Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tudorun riekerinkin gtune parmak atyordu topcular it yerine koymuyorlardi
yahu gözümüzle izlemesek var ya .
tudorlu sezonda topçular can hıraş mücadele ediyordu takım hele evindeyken rakibi boğuyordu . toplu pres toplu hücum gomis, fernando vs skoru alıyorduk geri düşsek bile çevriliyordu korku pek yoktu .
şimdi bırak geri düşmeyi son 10 dk 2-0 önde olduğumuz maçı lig sonuncusuna kendi evimizde verir olmuşuz. terim hazırı yedi sonra kendi mutfağa girdi görüyoruz . aysal daha önce haksız değildi. bu adam kadro yapılanmasında rezalet. deplasmanları konuşmuyorum bile.

topçu sahada oynayıp işini yaptı mı teknik ekibi önemsiyordur ciddiye alıyordur. gerisinin önemi olmaz.

şu an terim amca topçulara şayet lafını geçirebilir de tudor oyun taktiğini uygulamaya kalksa yarım saat sonra maçtan en az 7 kalp krizi vakası çıkar.

1000 tane terim'i 1 tudor'a değişmem !!!

Bundan sonra geleceğe yatırım yapacağız deyip leş arda turanı almakta sana yakışırdı zaten.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

yahu gözümüzle izlemesek var ya .
tudorlu sezonda topçular can hıraş mücadele ediyordu takım hele evindeyken rakibi boğuyordu . toplu pres toplu hücum gomis, fernando vs skoru alıyorduk geri düşsek bile çevriliyordu korku pek yoktu .
şimdi bırak geri düşmeyi son 10 dk 2-0 önde olduğumuz maçı lig sonuncusuna kendi evimizde verir olmuşuz. terim hazırı yedi sonra kendi mutfağa girdi görüyoruz . aysal daha önce haksız değildi. bu adam kadro yapılanmasında rezalet. deplasmanları konuşmuyorum bile.

topçu sahada oynayıp işini yaptı mı teknik ekibi önemsiyordur ciddiye alıyordur. gerisinin önemi olmaz.

şu an terim amca topçulara şayet lafını geçirebilir de tudor oyun taktiğini uygulamaya kalksa yarım saat sonra maçtan en az 7 kalp krizi vakası çıkar.

1000 tane terim'i 1 tudor'a değişmem !!!

Zaten takımı çok çalıştırdığı için Türk futbolcular, başta Selçuk, kuyusunu kazdılar Tudor'un. Son yıllarda Gerets'ten sonra en keyif veren, en çok koşan o ilk 8 haftadaki Tudor'un takımıydı.

11-12 12-13deki takimdan zevk almadiginiz sanirim.
'En keyif aldığım'.. Elmander, Melo vs o dönemki kadroda iyiydi. Ama verim bakımından ve oyun karakteri açısından benim cidden keyifle izlediğim Tudor'un takımı ve Gerets'in takımıydı. sonrasında 11-13 arasındaki takım diyebiliriz.

Evinde Kendi İmkanlarıyla Atom Parçalayanlar Derneği başkanı olarak hocamızın sonuna kadar arkasında olduğumuzu belirtmek isterim.

tebrikler renktaş

ancak hayatında büyük başarılara imza atmış insanların atacağı müthiş bir slogan

ciddi bir qalifikasyon göstergesi diye diye düşünüyorum

helal olsun
Teşekkür ederim kardeşim seneler önce üsküdar salacak ta kuşkonmaz camiine inen yokuşta bir duvarda görmüştüm bu yazıyı spreyle yazılmıştı çok da çirkin yazılmış bir yazıydı ama çok orijinaldi hiç unutmam o günden beri mottom olmuştur bu veciz

F3111 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Teşekkür ederim kardeşim seneler önce üsküdar salacak ta kuşkonmaz camiine inen yokuşta bir duvarda görmüştüm bu yazıyı spreyle yazılmıştı çok da çirkin yazılmış bir yazıydı ama çok orijinaldi hiç unutmam o günden beri mottom olmuştur bu veciz

F3111 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

gerçekten yazının yazıldığı yer de son derece anlamlıymış

bugünlere ışık tutan bir mekan ve manevi ortam olmuş

İlk yarının son maçı da olsa nihayet ezberinin dışına çıkmış.

Yazıklar olsun sana eğer ikinci yarı Taylan’ı kadroya yerleştirmezsen ve Belhanda’yı oynatırsan!

Beyimiz 17 hafta sonra anlayabilmiş bir şeyleri koskoca ilk yarıyı heba etti belhanda selçuk babel gibi çöplerle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt