Fatih Terim Takımda Devam Etmeli mi?

Ben evet verdim kuş değilim bilginize

yaz kampı yapmış 10 gün sonra ligi başlayacak takımın hocasını şimdiden kovmak çok garip bir düşünce fmde bile yapamazsın
Ben daha önce sana bir sözümden bahsetmiştim. Bu sene başı herkes bir gaza geldi motivasyon dedi. Bende yeni bir yönetim yeni bir oluşum diye 8 - 10 resmi maç bekleyeceğim ondan sonra gidişata göre eleştireceğim diye. Dediğimin arkasındayım hatta şu senin dediğin erken açma mevzusu v.s. yüzünden bu süreye 10 maç diyorum. Kaldı 7 maç, 7 maç sonra konuşacağım.

Ankete ise hayır verdim, o bu konudan bağımsız son döneminden beri 4 senede (pandemi öncesi 8-10 maçlık dönem hariç) sürekli kötü oynadığımız için genel düşüncem.

Ben daha önce sana bir sözümden bahsetmiştim. Bu sene başı herkes bir gaza geldi motivasyon dedi. Bende yeni bir yönetim yeni bir oluşum diye 8 - 10 resmi maç bekleyeceğim ondan sonra gidişata göre eleştireceğim diye. Dediğimin arkasındayım hatta şu senin dediğin erken açma mevzusu v.s. yüzünden bu süreye 10 maç diyorum. Kaldı 7 maç, 7 maç sonra konuşacağım.

Ankete ise hayır verdim, o bu konudan bağımsız son döneminden beri 4 senede (pandemi öncesi 8-10 maçlık dönem hariç) sürekli kötü oynadığımız için genel düşüncem.

Bravo renktaş. FFP bitmişken, transferler tamamlanmamışken, genel olarak eleştiren senin gibi renktaşların da en azından takım oturana kadar 8-10 maç süre vermesi, ondan sonra duruma göre eleştirmeye devam etmesi bir Galatasaraylının yapması gerekendir zaten. Şu anda hocayı göndersek 1 ve 2'yi geçtim 3. sınıf bir Avrupalı hoca bile getiremeyiz bu bir gerçek. O yüzden beklemek mantıklı. Ünal Aysallı ilk sezon da çok iyi başlamamıştık sezona Fatih Terim ile. Benzer bir durum olabilir.

Bravo renktaş. FFP bitmişken, transferler tamamlanmamışken, genel olarak eleştiren senin gibi renktaşların da en azından takım oturana kadar 8-10 maç süre vermesi, ondan sonra duruma göre eleştirmeye devam etmesi bir Galatasaraylının yapması gerekendir zaten. Şu anda hocayı göndersek 1 ve 2'yi geçtim 3. sınıf bir Avrupalı hoca bile getiremeyiz bu bir gerçek. O yüzden beklemek mantıklı. Ünal Aysallı ilk sezon da çok iyi başlamamıştık sezona Fatih Terim ile. Benzer bir durum olabilir.
Yanılmayı çok istiyorum terim konusunda ama yanılmadığımı bu başlık altında göreceğimizi düşünüyorum. Terimle ilgili düşüncelerimden bağımsız bırakması gerektiğini sezon bittikten sonrada söyledim. Çok daha öncesinde de. Galatasarayın geleceği için Yanılmayı o kadar çok istiyorum ki ama yanılmayacağımı %90 düşünüyorum. Umarım ben yanılırım. Benim derdim yensek yenilsekte terinin son damlasına kadar mücadele eden asla yenilgiyi kabullenmeyen dominant bir Galatasaray izlemek. Bazı fener maçlarında mükemmel oynadık ama yenildik ve asla takıma terime kızmadım. Olay pısırık yetersiz güçsüz Galatasaray takımını sahada görmek

tudor yarım dönemi sezon sonu,yarım dönemi sezon başı toplamda sadece 1 dönem bizdeydi ve bişeyler verebilmişti,bu sebeple insanlar td önerirken tudoruda öneriyor hepi topu 1 dönem çalışan biri olmasına rağmen

ft nin 96-00 dönemi var,uefa kupası var,euro 2008i var,milanda çalışması var,çalıştığı nerdeyse her sene takımı şampiyon yapması gibi etmenler vardı,istenmesini gerektirecek

bizde

96-00 başarılı

canaydın dönemi başarısızdı sadece ama bir önceki 96-00 ve uefadan dolayı kredisi hemen bitmeyecekti

3.döneminde yine lig şampiyonluğu şlde çeyrrk final derken bizi tffye sattı ama bunu medyadaki yakınları aysalın göndermesi şeklindeki algısı taraftarın içinde yarım kalan hikaye olarak kaldı

arada geçen mancini prandelli hamza riekerink ve tudorda sonlara doğru saçmalayınca herkesin tekrar ftyi istemesi gayet normaldi

çünkü taraftar baktı ligde şampiyonluk yok,derbilerde yine sinmişiz,avrupa desen hak getire,bari ft gelsin ligi kesin alır avrupadada yine bişeyler yapar diye düşündü

ancak 4. döneminin ilk 2 seneside şampiyon olmasına rağmen iyi oyun yoktu,diğer 2 senedede eski tdlerin yerine istenme sebebi iyi oyundu-yok,derbilerde başarıydı-yok,ligi bari alırdı-yok,e avrupa-oda yok

dolayısıyla sıçtı ve sıvadı,ortada yapar,düzeltir,başarır diyeceğimiz herşeyi eline yüzüne bulaştırdı ilk defa bu kadar

şimdi yerine gelen td şampiyon olamazsa x taraftar ft gelsin ligi alır diyebilirmi-diyemez,derbilerde rakipleri şöyle kaldırır indirirde diyemez,ft olsaydı avrupada şöyle başarılı olurduda diyemez,kısaca bütün tutunacak dallar eridi bitti,bir sebep kalmadı istemek için

sen taraftara ne bakıyorsun,aysun kayacı gibi konuşturma beni şimdi

az önce nöbette gördüm caneri isteyen var,ftye başarılı diyen var,st john maçında iyi oynadığımızı düşünende var,var oğlu var her çeşit

ben hiç gül bahçesinde çalışmadım diyen birine inananda var,ilk dönemi hagileri popescuları havada uçuşuyodu,2.dönemi gelen giden adamların sayısını unuttuk,3.döneminde ronaldinholar,fabianolar,sneijderler,drogbalar altın tepside sunuluyodu beyefendiye ama neymiş hiç gül bahçesinde çalışmamış,buna inananda var,s et sen bu kafalarıda taraftarlarıda
Açıkçası senin kadar emin olamıyorum hocam. Zaten yazında önceden mesajı vermişsin. Sen taraftara ne bakıyorsun diyorsun. Ben bu taraftara güvenmediğim için o yorumu yaptım. Söylediğin doğru kredisi bitti ama emin ol bugün gitsin yarın başarı gelmezse bu sefer Kenan Doğulu'dan dön gel şarkılarının olduğu videolar döner. Çok eminim.

Bu arada benim kredim Avrupa Ligi gruplara kadar kredim var. Kalamazsak gitmeli. Sezon bitmez. St. bilmem ne takımını eleyemiyorsak bu işte bu sorun var demektir.

Su besiktasin 10 kisiyle sahada basmadik yer birakmayip konyayi yendigi mac 3 senede boyle tek bir macimiz yok 10 kisi oynamanin bile calismasi yapilir kornerin calismasi yapilir penaltinin frikik in calismasi yapilir 10 sene once futbol duran topla cozulmuyordu bu kadar sert degildi anadolu takimlari bu kadar guclu degildi

Ben Terimim diye oldugu yerde saydi kimseyi dinlemedi kendini gelistirmedi kocaman egosundan yanina yardimci degil emir eri aldi halen basari iyi futbol bekleyenler varsa terim gittikten sonra

Etmeli elbette. Şu an kim gelirse gelsin yabancı sınırı yüzünden zorluk yaşar. Hoca en azından bir şekilde yerlilerden verim alıyor. Ayrıca son geldiği dönemden beri bir türlü kadro tam olmadı. Hep bir taraf eksikti. Forvet yoktu kaleci yoktu sol bek yoktu orta saha yoktu kanat yoktu gibi sürekli kaldık ortada.

Bu transfer döneminde bol bol eksik yerlere hep takviye yapılmalı. Başarı para getirir. Aysal parayı harcardı ama başarıda getirirdi. Öyle olmamız lazım.

Su an icin kalmali tabi ki. Ama sezon icindeki durumumuza göre gitmesini istemem ihtimaller arasinda yüksek gibi duruyor eger takimda ve özellikle sahada sergiledigimiz futbolda dogru dürüst bir degisim göremezsem.

Anketi herkese açık şekilde güncelledim dolayısıyla sıfırlandı.

Kapalı anket sonucu :

% 25 Devam etmeli
% 75 Devam etmemeli

Tekrar oy kullanabilirsiniz, açık oyda bakalım ne çıkacak.

Geri
Üst Alt