Fatih Terim, Sosyal Medyadan Sarı-Kırmızılı Taraftarlara Bilgilendirme Yapacak

Tudor iyi gidiyor derken deplasmanda maç kazanamiyorduk bjktan 10 tane yiyiyorduk bu mu iyi gitmek? Kalsaydı şampiyon olamayacaktık bjkta talisca aboubakar her türlü şampiyondular gunesle
bjk macında ıyı oynarken musleranın hatası yüzünden yenıldik

Bana aciklamalarin özeti geldi
Sizle paylasmak istedim:

Nerde kalmistik, üc senelik proje, cok iyi oynuyorduk, yardimcilarimi yari yolda birakmam ama Ben yari yolda birakildim.
Hakemler bizi bu hale getirdi.

Su son florya olayindan sonra

Galatasaray icin susacagim hakkinizi helal edin diyip kisa kesecek videoyu

Hani floryada hocadan izinsiz sinek bile ucmaz diye ovunuluyordu ya onu aciklasin?!!!!!

Ismail cipe
Fatih ozturk

Gibi Çok cok supheli transferler sozlesmeler dondu son donemlerinde

Asil o florya olayindan daha beterde neyseee

1) Arda'yı zorla aldırırken bir bildiğimiz var demisti. Bildiğinin ne olduğunu,

2)Akbaba'yla zorla sözleşme uzattırıp 2 ay sonra neden kiralık gönderdiğini

açıklaması benim için yeterli olacaktır.

Arkadaşlar renktaşlar

Terim için artık aktif td'liğin sonu geldi

Bence hocada bunun farkında

Tahminim biraz sitemkar olmakla birlikte bu bağlamda bir konuşma yapması

Helallik isteyecektir ne olursa olsun takıma destek olun filan diyecektir

Gençleştirme projesine sahip çıkılsın diyecektir

Belki bir nebze TFF başkanlığına oynayabilir

Umarım öyle de yapar

Son düzenleme:
Arkadaşlar renktaşlar

Terim için artık aktif td'liğin sonu geldi

Bence hocada bunun farkında

Tahminim biraz sitemkar olmakla birlikte bu bağlamda bir konuşma yapması

Helallik isteyecektir ne olursa olsun takıma destek olun filan diyecektir

Gençleştirme projesine sahip çıkılsın diyecektir

Belki bir nebze TFF başkanlığına oynayabilir

Umarım öyle de yapar
TFF başkanlığına değil sıkıyorsa Galatasaray başkanlığına oynasın

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ekibiyle birlikte Niğde'nin başına geçtiğini açıklasa harika olmaz mı ya..

Tudor yalayanlarla tartışmamalarını öneririm bazı arkadaşlara, vakit ve efor kaybı direkt. Biz yaz başından beri yapıyoruz fakat bu zevat kendi hayali gerçekliğini yaratmış. Kronik FT nefretleri , beyinlerindeki hafıza bölümüne baskı yaptığından mıdır nedir işlerine geldiği gibi hatırlıyorlar Tudor dönemini. Azıcık mantıklı olsalar sırf o dönem saçılan paralar için bile Tudor'u yalamaktan geri dururlardı. Aynı transferler FT için yapılıp üstüne ceza yesek adamın ardından demediklerini bırakmayacaklardı. Bunlarla tartışıp ciddiye almaya değmez.

Geliyor gelmekte olan. Dingonun ahırına döndük. ey em key !!!

Söylemeye korkuyorum ama 2017-18 sezonunda Tudor hocamızın da emekleri yoksayılamaz bence... Aslan payı elbet Terim'in ama Tudor da maç başına 2.1875 puan ortalaması elde etmiş bu da son 10 sezonun 4'ünde (hatta son 3 sezonun hepsinde) şampiyon olmaya yeten bir performans.

FT yalayanlarla tartışmamalarını öneririm bazı arkadaşlara, vakit ve efor kaybı direkt. Biz yaz başından beri yapıyoruz fakat bu zevat kendi hayali gerçekliğini yaratmış. Kronik Tudor nefretleri , beyinlerindeki hafıza bölümüne baskı yaptığından mıdır nedir işlerine geldiği gibi hatırlıyorlar FT dönemini. Azıcık mantıklı olsalar sırf o dönem saçılan paralar için bile FTi yalamaktan geri dururlardı. Aynı transferler Tudor için yapılıp üstüne ceza yesek adamın ardından demediklerini bırakmayacaklardı. Bunlarla tartışıp ciddiye almaya değmez.

:asd: daha doğru gibi geldi sanki bu haliyle

Artık susmasını gerektirecek bir durum olmadığına göre asıl konu olarak geldiğinden beri kendisi ve kulübe karşı yapılan operasyonları, tff'deki düşmanları, it hakemleri, siyasetin bu işin içinde ne kadar olduğunu isim isim açıklayarak bildiklerini anlatsa hem kendisi için hem kulüp için efsane bir veda olurdu.

Hocanın yönetimden ziyade tffyi hedef alacağını düşünüyorum.

Geri
Üst Alt