Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunu iyi bil
bbg 1. bölümü
insanlar yarışmalarda canlı yayında sigara içiyormuş
hey gidi günler hey
Eskiden olsa 2011-12 sezonunun ilk 10 haftasına kadar gider burada neler yazılmış bulur, ifşa-rezil ederdim. Tabii arşivlerde mevcut ise. Neler yazıldığını bilmiyorum-hatırlamıyorum he bu arada. Ama aşağı yukarı tahmin ediyorum. Neden böyle söylediğimi göstereyim:
Ekli dosyayı görüntüle 60902
11 maç 5 galibiyet, 4 beraberlik 2 yenilgi. Sizce böyle bir tabloda burada neler yazılmıştır? Şöyle bir beyin jimnastiği yapalım diyecektim ama neyse ki fazla yormamıza gerek yok beynimizi bu arkadaşların argümanlarını bulmak için. "Terim istifa, terim taktik bilmez lem , oyuncular çöp terim komisyon yemiş lem , günümüz futboluna ayak uyduramıyor lem, Terim'in dönemi geçti lem, evlatçı lem vs vs gibi savları olduğuna kalıbımı basarım. Sonra ne oldu? 2001 GS'sinden sonra en kompakt, rakibi en çok sindiren ekip oldu o takım. O yüzden çok da şeyapmayın yani. Ya da yapın 10 senedir aynı muhabbetler dönüyor hoca yine kupaları topluyor sene sonunda sıkıntı yok.
Doğru. Ben sadece durumdan bağımsız bakış açısını göstermek için verdim bu örneği. Haterlar açısından.11-12 sezonu takımı 11'nin 8'nin yeni olduğu olduğu yaklaşık 15 milyona yeni kurulmakta olan takım şu anki takım ise 11nin 8 nin nerdeyse 1,5-2 senesini doldurduğu ve gelenler gidenleriyle 60 milyondan fazla harcanan artık futbol olarak bazı şeyleri vaat edebilmesi gereken takım ama.
Kadro neden uyumsuz olsun. 7-8 maclik galibiyet serileri gelince merak ediyorum ne diyeceginizi.
Ilk yari şuursuz bir avuç sencilerden kurulu Gazişehire ilk yari nerdeyse 8 yiyen BESIKTAS'DA bir oyun plani ve futbola dair pozitiflikler görenlerin, iki senedir Şampiyonluk yaşayan Galatasaray'ın top oynamadığını iddia etmelerini büyük bir Ibret ile okudun bugün.
Bundan sonra futbol tartişmasi bitmiştir. Muhtemelen Tennis ve Futbol topunu ayirt edemeyecek bazi şahislarin, burada anlamadiklari oyun plani, taktik konularda ahkam kesip, aslinda tamamen bastirilmiş şahsi husumet ile hareket ettiğini fark ettim.
Yazik