Efe Bayraktar
Tecrübeli Üye
- 27 Ağustos 2018
- 7.294
- 7.298
- 768
Yedi düvel bir arayada gelseniz, HOCAMIYLAYIZ agslerimin çocukları.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Koç'un çocukluk travması olmuş zaten belli.hoca henüz bu kulüpte futbolcuyken, fb tüm ihtişamı ve pırıltısıyla, statlardaki kalabalığıyla ülkeyi domine eden kulüptü önce bunun anlaşılması lazım. fb 2001 şampiyonluğunda efsane geri döndü derken aslında 80li yıllardaki o havasını özlüyordu, ona döneceğine inanıyordu. bugün gelinen noktada futbol olarak 80leri, sokak-taraftar gücü olarak 90ları hayal bile edemezler. anelka appiah dönemlerini hayal edecek sıkışıklığa geldiler.
şampiyonluklar vs kazanılır. gordon milne bjk'yi 3 kere üst üste yaptı ama bu sadece sportif bir başarı ve dönemin gençlerinde ufak bir maf sempatisiyle kalmış bir şey. oysa bizdeki olay, yani galatasaray'ı ilk kulübe adım attığı noktadan şu noktaya getirmek galatasaray için tarihte kimsenin yapamadığı bir kökten kırılma. bugün galatasaray ülkenin en büyük taraftar kitlesine sahip ve sokakta-statta hiçbir türk takımına ezilmez. derwall'in başlattığı yolda türk futbol tarihinin ve bizim kaderimizi tümden değiştirdi.
Simdi daha yuksek sesle futbolu bilen alman hoca ://
komik misin sen hırbSimdi daha yuksek sesle futbolu bilen alman hoca ://
Kesinlikle doğru bir tespit. Sahada 1 tane lider oyuncu yoktu Luyindama dışında, o da tecrübesiz. Nzonzi nasıl bilmiyorum bu konuda ama Falcao büyük liderdir, her oynadığı takımda böyle olmuştur. Negatif değil pozitif enerji ile liderlik etmiştir..4 mac cezasi tescillense bile sahada Falcaonun olmasi icimi rahatlatiyo
Takima liderlik yapacaktir aslanim benim
yalan olduHamza noldu bu arada? İcabında takımı yönetebilecek bir yardımcı lazım.
Su adami üzmeyin! 1 Fatih Terim daha yok!