Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bana göre bir SD ihtiyacı vardır. Bunun FT'nin görevi ile bir ilgisi yoktur. SD dediğin bir şirket menajeri, ceo'su gibi hem kulübe temsili açısından hem ekonomik planlaması açısından işleri rayına oturtacak eleman.
Comolli kötü bir örnek, dünyada bin tane güzel örneğini bulursun. Bunu aynı Bartali nin getirilmesi gibi düşün. O göreve bir uzman gerekiyor. Ama Terim işime kimse karışmasın diye Abdürrahim'e yaptırıyor bu işi. Yanlış yapıyor. Kendisinin de taraftarı olduğu Galatasaray'a zarar veriyor.
Comolli zaten dünya daki tek Sportif direktör ya ondan hep onu örnek almalıyız tabi ki.
O olmazsa Terraneo var bir de tabi demi.
sent via GSC
Yani Apo mu seciyor transfer edilen futbolculari ? Abdurrahim´in orada olmasinin sebebi kulübün sicak para ihtiyacini karsilamasindan dolayidir. Ancak Mehmet Özbegin yaptigi gibi karar araci olamaz Fatih Terim varken. Transferleri cözenler yine aracilar/meneceler.
Sportif Direktör ile calisan, ve calismayan hocalar var, ikisinin de basarili, basarisiz örnegi var. Comolli hatta kötü bir örnek degil (kariyerinde basarili oldugu var), ama ligimizde görev yapmis bir örnek. Ve taze... Bunu niye cikariyorum ortaya... Cünkü hic birseyin garantisi yok, iki yol da uygulayanlara göre basariya, ve basarisizliga cikabilir.
Fatih Terim zaten iyi bir örnek. Yahu, zaten transfer edilen oyuncular oynuyor. Bu adam transfer yapamiyorsa, nasil sampiyon oluyor ? Transfer yapmak kadar, transferi takima monte etmek de en az okadar önemlidir, hatta daha da önemlidir. Fatih Terim bu konuda basarili örnek olmasa, basarisiz olamaz.
liverpool'un transferlerini yada city'nin transferlerini sportif direktörler mi yapıyor?.hayır pep geliyor bana şunu şunu alın adama onu alıyor.klopp diyor bana şu oyuncu lazım gidiyorlar onu alıyorlar.senin dediğin oyuncu alma satma konusunda profesyonel lazım diyorsan hak veririmde sportif direktörlere transferler bırakılmalı konusuna katılmıyorum.Anlamıyorsun bir türlü kardeş. Ben Teknik direktörlerin ve başkanların transfer listeleri yaptığı düzene karşıyım. Bu hakimiyet düzenini yıkamadığımız için dünya futbolunun gerisinde kalıyoruz. Fark gittikçe açılıyor bu bilinçsizce yapılan işler yüzünden.
Abdürrahim bu kulübe zarar ettirmesinde, biz onun kasa kolaylığına kalmayız.
Anlamıyorsun bir türlü kardeş. Ben Teknik direktörlerin ve başkanların transfer listeleri yaptığı düzene karşıyım. Bu hakimiyet düzenini yıkamadığımız için dünya futbolunun gerisinde kalıyoruz. Fark gittikçe açılıyor bu bilinçsizce yapılan işler yüzünden.
Abdürrahim bu kulübe zarar ettirmesinde, biz onun kasa kolaylığına kalmayız.
Ft istedigi adamlarin listesini yapar SDye verir transferleri o bitirir. Luis campos gelsin
liverpool'un transferlerini yada city'nin transferlerini sportif direktörler mi yapıyor?.hayır pep geliyor bana şunu şunu alın adama onu alıyor.klopp diyor bana şu oyuncu lazım gidiyorlar onu alıyorlar.senin dediğin oyuncu alma satma konusunda profesyonel lazım diyorsan hak veririmde sportif direktörlere transferler bırakılmalı konusuna katılmıyorum.
Kulüp iki senedir zarar felan etmiyor. Abdül mü vardi dursun kasa kolayligi saglarken, al iste fitil gibi istiyor 20 milyon avrosunu. Galatasaray´da nakit akis en az 30 senedir sikintili, devre arasi prekazinin soyunma odasinda o jugoslaw aksani ile "parrrra parrrra "diye bagirdigi dönemleri de biliyoruz. Galatasaray´da kasa kolayligi saglanmadigi vakit, senin birak transfer yapmayi, oyunculara dogru dürüst ödeme yapma ihtimalin yok. Galatasaray´i terim batirdi diyorsun, tillahi ki Galatasaray´in Fenerbahce kadar borcu yoksa, bunun sebebidir Fatih Terim. Sadece 2011´den beri dördüncü kez Sampiyonlar Ligine katiliyoruz onun ile.
Baskanlarin transfer listesi yapmasi yanlis cünkü baskanin futbolun f si ile alakasi yoktur genel olarak. Ama parayi basan bir baskansa, en azindan farkli bir avantaj saglamis olabilir. Ama o da bizde yok.
Fergusonun sportif direktörü mü vardi da, emeklilige gidene kadar donunda salliyordu ligi ... Kaliplara sikismamak lazim.
Sportif direktör' ün çok iyi seçilmiş olması lazım; o da yetmez güçlü bir başkan ve yönetimin sağlam desteğini almadan başarılı icraatlar yapamaz...
Bizim kulüplerin ve taraftarların mevcut günübirlikçi anlayışlarıyla (TD ler de buna uymaya mecbur kalıyorlar haliyle) sportif direktörlük kavramı çok afaki geliyor bana...
Konudan konuya atLıyorsun. İnsanı yoruyorsun vallahi. He Adem haklısın. Her şey olduğu gibi mikemmel.
O akıl herkeste var cicim.. lakin dediklerini yapmak için en az 2 yıl başarısızlığı göze almak lazım.. ki olası başarısızlıkta elinde istifa bayrağıyla en ön safta sen koşturursun yine..Bir kişinin tasarrufuna bırakılmamalı. Bize lazım olan Selçuk ile sözleşme yenilemeyecek. Çakne gibi akla zarar transferler yapmayacak, Naga, babel, jimmy, Adem, Şener gibi satamayacağın transferlerden uzak duracak, bir sezondur forvetsiz oynamamıza müsade etmeyecek bir akıl.