrasi.
O dönem Galatasaray olmasaydı Fatih Terim'in esamesi okunmazdı. Siyasi sebeplerden ötürü tek sığınacağı dal Galatasaraydı, kendine kalkan olarak Galatasaray'ı seçti. Alelacele Tudor'a yüklenmeleri medyanın boşuna değildi o dönem.
Tudor tam tersine çok iyi başladı. Sadece kadro oluşturulmadan avrupa maçında elendik. Yanlışın var. Ne zaman Fatih Terim evet demedi, aynı zamanda milli takımdan kovuldu, ertesi gün Tudor'a karşı medyanın yüklenmesi başladı. Terim için hep iki ihtimal vardır, 1. ihtimal milli takım, rahat, senede 4 maç oyna, havanı at. Ordan kovulduğunda bekle, Galatasaray iyiyse çök, değilse iyi olana kadar bekle. O dönemleri çok iyi hatırlıyorum, Terim'in gelmek için nasıl alttan alta yırtındığını röpörtajlarından hatırlıyorum. Adamlarının Tudor aleyhine ve Terim lehine nasıl haberler yaptırdığını çok iyi biliyorum. Tudor'un o avrupa maçı dışında sıkıntısı yoktu, herkes oynanan futboldan memnunken medya abuk gubuk adama sorular sorup sıkıştırıyordu. O 'medya' dediğim elemanların hepsi Terim biatçısı.Alelacele mi... Sneijder´i yolladi diye zaten taraftarin önemli kismi cephe almisti... Ki o grup zaten bilhasa Fatih Terim´i de sevmeyenlere dahildi. Tudor zaten kötü basladigi icin kredisi yoktu. Hatta sezon baslamadan gönderilse, kimse niye diye sormayacakti.
Her hocayi taraftar kendisi yiyip, sonra medya demesi de asiri ilginc.
Galatasaray bir siyasi kalkan felan da degildir.
''GALATASARAY İÇİN FATİH TERİM...''
Fatih Terim hakkında da konuşan Vukas, ''Tudor ve ben, Fatih Terim'in altında ezildik. Terim, kulüp için resmen bir Tanrı. Boşa çıktığında bizi gönderip onu almak için beklemeye geçtiler. Sonunda da bu oldu.'' dedi.
Tudor tam tersine çok iyi başladı. Sadece kadro oluşturulmadan avrupa maçında elendik. Yanlışın var. Ne zaman Fatih Terim evet demedi, aynı zamanda milli takımdan kovuldu, ertesi gün Tudor'a karşı medyanın yüklenmesi başladı. Terim için hep iki ihtimal vardır, 1. ihtimal milli takım, rahat, senede 4 maç oyna, havanı at. Ordan kovulduğunda bekle, Galatasaray iyiyse çök, değilse iyi olana kadar bekle. O dönemleri çok iyi hatırlıyorum, Terim'in gelmek için nasıl alttan alta yırtındığını röpörtajlarından hatırlıyorum. Adamlarının Tudor aleyhine ve Terim lehine nasıl haberler yaptırdığını çok iyi biliyorum. Tudor'un o avrupa maçı dışında sıkıntısı yoktu, herkes oynanan futboldan memnunken medya abuk gubuk adama sorular sorup sıkıştırıyordu. O 'medya' dediğim elemanların hepsi Terim biatçısı.
O dönem Hari Vukas'ın açıklaması