Ali Bektaş
Büyük Kaptan
- 22 Kasım 2021
- 29.911
- 22.660
- 1.388
Hocam sıvama
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lan mi? Kafana bi kere kirsam seninsal lan bizi sal
Bir hazımsızlık ve hırs durumu olduğu belli nispeten anlayışla karşılıyorum ama gerçek düşmanları Nihat ve Servet yerine yönetimimizi hedef alırsa divandan ihracı bile vacip olabilirYav herkesin malumu zaten olanlar
Takım kötü gidiyordu
Daha neyin açıklaması ki
Ayrıldığı gün yapabilirdi açıklamayı. Ortalığı sakinleştirmesi gerekirdi o gün
Ben yayinlarim. Kavga istiyorum. Herkes defolsun istiyorum. KAN ISTIYORUM KANgscimbom olarak bu acıklamaları yayınlamama kararı aldık
başkan adayı olacakmış .
Nasil iyi basladi... Riekerink liderden 4 puan gerideyken onu da Tudor mu kulis yaparak gönderdi aceba ? Peki Riekerink yerine geldiginde, takim iyiye mi gitti ? Tam tersi olarak Tudor ile tamamen dagildik o dönem. Ve o dönem Fatih Terim bostaydi, ve yönetim elestirildi Terim´i getirmek yerine Tudor ile devam etti diye. Hatta Lucescu ile ilk olarak anlasmisti yönetim, ama o TFF´ye kirdi rotayi.
Avrupadan elendigimizde Ndiaye, ve Fernando daha gelmemisti. Sonra o rekor harcamlara ragmen gemi su almaya baslayinca, Dursun Özbek Fatih Terim´e sarildi.
Olay tam olarak bu...
Simdi Fatih Terim ile oyuncular gerilemeye basladi oldu. Kimsede sormuyor, o firtina gibi baslayan 100 milyon avroluk takimda oyuncular, daha ilk yari bitmeden nasil birden geriledi diye o dönem. O dönem o iki sampiyonluk olmasaydi, kicimizda cok agir patlayacakti.
![]()
Tudor: 'Terim posterlerini görünce şaşkına döndüm'
Igor Tudor, Galatasaray'dan ayrılığıyla ilgili olarak çarpıcı açıklamalar yaptı. Hırvat teknik adam Igor Tudor, ilk günden, son güne kadar Türkiye'de ve Galatasaray'da yaşadıklarını açıkladı.www.milliyet.com.tr
şu haberi oku ve o dönemi hatırlamaya çalış lütfen.
Bir hazımsızlık ve hırs durumu olduğu belli nispeten anlayışla karşılıyorum ama gerçek düşmanları Nihat ve Servet yerine yönetimimizi hedef alırsa divandan ihracı bile vacip olabilir
Çıksın hayal kırıklığı kalp kırıklığı var ama aslolan GS desin. Yönetimi yeni hocayı vs. hedef göstermesin. Hocaya yakışan bu olur
Biraz yalandan özeleştiri yapar biraz da gözyaşı dökerse tamamdır
Rikerink Tudor dan daha başarılıydı. Tudor geldi şampiyonluk potasında olan takımı 2 haftada potadan uzaklaştırdı. Büyük bütçeyle kurulan takımda Tudor kalsaydı en fazla 3. olurdu. Dursun Özbek tam zamanında gönderdi. Fatih Terim bile 18 maçın 14 ünü kazanmasına rağmen son hafta şampiyon olmuştu.Nasil iyi basladi... Riekerink liderden 4 puan gerideyken onu da Tudor mu kulis yaparak gönderdi aceba ? Peki Riekerink yerine geldiginde, takim iyiye mi gitti ? Tam tersi olarak Tudor ile tamamen dagildik o dönem. Ve o dönem Fatih Terim bostaydi, ve yönetim elestirildi Terim´i getirmek yerine Tudor ile devam etti diye. Hatta Lucescu ile ilk olarak anlasmisti yönetim, ama o TFF´ye kirdi rotayi.
Avrupadan elendigimizde Ndiaye, ve Fernando daha gelmemisti. Sonra o rekor harcamlara ragmen gemi su almaya baslayinca, Dursun Özbek Fatih Terim´e sarildi.
Olay tam olarak bu...
Simdi Fatih Terim ile oyuncular gerilemeye basladi oldu. Kimsede sormuyor, o firtina gibi baslayan 100 milyon avroluk takimda oyuncular, daha ilk yari bitmeden nasil birden geriledi diye o dönem. O dönem o iki sampiyonluk olmasaydi, kicimizda cok agir patlayacakti.