Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam bu yil 5 sene birden yaslanmis gibi fiziken, kendine bak hocam sana ihtiyacimiz var

Hocam elbette bu takıma tempo katmak/kattırmak için gerekli çalışmaları yapacaktır. 8’de kapanır 18’de

Terim En büyük efsanemiz, canımız, ciğerimiz ama bu oyun olmuyor hocam. Takıma adapte değil, bu kadro bu oyunu hak etmiyor. Düzelme emaresi de görünmüyor oyunumuzda.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eskiden olsa 2011-12 sezonunun ilk 10 haftasına kadar gider burada neler yazılmış bulur, ifşa-rezil ederdim. Tabii arşivlerde mevcut ise. Neler yazıldığını bilmiyorum-hatırlamıyorum he bu arada. Ama aşağı yukarı tahmin ediyorum. Neden böyle söylediğimi göstereyim:

yyy.jpg

11 maç 5 galibiyet, 4 beraberlik 2 yenilgi. Sizce böyle bir tabloda burada neler yazılmıştır? Şöyle bir beyin jimnastiği yapalım diyecektim ama neyse ki fazla yormamıza gerek yok beynimizi bu arkadaşların argümanlarını bulmak için. "Terim istifa, terim taktik bilmez lem , oyuncular çöp terim komisyon yemiş lem , günümüz futboluna ayak uyduramıyor lem, Terim'in dönemi geçti lem, evlatçı lem vs vs gibi savları olduğuna kalıbımı basarım. Sonra ne oldu? 2001 GS'sinden sonra en kompakt, rakibi en çok sindiren ekip oldu o takım. O yüzden çok da şeyapmayın yani. Ya da yapın 10 senedir aynı muhabbetler dönüyor hoca yine kupaları topluyor sene sonunda sıkıntı yok.

Deplasman maçlarda set oyunu yerine daha farklı bir oyunla gelirse iyi olur bence. Hata yapma ihtimali yüksek oyun oynanıyor. Yoksa evde bu oyunu iyice entegre edene kadar devam edilebilir bunu yaparken de falcao yahut babelin atacağı golleriyle maçları kazanırız.

Eskiden olsa 2011-12 sezonunun ilk 10 haftasına kadar gider burada neler yazılmış bulur, ifşa-rezil ederdim. Tabii arşivlerde mevcut ise. Neler yazıldığını bilmiyorum-hatırlamıyorum he bu arada. Ama aşağı yukarı tahmin ediyorum. Neden böyle söylediğimi göstereyim:

Ekli dosyayı görüntüle 60902

11 maç 5 galibiyet, 4 beraberlik 2 yenilgi. Sizce böyle bir tabloda burada neler yazılmıştır? Şöyle bir beyin jimnastiği yapalım diyecektim ama neyse ki fazla yormamıza gerek yok beynimizi bu arkadaşların argümanlarını bulmak için. "Terim istifa, terim taktik bilmez lem , oyuncular çöp terim komisyon yemiş lem , günümüz futboluna ayak uyduramıyor lem, Terim'in dönemi geçti lem, evlatçı lem vs vs gibi savları olduğuna kalıbımı basarım. Sonra ne oldu? 2001 GS'sinden sonra en kompakt, rakibi en çok sindiren ekip oldu o takım. O yüzden çok da şeyapmayın yani. Ya da yapın 10 senedir aynı muhabbetler dönüyor hoca yine kupaları topluyor sene sonunda sıkıntı yok.

11-12 sezonu takımı 11'nin 8'nin yeni olduğu olduğu yaklaşık 15 milyona yeni kurulmakta olan takım şu anki takım ise 11nin 8 nin nerdeyse 1,5-2 senesini doldurduğu ve gelenler gidenleriyle 60 milyondan fazla harcanan artık futbol olarak bazı şeyleri vaat edebilmesi gereken takım ama.

11-12 sezonu takımı 11'nin 8'nin yeni olduğu olduğu yaklaşık 15 milyona yeni kurulmakta olan takım şu anki takım ise 11nin 8 nin nerdeyse 1,5-2 senesini doldurduğu ve gelenler gidenleriyle 60 milyondan fazla harcanan artık futbol olarak bazı şeyleri vaat edebilmesi gereken takım ama.
Doğru. Ben sadece durumdan bağımsız bakış açısını göstermek için verdim bu örneği. Haterlar açısından.
Yoksa kim memnun olabilir şu oynanan oyundan? Sezon boyunca bu şekilde oynamaya devam edeceğimiz varsayımıyla yapılıyor yorumlar. Böyle bir şey mümkün değil. Böyle oynarsak zaten 7-8. falan oluruz.

hasan-ümüt-levo

bırak şu çıksın diyecek, hoca dese sen çıkıp oynayacan don atlet sahaya çıkarlar

Kadro neden uyumsuz olsun. 7-8 maclik galibiyet serileri gelince merak ediyorum ne diyeceginizi.

oyuncuların birbirlerinin kötü yönlerini traşlayabilmesi gerekiyor fakat bu durum bizde mevcut değil.

örneğin kenar oyuncularımızın ikisi birden hızlı oyuncular değil ve içeri doğru kayıyorlar. beklerimiz bu boşlukları değerlendiremiyor çünkü o tempoda git-gel yapamıyorlar. yine hücumda ceza alanına ekstra oyuncu sokamıyoruz çünkü gidenin geri dönmeye enerjisi kalmıyor. bunun farkında oldukları için denemiyorlar bile.

orta sahada yeterli agresifliğe sahip değiliz. nzonzi yegane top çalabilen oyuncumuz ancak o da belirli bir hareket bölgesinin ötesine geçmiyor. bu noktada diğer oyuncuların daha hareketli olması gerekiyor ama o da yok. ayrıca ön taraftan da fazla savunma desteği alamıyoruz. topu rakibin ayağından almakta çok zorlanıyoruz ki son örneğini ligin en kötü takımlarından birine karşı 50.000 taraftarımızın önünde gördük.

her oyuncu kusursuz olamaz ama sahaya çıkan takımın birbirlerinin eksik yönlerini kapatabilmesi gerekiyor iyi bir takım görünümüne kavuşabilmek için. bu bizde yok. olacağını da sanmıyorum çünkü o özelliklere sahip oyuncu topluluğuna sahip değiliz. transfer pazarına çıkıp ''bu ucuzmuş o halde alalım'' mantığı ile hareket ettik ama oyuncuların bir araya gelince neye benzeyeceğini hesap etmedik gibi geliyor bana.

bu sebeplerden ötürü dün gördüğümüz ite kaka futbolun çok da ötesine geçemeyeceğimizi düşünüyorum.

Ilk yari şuursuz bir avuç sencilerden kurulu Gazişehire ilk yari nerdeyse 8 yiyen BESIKTAS'DA bir oyun plani ve futbola dair pozitiflikler görenlerin, iki senedir Şampiyonluk yaşayan Galatasaray'ın top oynamadığını iddia etmelerini büyük bir Ibret ile okudun bugün.

Bundan sonra futbol tartişmasi bitmiştir. Muhtemelen Tennis ve Futbol topunu ayirt edemeyecek bazi şahislarin, burada anlamadiklari oyun plani, taktik konularda ahkam kesip, aslinda tamamen bastirilmiş şahsi husumet ile hareket ettiğini fark ettim.

Yazik

Ilk yari şuursuz bir avuç sencilerden kurulu Gazişehire ilk yari nerdeyse 8 yiyen BESIKTAS'DA bir oyun plani ve futbola dair pozitiflikler görenlerin, iki senedir Şampiyonluk yaşayan Galatasaray'ın top oynamadığını iddia etmelerini büyük bir Ibret ile okudun bugün.

Bundan sonra futbol tartişmasi bitmiştir. Muhtemelen Tennis ve Futbol topunu ayirt edemeyecek bazi şahislarin, burada anlamadiklari oyun plani, taktik konularda ahkam kesip, aslinda tamamen bastirilmiş şahsi husumet ile hareket ettiğini fark ettim.

Yazik

@Ahmed Arif Kesen olsa gerek bu postun namlusundaki isim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt