Fatih Terim Takımda Devam Etmeli mi?

Terimle ilgili bir şey demeyeceğim sözüm taraftara bu başlıkta.

Bugün Terim gitse gelen teknik direktör kötü sonuçta taraftar Funda Arar'dan "Yak Gel" şarkıları söylenmeye başlayacak. Sorun sadece Terim'de değil, aynı zamanda taraftarda. Ne Terim'e tahammül ediyorsunuz, ne de yeni gelecek teknik direktöre sistem kurması için üç - dört sene zaman tanıyorsunuz. O yüzden Terim kalsın, gitsin bir şey demeyeceğim. Onu herkes yerden yere vuruyor. Taraftara da bir şeyler denmeli ve taraftar önce kendi duruşuna baksın!
Bence bu sefer geçen dönem ki gibi antrenman da görevine son verilmesi yerine, kendi istifası veya karşılıklı anlaşma ile doğal bir şekilde ayrılırsa böle bir sıkıntı olmaz.

Geçen dönem ayrıldığı süreç de olan mağduriyet durumundan dolayı yaklaşık son 10 sene de özellikle de genç nesil taraftar da çok fazla krediye, kulüpte de özel yetkilere sahip oldu.

ilk oylama ile bunun bu kadar farklı çıkmasının nedeni nedir açık oy olması mı?

Uygun bir sekilde emekli olmalı. Fakat 3 yıl daha devam edecek. Basarisiz olsa da 3 yılını yonetimle beraber tamamlayacak.

bu sene sözleşmesi bittiğinde kendisi ile devam edilmeyebilirdi ..yeni bir hoca da tercih edilebilirdi..ama hem seçimin ertelenmesi hem sezonu erken açmamız fatih hocayı yine en iyi seçenek yaptı..bu yüzden yeni sezona fatih hoca ile başlayıp yeni bir transfer politikası ile ilerlerken şu aşamada fatih hocanın devam etmemesi ne kazandıracak bize ? bu hafta lig başlıyor inşallah..avrupa maçları zaten başlamış....yeniden yapılanma adına bir eylem planı yapılmış..hoca devam etmese yeni hoca getirmek hele ki o bahsettiğimiz tarz da hocaları getirmek kolay mı sanılıyor..ali koç 1.5 ayda kimi getirebildi..3 senedir ffp vardı uzun bir aradan sonra bonservisli oyuncu almaya başladık..hem takımlarında istikrarlı oynayan hem de genç olan potansiyelli futbolcular alıyoruz..sabırla beklemekten başka makul bir çözüm yok...sabır edelim görelim bir takımı..süre verelim..bu yapılanma ve transferler sonunda istenen futbol ve başarı gelmezse zaten artık fatih hoca nın kalacağını düşünmüyorum..sene sonunda kendi bırakacaktır..şu an alınan futbolculara baktığımızda ben gelecek sene için umutluyum..o yüzden bu sene için devam etmeli..

Sezon sonu aldıgımız genç oyuncuların birilerinede kafayı takıp onları bitirecek malesef eski hocamızdan eser kalmamış.

Hâlâ Fatih Terime inananlar var sanırım. Bugün 10-0 da bitse terim derhal kovulmalı. Resmen insanlarla dalga geçiyor.

bizi en fazla süper lig şampiyonu yapar.
stresle, saç baş yolmayla olacağımızı için aldığımız şampiyonluktan da bir halt anlamayız.

bu adam sistem falan kuramıyor. elindeki mevcut durum ile gelir geçer bir şampiyonluk alıyor.

ben her sene aynı stresi yaşamak zorunda mıyım? her sene aynı terane hala stoper ikilimizi oturtmaya çalışıyoruz. bekleri de sayarsak biz bu arka dörtlüye 3 sene 20 milyon euroyu aşkın para yatırdık.

fatih terim dün gelmedi ki 3 senedir bu takımın başında hala ortaya bir takım çıkaramadı
Berbat bir hocaya dönüştü.

çerez maçlarda bile futbolun temel taktiklerini sahaya yansıtmaktan acizleşti.

Kendisi futbolcularin bireysel becerisi kadar başarılıdır.

gecen sezon onyekurunun bireysel katkisi düştü bak bu sene almadı.
mohammedin de bireysel katkisi düstü seneye onu da almayacak.

geçen sezon biter bitmez açılması gereken konu 15 gün önce açılmış neyin tantanası dönüyor burada ben anlamadım siz anladınız mı ?

Geri
Üst Alt