Fatih Terim, Sosyal Medyadan Sarı-Kırmızılı Taraftarlara Bilgilendirme Yapacak

Yav herkesin malumu zaten olanlar
Takım kötü gidiyordu
Daha neyin açıklaması ki
Ayrıldığı gün yapabilirdi açıklamayı. Ortalığı sakinleştirmesi gerekirdi o gün
Bir hazımsızlık ve hırs durumu olduğu belli nispeten anlayışla karşılıyorum ama gerçek düşmanları Nihat ve Servet yerine yönetimimizi hedef alırsa divandan ihracı bile vacip olabilir

Çıksın hayal kırıklığı kalp kırıklığı var ama aslolan GS desin. Yönetimi yeni hocayı vs. hedef göstermesin. Hocaya yakışan bu olur

Biraz yalandan özeleştiri yapar biraz da gözyaşı dökerse tamamdır

Valla hiç merak etmiyorum ne anlatacağını
Tamamen rol çalmaktan ve ilerisi için yatırım yapmaktan ibaret çünkü
Çünkü biliyor ki bu ülkede gerçeklerden uzak romantizm peşinde bir güruh var ve 80 yaşında da olsa hep bir ihtimal olacaktır

Ben size ne anlatacağını söyliyim
Bunları direkt de söyleyebilir ima da edebilir

Evvela destek olanlara teşekkür
Sonra eşsiz başarılarından bahsedecek
Yeni bir projeye yapılanmaya gittiğini ama tffye karşı falan yalnız bırakıldığını, en çok ceza alan adam olduğunu, kırgın olduğunu, projenin yarıda kaldığını, önünün kesildiğini, güvendiklerinin kendini arkadan vurduğunu falan ima eder

Ama bu projeye ve takımına güvendiğini söyleyip bundan sonraki öuhtemel başarının bu proje sayesinde olmuş olacağını ima edip gelecekteki başarıyı şimdiden sahiplenecek
Tabi tersi olursa yarıda kesildiği için başarısız olunmuş demektir diye de ima ederek ondan da kendini sıyırırken ilerisi için yine bir yatırım yapacak

Bunların arasında tabi herkesi takıma destek olmaya falan çağırma gibi beylik laflar edecek ama alttan alttan tersini pişirecek

Galatasaray için hiçbir zaman görevden kaçmadığını, en zor zamanlarda elini taşın altına koyduğunu, şimdi de destekleyerek görev yapacağını falan belirterek yine zor bir zaman olursa kendisinin hatırlanmasına ışık yakacak
Bu noktada artık bırakıyorum falan gibi birşeyler söyleyebilir ama altta bilinçaltlarına vereceği mesaj önemli

Bu düşünce yapısındaki insanlar her zaman konjonktürün değişme ihtimaline oynarlar
O da ne söylerse söylesin asıl alttan vereceği mesajlarla yine buna oynayacaktır

Hele bir de yok floryadaki profesyonellerin ekmek parası gibi yerlere girerse zaten niyet belli demektir

Keşke çok daha olgun olsa ve samimi ve hiç bir ima yapmadan, birşey denedim bu sefer olmadı, üzdüklerimden özür dilerim, kişiler gider kurumlar kalır, Galatasaray büyüktür ve ben dahil kimseye muhtaç değildir, aslında çok önce bayrağı teslim etmeliydim, ben sadece bir neferim, kimseye de kırgınlığım yok, başkan da görevi gereği yapması gerekeni yapmıştır, bunlar hayatın içinde var, buna farklı anlamlar yüklenmemeli, bu son görevimdi, bundan sonra taraftar ve üye olarak göreve devam edeceğim, sözlerimi tuttum ama değişimler iyidir, hep aynı isimlerle de gelişim olmaz gibi şeyler söylese
Asıl yakışanı bu olur ama ısrarla bırakmamasından dolayı pek sanmıyorum
Onu yapmayan bunu da yapmaz gibi geliyor, umarım şaşırtır

Aslında bu düşüncede olsa, seçim öncesi sezon bitince görevi bırakırdı, illa teklif varsa yönetici olarak veya bir danışman olarak görev yapayım diye teklif ederdi ve onca başarıdan sonra ağız tadıyla bırakırken kendini de farklı bir role taşımış olurdu
Ama bu tip insanlar da bunu yapamıyor işte, hep daha fazlasını istiyorlar, kulübün, kendinin ve çevresindekilerin zararı pahasına

Aslında 4 yıldır kaybedeceği çok şey olmasına rağmen inatla PFDK ve Tahkim'den cezaları toplayan hocanın şimdi artık kaybedecek bir şeyi kalmamışken tüm dikkatler onun üzerindeyken yapması gereken TFF'ye açıktan savaş açmaktır

Yapacağını sanmam

Olan oldu biten bitti. Su saatten sonra yönetimle ters düşse bile Gs a saygısından zarar veririci şeyler söylememesi, destek çağrısında bulunması Lazım. Kendisine yakışan budur. Takımımıza güvenin temalı bir açıklama yapar umarım.

GSCimbom Mobile App

başkan adayı olacakmış .
22208.jpg

arabulucu ol hoca seni sevenleri üzme

Nasil iyi basladi... Riekerink liderden 4 puan gerideyken onu da Tudor mu kulis yaparak gönderdi aceba ? Peki Riekerink yerine geldiginde, takim iyiye mi gitti ? Tam tersi olarak Tudor ile tamamen dagildik o dönem. Ve o dönem Fatih Terim bostaydi, ve yönetim elestirildi Terim´i getirmek yerine Tudor ile devam etti diye. Hatta Lucescu ile ilk olarak anlasmisti yönetim, ama o TFF´ye kirdi rotayi.

Avrupadan elendigimizde Ndiaye, ve Fernando daha gelmemisti. Sonra o rekor harcamlara ragmen gemi su almaya baslayinca, Dursun Özbek Fatih Terim´e sarildi.

Olay tam olarak bu...

Simdi Fatih Terim ile oyuncular gerilemeye basladi oldu. Kimsede sormuyor, o firtina gibi baslayan 100 milyon avroluk takimda oyuncular, daha ilk yari bitmeden nasil birden geriledi diye o dönem. O dönem o iki sampiyonluk olmasaydi, kicimizda cok agir patlayacakti.

şu haberi oku ve o dönemi hatırlamaya çalış lütfen.

şu haberi oku ve o dönemi hatırlamaya çalış lütfen.

Benim hafizam kötü olsa, sana Tudor ile nasil basladigimizi, ve durumun nasil oldugunu hatirlatmazdim zaten.

Su yazidan anladigim teksey, Tudor´a göre o dönemin kadrosunun bile yetersiz oldugu...

"Devre arasında 2-3 oyuncu daha almayı planlıyordum ve sonra Şampiyonlar Ligi'ne katılırsak, yaz aylarında 2-3 oyuncu daha alacaktık. Futbolda işler böyle ilerler, sadece bir dönemde bir takım oluşturamazsın" şeklinde konuştu."

Fatih Terim o sezona takimin en kilit oyuncularindan bir tanesinden mahrum devam etti ikinci yariya, hatirlatalim. Bunu Özbek yönetimi Tudor´a söz verdigi gibi gercekten yapabilseydi, o dursunu alkislar ile indirdigimiz secimlerde, bize büüyk yazik olmus...

Fatih Hoca´ya daha da üzüldüm su an. Resmen yaprak dökümü yasamis. Ne 5-6 takviyesi, Ndiayesiz sampiyon olup, Gomis´siz samp ligine gittik bide.

Bir hazımsızlık ve hırs durumu olduğu belli nispeten anlayışla karşılıyorum ama gerçek düşmanları Nihat ve Servet yerine yönetimimizi hedef alırsa divandan ihracı bile vacip olabilir

Çıksın hayal kırıklığı kalp kırıklığı var ama aslolan GS desin. Yönetimi yeni hocayı vs. hedef göstermesin. Hocaya yakışan bu olur

Biraz yalandan özeleştiri yapar biraz da gözyaşı dökerse tamamdır

Göz yaşı mi :)

Nasil iyi basladi... Riekerink liderden 4 puan gerideyken onu da Tudor mu kulis yaparak gönderdi aceba ? Peki Riekerink yerine geldiginde, takim iyiye mi gitti ? Tam tersi olarak Tudor ile tamamen dagildik o dönem. Ve o dönem Fatih Terim bostaydi, ve yönetim elestirildi Terim´i getirmek yerine Tudor ile devam etti diye. Hatta Lucescu ile ilk olarak anlasmisti yönetim, ama o TFF´ye kirdi rotayi.

Avrupadan elendigimizde Ndiaye, ve Fernando daha gelmemisti. Sonra o rekor harcamlara ragmen gemi su almaya baslayinca, Dursun Özbek Fatih Terim´e sarildi.

Olay tam olarak bu...

Simdi Fatih Terim ile oyuncular gerilemeye basladi oldu. Kimsede sormuyor, o firtina gibi baslayan 100 milyon avroluk takimda oyuncular, daha ilk yari bitmeden nasil birden geriledi diye o dönem. O dönem o iki sampiyonluk olmasaydi, kicimizda cok agir patlayacakti.
Rikerink Tudor dan daha başarılıydı. Tudor geldi şampiyonluk potasında olan takımı 2 haftada potadan uzaklaştırdı. Büyük bütçeyle kurulan takımda Tudor kalsaydı en fazla 3. olurdu. Dursun Özbek tam zamanında gönderdi. Fatih Terim bile 18 maçın 14 ünü kazanmasına rağmen son hafta şampiyon olmuştu.

Geri
Üst Alt