Onur Yücel
10 Numara!
- 17 Temmuz 2016
- 14.058
- 6.220
- 913
Terim gitmeden, bu takim top oynamaz.
malesef ben hep söylüyorum ama şöyle bir gerçek var; Kim gelirse gelsin, boynunda Terim ipi alıyor hep. Guardiola bile gelse o iple dolaşmak zorunda.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Terim gitmeden, bu takim top oynamaz.
Bu akşam takımın oynadığı kötü oyun hocaya yazar. Bu futbolla Ocak ayını göremeyiz.
ASUS_X00LDA cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
erencan yardimciyla kamp dönemini gecirip ilk 11i anca 4.hafta yazabiliyorsan anca bukadar olur zatenYazın takımı mükemmel hazırlamış bodrumdan vakit bulduğunda.10-20 sıfır kazanacağımız maç 1-0 bitti.futbolumuz büyüledi.
Şu anki Aynı kadro ile ? FM de belki neden olmasın. Istikrar sağlamış olursun ve takım birbirini ezbere bilir.3 yıl ıcınde oynatabilirim ama!!!
haha yavaş yavaş şuna fenerli iması yapayım işine girmişsin![]()
burdan yürürsün
hocamın arkasındayız
tudor hocamın nasıl kovuldugu belli ne lobilerle kımlerı takıma getirmek ıcın kovuldugu belliŞu anki Aynı kadro ile ? FM de belki neden olmasın. Istikrar sağlamış olursun ve takım birbirini ezbere bilir.
Ama Gerçek hayata Tudor hocan gibi kovulursun ....hadi belki sezon sonu görme ihtimali mevcut senin durumunda.
Ya get işine kardeşim...tudor hocamın nasıl kovuldugu belli ne lobilerle kımlerı takıma getirmek ıcın kovuldugu belli)))))
Terimin fobisi deplasman fobisinı mı ??Ya get işine kardeşim...
Adam bu kulübe deplasman fobisini getiren kişi olduğu için kovuldu.
Arenadaki futbol hadi iyidi az çok ama deplasmanlarda Karabük gibi oynatırım dersen Galatasarayi tekmeyi de yersin.
En azindan 2 mactir santrafor cikip donk girmemeli arenadaYemin ediyorum bu futbol 2-3 ay sonra halen sürdür durumunda olsa tüm eleştiriler normal karşılayıp bende katılırım...
Takım olmak çok kolay iş zannediyor bazıları gerçekten galiba. Öyle bir iki hafta antrenmanlar ile takır takır oynamalı takım... pes imparator yakışmadı sana be....