Habil Dikmetas
Parçalı Üye
- 30 Ocak 2019
- 3.589
- 1.618
- 648
Hemen sikayet basligina gidiyorumYeni üye olduğunuz için kullanamıyor olabilirsiniz. Tahmin sadece

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hemen sikayet basligina gidiyorumYeni üye olduğunuz için kullanamıyor olabilirsiniz. Tahmin sadece
Programdan giren göremiyorYeni üye olduğunuz için kullanamıyor olabilirsiniz. Tahmin sadece
Onlara söyle o zaman Yunus
Ileride çözüme ulaşacak mı reis yoksa böyle devam mı?Mobil uygulamada oy kullanamazsınız, mobil temaya giriş yapmanız lazım tarayıcıdan.
Tahminin yanlış diye sana dedim reisOnlara söyle o zaman Yunus![]()
Ileride çözüme ulaşacak mı reis yoksa böyle devam mı?
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
günaydınlar efendim@Like Botu günaydın knk
Sandıkları terk etmeyin
Mizah yapalım dedik bakalım durum ne aha ilk tepki geldi. Bu arada hayır verdiğimi daha önce de belirtmiştim. 10 - 3 = 7 maç eleştiri konusu için farkındaysan hocanızı henüz eleştirmiyorum.7 maç ne ara doldu üstad, süre kısıtlamasına mı gittin.
Mizah yapalım dedik bakalım durum ne aha ilk tepki geldi. Bu arada hayır verdiğimi daha önce de belirtmiştim. 10 - 3 = 7 maç eleştiri konusu için farkındaysan hocanızı henüz eleştirmiyorum.
Bu arada umarım şu maçı kayberderse artık bırakmalı konusu olur da kaybederse unutulmamalı. Hani geçen sene devre arası yönetimin gerekli transferleri yaptığı ve işin arık hoca da olduğu konusu gibi.
Herhangi bir birinci dunya ulkesinde bu oylamanin sonucu %95+ hayir cikar. Dogrusuda budur. Pembe hayallerle gecmisteki basarilarla yasanmaz. Her zaman daha iyisi olmali. Milyarlarca dolarlik sirketler kurmus ve o seviyeye cikarmis sirket sahibini dahi yeri geliyor CEO'luktan cekiyolar. Fatih Hoca 4 yildir isini iyi yapmiyor. Herhangi baska bir teknik adama 4 yili birak 2 yil dahi tahammul etmisligimiz yok. Hakettigi icin bu tolerans kendisine fazlasiyla verilmistir, ama yeni yonetimin en buyuk hatasi olarak kalicagi kesin.