Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yedi düvel bir arayada gelseniz, HOCAMIYLAYIZ agslerimin çocukları.

Hamza noldu bu arada? İcabında takımı yönetebilecek bir yardımcı lazım.

hoca henüz bu kulüpte futbolcuyken, fb tüm ihtişamı ve pırıltısıyla, statlardaki kalabalığıyla ülkeyi domine eden kulüptü önce bunun anlaşılması lazım. fb 2001 şampiyonluğunda efsane geri döndü derken aslında 80li yıllardaki o havasını özlüyordu, ona döneceğine inanıyordu. bugün gelinen noktada futbol olarak 80leri, sokak-taraftar gücü olarak 90ları hayal bile edemezler. anelka appiah dönemlerini hayal edecek sıkışıklığa geldiler.

şampiyonluklar vs kazanılır. gordon milne bjk'yi 3 kere üst üste yaptı ama bu sadece sportif bir başarı ve dönemin gençlerinde ufak bir maf sempatisiyle kalmış bir şey. oysa bizdeki olay, yani galatasaray'ı ilk kulübe adım attığı noktadan şu noktaya getirmek galatasaray için tarihte kimsenin yapamadığı bir kökten kırılma. bugün galatasaray ülkenin en büyük taraftar kitlesine sahip ve sokakta-statta hiçbir türk takımına ezilmez. derwall'in başlattığı yolda türk futbol tarihinin ve bizim kaderimizi tümden değiştirdi.

hoca henüz bu kulüpte futbolcuyken, fb tüm ihtişamı ve pırıltısıyla, statlardaki kalabalığıyla ülkeyi domine eden kulüptü önce bunun anlaşılması lazım. fb 2001 şampiyonluğunda efsane geri döndü derken aslında 80li yıllardaki o havasını özlüyordu, ona döneceğine inanıyordu. bugün gelinen noktada futbol olarak 80leri, sokak-taraftar gücü olarak 90ları hayal bile edemezler. anelka appiah dönemlerini hayal edecek sıkışıklığa geldiler.

şampiyonluklar vs kazanılır. gordon milne bjk'yi 3 kere üst üste yaptı ama bu sadece sportif bir başarı ve dönemin gençlerinde ufak bir maf sempatisiyle kalmış bir şey. oysa bizdeki olay, yani galatasaray'ı ilk kulübe adım attığı noktadan şu noktaya getirmek galatasaray için tarihte kimsenin yapamadığı bir kökten kırılma. bugün galatasaray ülkenin en büyük taraftar kitlesine sahip ve sokakta-statta hiçbir türk takımına ezilmez. derwall'in başlattığı yolda türk futbol tarihinin ve bizim kaderimizi tümden değiştirdi.
Koç'un çocukluk travması olmuş zaten belli.

Hocam keşke maç sonları biraz kendini tutsan. Bunlar sen a desen ceza vermeye meyilliler.
Güzel maç oldu. Teşekkür ederim arkadaşlar diyerek kalksan keşke basın toplantısından.

ED2u20GXsAA3kUp

GSTV de efsane aslanlarda konu Fatih hocamız.

Hayatı anlatılıyor ki kendisi anlatıyor detayları.

Metin Oktayın getirdiği bir adam efsane olması kadar doğal bir durum olamazdı herhalde.

4 mac cezasi tescillense bile sahada Falcaonun olmasi icimi rahatlatiyo

Takima liderlik yapacaktir aslanim benim

4 mac cezasi tescillense bile sahada Falcaonun olmasi icimi rahatlatiyo

Takima liderlik yapacaktir aslanim benim
Kesinlikle doğru bir tespit. Sahada 1 tane lider oyuncu yoktu Luyindama dışında, o da tecrübesiz. Nzonzi nasıl bilmiyorum bu konuda ama Falcao büyük liderdir, her oynadığı takımda böyle olmuştur. Negatif değil pozitif enerji ile liderlik etmiştir..

E6853 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Oy yiğidim, oy civanım
Tüketme umutlarını
Zalimlerin tahtlarını
Yıkamazsan ona yanarım...

Erman Toroğlu: "Fatih Terim 4 maç ceza almış, 2 gündür konuşuluyor. Ama sen adaleti doğru dağıtsaydın Milli Takımı konuşurduk! Tahkim ve Disiplin Kurulu başındaki adamların eğer ufacık kişilikleri varsa, istifa ederler.!"

ERMAN TOROĞLU ACIMAMIŞ! 🚀

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt