Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takımın alışmışını da gördük geçen sezon. Şu dandik, futbol fakiri ligde doğru dürüst hiç bir takımı domine edemedik. İnşallah hocanın istediği futboldan fersah fersah uzağızdır. Yoksa istediği futbol buna yakın birşeyse yandık.

Ligin dinamiklerinden bir haber olanlar yabancı hoca gelince her şeyin düzeleceğini sanıyorlar

En son şampiyon eden yabancı hoca kim desem cevap vermek için google yaparlar

Yerli kim gelsin desem isim veremezler sırf laf olsun torba dolsun işte

Fatih terim saha kenarinda yokken kötü oynuyoruz hep.geçen yıl da cezalıyken cok puan kaybetmiştik

Terimin fobisi deplasman fobisinı mı ??
Iki şampiyonluk getirdimi? Getirdi...

Vasat oyun oynuyoruz mu şu an ? Hayır diyen senin gibi Tudor güzellemesi yapar herhalde.

Ama dur bir bismillah diyelim yahu. Sadece hocaya değil yeni kurulmuş bu takımada biraz zaman verelim yani. Tudor bu dönemde olsaydı bu kopuk kopuk oyun sergilenecek olsaydı onuda savunurum bir yere kadar vallahi.

Takım oyunu tutmanın zamana ihtiyacı var...ha tutturamaz o vakit senden önce ben eleştirdim burada merak etme. Bir kaç maç oynadı Lara birlikte hele bir

Ya get işine kardeşim...

Adam bu kulübe deplasman fobisini getiren kişi olduğu için kovuldu.

Arenadaki futbol hadi iyidi az çok ama deplasmanlarda Karabük gibi oynatırım dersen Galatasarayi tekmeyi de yersin.
Fatih terimin deplasman fobisi yok yani? Takima fobi getirmek diye birsey olamaz bu sacmaliktir suan bu takimda sistemli teknik ekip ve hoca olsun bak bakalim nasil oynuyor takim en son 2012 de duzgun futbol oynadik hatirlatayim ve hamza hamzaoglu zamani bile takim kendi evinde rahat kazamiyordu bu oyun kadar leş bi oyun gormedim

Hocamız bu kulübe bir iyilik yapmak istiyorsa, lütfen sezon sonu emekliye ayrılacağını açıklasın şimdiden. Son bir 20m tl'sini cukkalayıp bu kulübün yakasından düşsün artık.

Eğer kendi isteğiyle emekliye ayrılırsa camianın kanseri Terimciler ortalığı ateşe veremez. Hala utanmadan bek, stoper diyorlar. Lan Naga'yı, Marcao'yu, Luyindama'yı kim aldırdı? 10 tane daha mı aldırması lazım tatmin olmanız için? Şu kadroyu ersun sünepesine versen domalır, apo'ya versen sakso çeker.

Bu takımın sorunu teknik ekiptir arkadaş. 2 senedir her maç anti-futbol oynadığımızdan belli olmuyor mu hala?

Hocamız bu kulübe bir iyilik yapmak istiyorsa, lütfen sezon sonu emekliye ayrılacağını açıklasın şimdiden. Son bir 20m tl'sini cukkalayıp bu kulübün yakasından düşsün artık.

Eğer kendi isteğiyle emekliye ayrılırsa camianın kanseri Terimciler ortalığı ateşe veremez. Hala utanmadan bek, stoper diyorlar. Lan Naga'yı, Marcao'yu, Luyindama'yı kim aldırdı? 10 tane daha mı aldırması lazım tatmin olmanız için? Şu kadroyu ersun sünepesine versen domalır, apo'ya versen sakso çeker.

Bu takımın sorunu teknik ekiptir arkadaş. 2 senedir her maç anti-futbol oynadığımızdan belli olmuyor mu hala?
Aynen renktaş kendi giderse her gelen hocayı gönderıp terimı getırmeye calısmazlar daha rahat bi calısma ortamı yakalar hocalar diye düsünüyorum

OMEGALUL x100.000.000
Yaw ben Tudor'un gönderilmesine karşı bir adamdım da bir dönüp bakıyorum;

-Riekerink'ten daha kötü istatistikleri takımı devraldıktan sonra. Puan, atılan, yenilen gol ort. Istediğinize bakın. Derbiler rezalet.

-Sezon başlıyor östersunda yeniliyor avrupa cart.

-Devamında anadolu takımlarıni yenip bir seri yapıyoruz lakin sonrasında gelen giden şamarlıyor. Derbilerde yine tokat manyağı oluyoruz iç saha-dış saha dinlemeksizin. 14 macta 20 gol yiyor takım.

1.5 sene içinde yaptıkları özet olarak bunlar. O 9 maç için mi bütün bu zırlamalar? Ona da eyvallah dersin ki 9 maçta city gibi oynadık(oynayamadık) da o zaman 20 kupalı Terim'i savunan adamı buradan vurma bari birader.
Tutarlı olmak lazım her daim.

Fatih terimin deplasman fobisi yok yani? Takima fobi getirmek diye birsey olamaz bu sacmaliktir suan bu takimda sistemli teknik ekip ve hoca olsun bak bakalim nasil oynuyor takim en son 2012 de duzgun futbol oynadik hatirlatayim ve hamza hamzaoglu zamani bile takim kendi evinde rahat kazamiyordu bu oyun kadar leş bi oyun gormedim
Evet yok fobisi. Fobisi olan adam geçen sezon ikinci devresinde yenilemeden şampiyon olamazdı.

Ama İyi değiliz şu an. Buna itirazım olamaz zaten. Sadece biraz zaman vermek veyahut hak ettiklerini düşünüyorum takım olma yolunda. Çok sayıda transfer yapıldığı gibi bir çoğu kilit denilen yeni transferler çok geç katıldı takıma. Yalan mı?

benim için zirve fatih terim performansı 2011 yılındaki 3-1 kazandığımız fenerbahçe maçıydı. daha öyle bir oyun oynayamadık şu zamana kadar.

Ligin dinamiklerinden bir haber olanlar yabancı hoca gelince her şeyin düzeleceğini sanıyorlar

Mancini hocasiz şampiyon olur denilen takım ile Ersun'dan 10 puan fark yiyip Nisanda Şampiyonluğu verip adami fenerbahce efsanesi yapti.
Mancini avrupada dönemin en şatavatlı hocaların bir tanes olduğunun da altini cizelim.

yalnız yabancı hocalarla ilgili hele hele alman hocalarla elimde müthiş istatistik var da aslan aydın hem senle ademin kalbine inmesin hem de başlık gereksiz hoca tartışması çıkarır diye paylaşmayacağım

3 kişilik yarışta ilk üçe girdim tadında bir istatistik olan yerli hoca başarısı istatistiği şu an daha güvenli liman başkan

Hocam artık sistemi oturtmanın vakti gelmedi mi artık ? Bireysel olarak çok kaliteli oyunculara sahibiz ancak takım oyununda ne yaptığını bilmeyen, şuursuzca oynayan bir grup izledik.

Köpeklere karşı arkandayız hocam👍. Yedirmeyiz, ne seni ne şampiyonluğu. Aç köpeklere yedirmeyeceğiz.

Kendi kendine cevap vermişsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt