Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih Terim son dönemlerde hiç bu takım neden olmuyor diye düşünüyor mu bilmiyorum da sorunu çok uzaklarda aramasına gerek yok en son Göztepe maçında sahadaki oyuncularımıza bir bakıyorum

Babel(33)
Falcao(33)
Feghouli(30)
Belhanda(30)
Selçuk(35)
Mariano(33)
Nagatomo(33)
Donk(33)

İddialıyım Katar-Arabistan liglerinde bizden daha genç takımlar ile mücadele ediyorlar, bizden daha mücadele gücü yüksek takımlar var. Tek sıkıntı futbolcuların yaşı da değil ısrarla aynı hataları yapmamız

Geçen sezondan beri Nagatomo&Mariano ikilisi ile olmayacağı çok belliydi bizim geçen sene müdahale etmemiz gerekirken bu sezona da Mariano&Nagatomo ikilisi ile girdik üstüne üstlük bu adamların en ciddi rakibi Linnes'i kadro dışı bıraktık Ocak ayına geldik bu ikili oynadığı 10 maçın 9 tanesine takımın en kötü oyuncuları olmuş ve biz hala en ufak bir çözüm yoluna gitmedik

Stoperlere bakıyorum Marcao'nun hiç kulağı çekilmemiş yazın başından beri şu hatayı yaptı şu maçta şu hatası vardı o hareket yapılır mı sürekli bunları tartışıyoruz Marcao ile ilgili yine en ufak önlem alamadığımız gibi Luyindama sonrası yanına kendisinden beter Donk'u koyarak iyice işleri perişan ettik

Orta sahaya bakıyorum Belhanda&Selçuk ikilisi ile Göztepe deplasmanına çıktık, hani şu kararın en ufak bir taktik mantık açısından izahı yok Fatih Terim'in hangi sebeple bu ikiliye orta sahayı emanet ettiğini duymak bile istemiyorum, söyleyeceklerim bu kadar en ufak yorum yapmaya bile gerek yok bu tercih hakkında

Kanatlarımıza ? bakıyorum Babel Feghouli ikilisi kanat desen değil orta saha değil forvet arkası değil forvet değil sıfıra inmezler şut çekemezler orta açamazlar beklerini kaçırmazlar forveti besleyemezler hani kanat oyuncusunun başka bir görevi var Babel&Feghouli ikilisi bu görevleri çok iyi yapıyor da ben mi göremiyorum ?

Sonra forvetimize bakıyorum dünyanın en tehlikeli ceza sahası golcülerinden birisini getirdik adam ceza sahasının içinde sürekli topla buluşmak isteyen sürekli gol denemek isteyen adam ama biz rakip ceza sahasına bile gidemiyoruz tuttuk Falcao'yu getirdik. Bu şartlar altında Falcao'yu eleştirmek istemiyorum sen oyunu rakip ceza sahasına yıkarsın baskı kurarsın Falcao'ya pozisyon hazırlarsın ondan sonra ortada eleştirecek bir konu olur ama şu şartlar altında bizim beceriksizler Falcao'yu da harcayacak gibi görünüyor

İşin taktik disiplin boyutuna hiç girmiyorum bile, takımın fizik&kondisyon açısından beter olmasına hiçbir saha içi çalışmamızın olmamasından bahsetmiyorum bile. Takımın neresini tutsan elinde kalıyor çünkü ...

herifler ulu orta saibe yapip ne var cnm riva yerine orda bulustuk fln diyor ve bizim yonetim adam gibi tepki koymuyorsa (ali durust, konya maci sonrasi mhk mevzusu olunca heriflerin nasil bagirdigini hatirlayalim) ve cvbi yine Imp. vermek durumunda kaliyorsa klubun ne tur vasifsizlar tarafindan idare edilmege calisildigini anlayabiliriz. hele hoca sayesinde aldigimiz hayli degerli 2 samp olmasa bu armutlar klubumuzu iyice finansal darliga sokmustu ve coktan ucmustu.

herifler ulu orta saibe yapip ne var cnm riva yerine orda bulustuk fln diyor ve bizim yonetim adam gibi tepki koymuyorsa (ali durust, konya maci sonrasi mhk mevzusu olunca heriflerin nasil bagirdigini hatirlayalim) ve cvbi yine Imp. vermek durumunda kaliyorsa klubun ne tur vasifsizlar tarafindan idare edilmege calisildigini anlayabiliriz. hele hoca sayesinde aldigimiz hayli degerli 2 samp olmasa bu armutlar klubumuzu iyice finansal darliga sokmustu ve coktan ucmustu.
grande terimin baskan olma vakti gelmistir pfdkysa pfdk alayinin icinde gezdirir i think

Tudorun riekerinkin gtune parmak atyordu topcular it yerine koymuyorlardi
Tudor onlari it gibi calistiriyodu ama rtas. Kendimizden ornek verelim kim baskici, zorlayici hocalari severdi ki okullarda? hep bos yapan laklakci hocalar kral olurdu bu da böyle. Yorumun su an terim icin gecerli gibi ama biraz argo olduğu için yazamıyorum :ka:

Tudorun riekerinkin gtune parmak atyordu topcular it yerine koymuyorlardi

haklısın medya karşısında oyuncuları gömüp ocakta hepsini yollayacağım demek yerine terim medyasının karşısında aslan gibi duran hocayı oyuncular pek sevmeyebilir

ne demişler sonuçta ağacın dikeni insanın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt