Fatih Terim Takımda Devam Etmeli mi?

galatasaray'ın mevcut haline göre yüksek bonservisli transferlerden sonra ocak'a kadar bekleyip göreceğiz, nasıl bir takım oluşturacak. zaten bıraksın desek ne olur oyuncular alınmış daha da alınacak gibi. he umudum yok ama takım iyi oynar ama ligde iyi sıralarda olmaz o zaman yine de kalsın derim.

Sezon sonuna kadar evet
Yollar ayrılmalı sonrasında

147 hayır oyu verenler nerde yahu korkmayın fikrinizi beyan etmekten

Ne yazık ki karşımızda imkan olsa mezardakileri bile kaldırarak evet oy kullanacak bir kitle var.

Ben bahsi gecen yapilanmaya inanmadigim icin hayir dedim. 4 sezonda 2 sampiyonluk kazanmis, iki kaybetmis. Bu benim icin bir anlam ifade etmiyor. Turkiye ligi sampiyonlugunun basari adina bir anlam ifade ettigini dusunmuyorum. Kazanmanin da, kaybetmenin de. 4 sezonda ne kadroda, ne oyun sisteminde bir yapilanma oldu. Ardayla, Akbabayla, Omerle, Babel ile neyin yapilanmasi? Gelecekte de bir yapilanma olmayacak. Yapilanma dedigi sey oyuncu transferinden ibaret. Eger transferle yapilanma olsaydi fener ulkenin en yapili takimi olurdu.

Evetçiler aynı oyu çekinmeden vermiş durumda tebrik ederim

Başarısız olursa diye birşey yok geçen seneden daha iyi bir Galatasaray izlemeyeceğiz o aşikar.

o nedenle hayır oyu kullandım.

Takımına taç kullandiracak kadar disiplinli bir hocaya ihtiyaç var .Taktık yok disiplin yok sistem yok .
Ama bahane çok .
Yenile yenile yenmeyi öğreneceğiz diyor hocamız .

Fatih Terim'i en çok eleştiren kişilerden biriyimdir.

Geçen yıl bize Emre Akbaba takıntısı nedeniyle şampiyonluk kaybettirdi.

Ama biz Terim antisi veya Terimci değiliz. Galatasaraylıyız. O yüzden yapılan yanlış ve doğru işleri söylemeliyiz.

Galatasaray şu anda en doğru transfer politikası uyguluyor. Bonservis ver genç oyuncu al. Sat paran kazan. Bonservis ver ama maaşı düşük tut. Bedava adam al imza parası ver. Maaşı yyüksek olsun ve satama. Rahatsız edici bir durumdu.

Bunun yanında başarı kazanmak kolay değil. O çocukları pişirmek ve şampiyonluğa oynamak Kurt hocanın işi.

Galatasaray Terim sayesinde bu doğru yapılanmayı yapıyor. Bunu oturtana kadar Terim'e ihtyiacımız var. Başka bir hoca bu geçişi yapamaz. Aslında bunu herkes yapar ama Terim kredisi taraftarda inanılmaz yüksek.

Nelsson hata yaptı diyelim. Hoca Klopp olsa bile Klopp neden bu çöpü aldırdın hocam pahalı Klopp sen hoca değilsin diyecek adamlar olacaktır.

Ama Terim olunca kredi inanılmaz yüksek. Ne kadar tutmasam da hocam küme düşürsen de senciyiz bile var. Yanlış manlış ama Terim'in kredisi herkes de fazla.

Yani bu yeni yapılanma oturtana kadar ben Terim'in arkasındayım. Bunu başarırsa tüm lig şampiyonluklarından daha değerli olacak.

Düşünsenize Ajax olmaya gidiyoruz.

Ama bunun yanında soru işaretlerim de var.

Mesela Terim o genç yetenekleri geliştirebilir mi ? Mohammed işte geriye gitti. Gene Terim son zamanlarda kaç kere alt yapıdan bir adamı alıp 11'e koymuş. Ha koydu Semiha Kaya ,Ozan Kabak ama son zamanlarda bu az.

Ama Terim bu kulübün efsanesi. Bu genç Ajaxlaşma olayı olmasa anında yollansın derdim. Ama gelecek için Terim'e kredi veriyorum.

Arkadaşlar kişiler geçici kurumlar kalıcıdır. Bizim derdimiz Terim değil. Bence Terim de hatalarını gördü ve onun da derdi gelecek.

Terim'in her şeyinden şüphe edebilirim ama Galatasaraylılığından etmem.

Yalnız hocam şu Babel sevdandan Allah aşkına vazgeç. Koy altyapıdan çocuk eleştirirsem ne olayın.

Son düzenleme:
Arkadaşlar katılımları eksik etmeyelim. Herkes düşüncesini yazsın oylasın.

Şunu da söyleyeyim, yeni transferler bozulana kadar 2 ay falan götürür, sezonu erken açtık diğer takımlar kendine gelene kadar bir müddet idare ederiz, sonra yine vay işte hoca bu, kendini buldu, efsanenin dönüşü diye atılır tutulur
Ve 3 yılımız daha heba olur

Şu durumda bile %44 devam etsin diyorsa biz ölmüşüz ağlayanımız yok. Normalde %20 kalsın dese bile yine bu işin mantığını düşünürdüm ancak yine işin içinden çıkamazdım :asd:

Normalde Galatasaray taraftarını ayrıcalıklı kılan şey şampiyon olsa dahi ezici ve iyi futbol oynayan bir Galatasaray hayali kurmak olmalı ancak bizim taraftarın evrildiği nokta şu anda aynı Aykut Kocaman'ın mantığı.. 1-0 olsun rezil futbol olsada bizim olsun zihniyeti..

5 senedir oynanan futbol , harcanan para , yapılan evlatçılık ve bunun bize maliyetini üst üste koysan kulübün nasıl çöküşe sürüklendiğini anlarsın aslında..

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt