Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaw ben Tudor'un gönderilmesine karşı bir adamdım da bir dönüp bakıyorum;

-Riekerink'ten kötü daha kötü istatistikleri takımı devraldıktan sonra. Puan, atılan, yenilen gol ort. Istediğinize bakın. Derbiler rezalet.

-Sezon başlıyor östersunda yeniliyor avrupa cart.

-Devamında anadolu takımlarıni yenip bir seri yapıyoruz lakin sonrasında gelen giden şamarlıyor. Derbilerde yine tokat manyağı oluyoruz iç saha-dış saha dinlemeksizin. 14 macta 20 gol yiyor takım.

1.5 sene içinde yaptıkları özet olarak bunlar. O 9 maç için mi bütün bu zırlamalar? Ona da eyvallah dersin ki 9 maçta city gibi oynadık(oynayamadık) da o zaman 20 kupalı Terim'i savunan adamı buradan vurma bari birader.
Tutarlı olmak lazım her daim.

Tudoru ben de destekledim yaptığı bir sürü olumlu değişiklikler oldu ilk haftalardaki oynattığı futbol da gayet hoştu ama büyük maçlarda küçük takım mentaliteyle çıkıp sürekli rezil olmaktan da bıkmıştık

Yine de burada Guardiolanin Hırvat versiyonu olarak lanse edilmesi trajikomik. Büyük maçlarda bu kadar boktan taktik yapan adami Terime sallamak için argüman olarak kullanmak ise daha da trajikomik.

Oynanan futbol şu an iyi değil ama sacmasapan argümanlarla gelmeyin demek lazım

Hadi anladık gelişen dünya futbolu ile alakan kalmadı.
Antreman teknikleri konusunda zaten yetersizsin.

Bari 2-3 tane duran top çalıştır ordan gol atmaya çalışalım.
Elinde luyimdama,nzonzi gibi uzun isimler varken duran toplar bu kadar rezalet kullanılamaz.
İstifa etmeye cesaretin yok bari yanına işi bilen bir yardımcı hoca al.

Bu maç için en son eleştirilecek donelerden biriydi duran toplar.

yalnız sağolsun recep modumuz tudor konusunu çıkardı da terimciler olarak rahat nefes aldık ordan yürüdük

işin yoksa şimdi oyun konuş filan amaaan

pep de dua etsin bizim gruba düşmedi burdaki pl manyağı arkadaşlara hadlerini bildirirdik

hocam mutlu biz mutlu

tudorcu recep modluktan alınsın

yalnız sağolsun recep modumuz tudor konusunu çıkardı da terimciler olarak rahat nefes aldık ordan yürüdük

işin yoksa şimdi oyun konuş filan amaaan

pep de dua etsin bizim gruba düşmedi burdaki pl manyağı arkadaşlara hadlerini bildirirdik

hocam mutlu biz mutlu

tudorcu recep modluktan alınsın
Malesef burda lobisi yok :)))))))

benim için zirve fatih terim performansı 2011 yılındaki 3-1 kazandığımız fenerbahçe maçıydı. daha öyle bir oyun oynayamadık şu zamana kadar.
Bu kadro yapısıyla öyle bir maç mümkün gözükmüyor. Bekler eboue ve rieraydı hatırlıyorum. Aslında kadrodan ziyade Terimin futbol anlayışı değişti sanki. Pas futbolu, kontrollü oyun felsefelerine kendini kaptırdı bam bamı bıraktı. O yıl süper finalde içerde 2-1 kaybettiğimiz fb maçı bile benim için zirve Terim performanslarındaydı. O yıl ki oyun planı ve cesareti sonra hiç olmadı.

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

sen takımı nasıl buldun onu söyle admin

şu iki stoper de ayrıca canımı sıktı
İlk yarı umut verdi biraz ikinci yarı berbattık ama 2 haftada müthiş seviyeye gelmemizi de beklemiyordum, hep baskı altında oynuyoruz şu skoru alma işini acilen çözmemiz lazım.

Marcao çok kötüydü de Luyindamanın gereksiz top kullanışları dışında fena değildi.

Bir de form tutmamız 4-5 hafta daha sürer bence ikinci Milli takım arasından sonra ne olacağımız az çok belli olur, yine de 2 eylülden bu yana çok büyük değişimler olması pek olası değildi.

Kendi kendine cevap vermişsin

Evet köpeklere karşı arkasındayız. Terim'i Nihat'a, koç'a, moç'a yedirmeyiz. Hocamız da camiasını ateşe atmayacak kadar sever, sahiplenir. En doğrusu sezon sonu emekliye ayrılıp yerini yeni nesil birisine bırakmalı. Zaten 67 yaşında oluyor seneye. İdeal emeklilik yaşı.

Ben bu aralar iyi oyun beklemiyorum acikcasi, su b.ktan dönemi ne kadar az zararla atlatirsak kardir diye bakiyorum olaya. Takimin basinda hoca yok mac icinde, yardimci hocalarin yararindan fazla zarari var.

Beni rahatsiz eden sey örnegin bir yerden sonra bahanelere siginilmasi. Mesela bugün hoca olarak cikan Levent takima yeni gelen oyuncular hazir degil demis, yaz kampi görmüs oyuncularimiz bile hazir degil sen ne anlatiyorsun. Zaten ilk 11 de yeni gelen bi tek Falcao ve Lemina vardi, Babel ve Nzonzi diger ikisinden farkli yeni sayilmaz adamlar kac haftadir takimda, ki Nzonzi takimin en caliskan oyuncusu bir de simdiye kadar. Diger oyuncularin hali ne öyle. Marcao sarhos gibi cikiyor maclara.

Bir de ek olarak su gol attiktan sonra takim olarak uyku moduna gecmemizi bir türlü asamiyoruz. Ic sahadaki maclari garanti görüyor herkes ama bu vurdumduymaz tavirlar basimizi bir gün cok agritacak. Ben bugün oyunculardan bir reaksiyon bekliyordum ama bekledigim reaksiyonu göremedim, umarim CL macinda uyanik oluruz yoksa fisimizi cekerler ilk iki hata da.

Hocayı her zamanki gibi çok eleştirmek istiyorum da adamın büyük takım stoperi olarak yetiştirmek istediği iki adamı yazlık karpuz gibi her atak başlangıcında rakibine top ikram etmiş, ömrü hayatında kırmızı kart görmemiş naif 8 numarası ilk maçında rakibin futbol kariyerine göz dikmiş, takımın son 5 yıldaki en yüksek profilli transferi de taraftara 3'lü çektirmeyi bitireli 2 gün olmuş. Şu şartlarda kendisine diyecek sözüm yok. Bu haftaları ne kadar kayıpsız atlatırsak o kadar iyi, bu milli takım araları ve ŞL fikstürü tam bizim gibi orta halli takım düşmanı olmuş. Kalitesi yakın 25 kişilik kadro yapan devler buraları ağlamadan geçiyor, biz de yeni transferin ayağı uf olacak diye sinir krizi geçiriyoruz ekranda. Güzel takım olacağız inşallah ama daha bayağı bir süreye ihtiyacımız var gibi.

oyuncular kötü değil ama takım yanlış kuruldu.

uyumlu bir takım çıkmaz bu ekipten.

hocanın en büyük hatası kadro mühendisliğinde oldu bana göre.

bu nedenle zaman geçse dahi oyunumuzda büyük bir ilerleme kaydedebileceğimizi düşünmüyorum.

Fatih Terim düsmani profili... Emre Bol taktik bilmeyen hoca, nasil bukadar yabanci hoca ile futbol oynatacak diyordu. Aykut Hoca gibi moderen hocalar, artik taktik vererek yapiyormus bu isi, Fatih Terim yapamazmis...

Elbette ki, son iki senede Emre Bol´un agzina bol bol verdi hoca. Hoca vermeye devam edecek.

oyuncular kötü değil ama takım yanlış kuruldu.

uyumlu bir takım çıkmaz bu ekipten.

hocanın en büyük hatası kadro mühendisliğinde oldu bana göre.

bu nedenle zaman geçse dahi oyunumuzda büyük bir ilerleme kaydedebileceğimizi düşünmüyorum.

Kadro neden uyumsuz olsun. 7-8 maclik galibiyet serileri gelince merak ediyorum ne diyeceginizi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt