Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olay yine Aysal vs Terim'e geldi ha. Klasik.

sent via GSC

O akıl herkeste var cicim.. lakin dediklerini yapmak için en az 2 yıl başarısızlığı göze almak lazım.. ki olası başarısızlıkta elinde istifa bayrağıyla en ön safta sen koşturursun yine..
Öte yandan gerek mali durumumuz gerekse de sportif konjonktür şampiyonluktan taviz vermemeyi gerektiriyor, ki bu pencereden bakarsan Diagne transferi bile bizi şampiyon yaptığı için haklılık kazanıyor.

Sportif başarımızın garantisini Çagne ve Selçuk sağlıyorsa tartışmamıza yok cicim. Sen öyle zannetmeye devam et. Tonla transfer yapıp Konya, Denizli, Akhisar gibi köy takımlarına diş geçiremezsin sonunda. Sonra çıksın basın toplantısında "Falcao'm yok, nasıl yeneyim" demeye getirsin.

şu anda dönen transfer mevzusu ve aysal terim konusunda terimci arkadaşlardan yanayım

isimleri değil eylemlerini eleştitmemiz lazım

profesyonellik, modern yapı diye terimi eleştiriyoruz da ünal aysalın elinemi vurdular o kursaydı yapıyı

nerde doğru antrenman tesisleri, altyapı, scout organizasyonunun büyümesi, nerde sportif direktörlük

terime hasan şaş ve diğer yardımcıları konusunda eleştiri yapıyorsak sırf liseli diye menajerlerle ortalığın anasını belleyen tulun yerine işi bilen bir sd getirseydi terim mi engelledi

Gruptan çıkarmasını beklemiyorum. Rezalet sonuçlar almayalım yeterli. Bence Aykut'a fikir danışmalı şampiyonlar liginde futbolu nasıl öldürürüm diye.

Kredin tükenmez diyorum çünkü övündüğüm şeylerin çoğunu seninle kazandık hocam
Göğsümüzdeki yıldızların 2 si ,avrupa ligi kupası ve uefa süper kupa ve daha niceleri
Avrupa fatihi lakabını seninle kazandık biz
Sen benim gözümde Galatasarayın en büyük efsanelerindensin. Kim ne derse desin

Hocam Şu Selçuk İnan Denilen Arkadaşı LİG maçlarında Görmek İstemiyoruz.Bak Dandik Ziraat kupası maçları var onlarda oynasın Olmazsa illa oynaması gerekiyorsa hazırlık maçı filan ayarlansın Taraftarı Bitik biri için karşına almana gerek yok.

ne zaman top oynatacaksın bu takıma? 2 seneyse 2 5 seneyse 5 sene. söyle bilelim önümüzü görelim

kacip gidersin artik bir kac haftaya. yazik.

Leş takım . Scout transfer falan da yapmayın , 2 tane bomba stoper koydunuz takıma

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt