Fatih Terim Takımda Devam Etmeli mi?

Bu konuyu çeşitli suallerle yanıtlayalım.
Fatih Terim takımlarının;

Fizik kondisyon --- yok
Taktik bilgisi --------yok
Oyuncu gelişimi----zayıf
Genç oyuncu yetiştirme---- yok
Transfer becerisi--- zayıf
Oyuncu idaresi--- kuvvetli
Yardımcılar------404 not found

Diyeceksiniz ki birçok şampiyonluğu var. Evet var tebrik ederiz ama yanıltıcı olan da bu. Bu zamana kadar başarılıydı ama son 5-6 yıldır eskidi ve güncel kalamadı.
TR deki rakipler o kadar kötüydü ki 4. Gelişinde de iki şampiyonluk aldı Başakşehir'in aptalligiydi bana göre.
Avrupa'da nasıl liğme liğme takımın parçalandigini gördük.

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Benim umudum yok artık ilk PSV maçı sonrasında.3,5 sene takımın başında olup en önemli maça daha önce hiç denemediği 3'lü defans ile çıkıyorsa kusura bakmasın.

Hocanin en büyük özelliği Türkiye şartlarında saha dışı psikolojik ortamı iyi yönetmesi ve bununla motivasyonu arttırıp takımı bir arada tutmasıydı.Taktik olarak da hücum futbolu anlayışıyla hak edene formayı vererek sürekli dinamik bir takım oluşturmasiydi...

Nihayet gelinen son noktada psikolojisi kulüp içinde gerginliğe, adaleti evlatçılığa, oyuncu tercihi takıntıya, vizyonu açılan makasa, hazırlık aşaması plansizliga, transfer hamlesi hovardaliğa, enerjisi babalığa, kadrosu yetersizliğe,hırsı da kendine zarar veren bir bumeranga dönüşmüş efsane hocamızın Ferguson gibi emekliliğe ayrılma vakti gelmiştir.
Kulüp hocamıza yine zor zamanda kapılarını açarak son çalıştığı başkan Demirören deme utancından kurtarmış o da yaklaşık bir 4 yıl daha kavga dövüş kalarak bir şekilde yolun sonuna gelmiştir."Ne seninle ne de sensiz" paradoksuna gimeye ve iki taraf için de inatlasmaya gerek yok.
Son olarak peki Ferguson gitti, Manchester hâlâ düzelmedi; adayınız kim ki mevcut şartlardan daha iyi hâle gelelim serzenişi çok fazla.Tabi burda hocanın neden yanında bize uyacak vasıflı bir teknik adam yetistirmediği sorusunu iyi niyetle bir kenara bırakacak olursak burada "amaç,hedef,vizyon ve imkan"açısından mevcut gerçeklik göz önünde bulundurarak yerli olarak "Çağdaş Atan" yabancı olarak da bizim oyun kültürüne uygun bir Alman, Avusturyalı İsviçreli(özellikle Avusturya hocası Foda'yi beğeniyorum,Favre de olabilir,Kovac'ı çok istemiştim Monaco'ya gitmeden önce vb.) hocalardan birisi yeterli olacaktır.Sonucta hedef şu an bile hocanın makas açıldı söyleminden yola çıkarak hedef lig.E biz zaten Hamza Hamzaoğlu ile, Cevat Güler'le bile şampiyon olurken yeni gelecek herhangi bir isim de lig için bir sorun teşkil etmez.Ancak yeni bir takım, güçlü bir oyun ve sağlam bir fiziksel güç istiyorsak bir yerlerden başlayarak değişen ve gelişen dünya futboluna uygun "yeni bir hoca ve iyi bir planlama ile yola devam etmek zorundayız".Keza kulüp mottosu Türk olmayan takımları yenmek olan bir takımla Avrupa takımları arasındaki makas daha da açılacaktır.

7 maç ne ara doldu üstad, süre kısıtlamasına mı gittin.
Mizah yapalım dedik bakalım durum ne aha ilk tepki geldi. Bu arada hayır verdiğimi daha önce de belirtmiştim. 10 - 3 = 7 maç eleştiri konusu için farkındaysan hocanızı henüz eleştirmiyorum.

Bu arada umarım şu maçı kayberderse artık bırakmalı konusu olur da kaybederse unutulmamalı. Hani geçen sene devre arası yönetimin gerekli transferleri yaptığı ve işin artık hoca da olduğu konusu gibi.

Mizah yapalım dedik bakalım durum ne aha ilk tepki geldi. Bu arada hayır verdiğimi daha önce de belirtmiştim. 10 - 3 = 7 maç eleştiri konusu için farkındaysan hocanızı henüz eleştirmiyorum.

Bu arada umarım şu maçı kayberderse artık bırakmalı konusu olur da kaybederse unutulmamalı. Hani geçen sene devre arası yönetimin gerekli transferleri yaptığı ve işin arık hoca da olduğu konusu gibi.

tamam yav celallenme o kadar ne dedik sanki.

inşallah kaybetmeyiz diye umalım her galatasaraylı gibi, kaybedersek de yazdığımız ortada. 7-8 maç diye değil st johnstone'a elenirsek desteği çekeriz dedik. sonuçta sözleşme çekmecede durmuyor, kalırsa gene kalacaktır ama sözümüz söz, allah vermeye elenirsek terim'in istifası için nöbet meşalesini yakarız.

Herhangi bir birinci dunya ulkesinde bu oylamanin sonucu %95+ hayir cikar. Dogrusuda budur. Pembe hayallerle gecmisteki basarilarla yasanmaz. Her zaman daha iyisi olmali. Milyarlarca dolarlik sirketler kurmus ve o seviyeye cikarmis sirket sahibini dahi yeri geliyor CEO'luktan cekiyolar. Fatih Hoca 4 yildir isini iyi yapmiyor. Herhangi baska bir teknik adama 4 yili birak 2 yil dahi tahammul etmisligimiz yok. Hakettigi icin bu tolerans kendisine fazlasiyla verilmistir, ama yeni yonetimin en buyuk hatasi olarak kalicagi kesin.

Herhangi bir birinci dunya ulkesinde bu oylamanin sonucu %95+ hayir cikar. Dogrusuda budur. Pembe hayallerle gecmisteki basarilarla yasanmaz. Her zaman daha iyisi olmali. Milyarlarca dolarlik sirketler kurmus ve o seviyeye cikarmis sirket sahibini dahi yeri geliyor CEO'luktan cekiyolar. Fatih Hoca 4 yildir isini iyi yapmiyor. Herhangi baska bir teknik adama 4 yili birak 2 yil dahi tahammul etmisligimiz yok. Hakettigi icin bu tolerans kendisine fazlasiyla verilmistir, ama yeni yonetimin en buyuk hatasi olarak kalicagi kesin.

biz 1. dünya ülkesi miyiz.

Geri
Üst Alt