Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hayır hiç mi zoruna gitmiyor eskiden senin taklidini yapan hikmetin şimdi yanında pep taklidi yapması

Ben maçı kapatıyorum. Futbolcu kalitemiz var ama, tempo yok. Kağnı gibi top çeviriyoruz. Ayrıca Luyindama ve Marcao çok canımızı yakacak. 2 stoperin de ciddiyetsizliği ortada. Bu takım bu maçı döndürse de, uzun vadede bu futbolcularla işi zor. Belhanda'yı her ne kadar yararlı görsem de, bu adam tam bir bomba. Radikal kararlar diyeceğim, transfer dönemi de bitmek üzere. Umarım iyi olur. Şimdilik hepimize geçmiş olsun.

Hocam bu iş böyle gitmez ya oynanan ve işe yaramayan oyuna müdahale et ya da oyuncu grubuna ama bil ki bu iş böyle gitmez

sağlam bir yönetimle beraber genç günceli takip eden alman veya o taraflardan bir hoca ile devam etmeliyiz artık. hayali varmış bilmem ne. hayali geçtim sıradan zotturuk kharkov tarzı takımlar kadar ne oynadığını bilen belli taktik emareleri gösteren bir takım olsa kafi.

5 sene şampiyon olunmasın futbol izleyelim biraz da be. yeter yahu her hafta sonu kahır.

fegh belhanda ve marianoyu saymazsak hepsi senin aldırdığın topçular? 2 sezon önce puan kaybı yapınca ben almadım diyordun bunları

şimdi soruyorum neden top oynamıyoruz?

Yok artık bizlen dalga gecmeye basladi. No linnes, hala diagne bide ömer oynuyor 😂😂

sağlam bir yönetimle beraber genç günceli takip eden alman veya o taraflardan bir hoca ile devam etmeliyiz artık. hayali varmış bilmem ne. hayali geçtim sıradan zotturuk kharkov tarzı takımlar kadar ne oynadığını bilen belli taktik emareleri gösteren bir takım olsa kafi.

5 sene şampiyon olunmasın futbol izleyelim biraz da be. yeter yahu her hafta sonu kahır.

ya kardeşim isim verin isim. yok şu hoca lazım yok bu hoca lazım demek kolay

isim verin

Bu nasıl bir akıl tutulmasıdır yav. Oynatamadığın sistemde, elinde tek santrafor Diagne varken hala pas oyununda ısrar etmek, 2 yıldır 1 maçta 6-7 net pozisyona girememişken her deplasmanda aynı haltı yemek. Belhanda'dan 10 numara çıkarmak için uğraşmaya devam etmek. Seri'nin olmadığı maçta bile 4-4-2 veya 4-1-3-2'yi denememek. Yedek kulübesinde şükür duaları ediyordur başında bu kadar dandik, bu kadar işbilmez yönetim var diye. 2 tane adam akıllı transfer yapıp da eline en kötüsünden bir pivot santrafor verselerdi taraftarımız da belki az da olsa İmparatorumuzda hata arardı. Çünkü her maç karşımızda Manchester City'le oynuyoruz.

Hoca takım ne oynuyor? 3 gün kala bana orta saha lazım diye çıkma kamera karşısına 3 ay susup.

Luyindama, Marcao, Akbaba ve Diagne gibi takıma katkısı sıfırda bile değil, ekside olan adamlara 30 milyon döktü hala para yok edebiyatı yapıyor. Neden yok acaba?

Tudor dönemi topçularının Ft’nin aldırdığı çöplerin arkasını toplamasıyla 2 sene sıçradık. Bu sene kötü patlayacağız gözüken o ki.

Belhanda'ya gercekten 8 9 milyonluk teklif gelip de gondermediyse bu yangin bu ates herkesi yakar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt