Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sende son zamanlarda formsuzsun hocaaam
Kötü giden oyuna mudahalen yok,oyuncu değişikliklerin fiyasko

Bence PSG macini filan bosverip takimi full Malatya ve lige odaklamali. Bruge'i yensek yeter zaten

İşte tam da bu yüzden Fatih Terim'e sahip çıkmamız gerekiyor onlar ne kadar hocayı yalnız bırakmaya çalışırsa biz o kadar yanında olmalıyız Fatih Terim'in

Arkadaşlar iyi futbol izlemek isteyen mis gibi EPL var orada sizi tutan yok

Ben kazanmak istiyorum,kupa kazanmak bunun içerisinde sonuç odaklı oynamak varsa varsın öyle olsun.Takım 2 senedir futbol oynamıyor deniyor ne hikmetse ligin en ne yaptığını bilen takımlarını tokat manyağı yapıyoruz son periyodlarda

Plansız programsız tesadüfü ise 2 senedir mi tesadüf ? Hocanın başarılarına girmeyeceğim son 2 senedir plansız olduğumuz iddia ediliyor o yüzden dedim

Bu sene yine hayırlısıyla şampiyon olup kuşları dibe gömeceğiz

Arkadaşlar iyi futbol izlemek isteyen mis gibi EPL var orada sizi tutan yok

Ben kazanmak istiyorum,kupa kazanmak bunun içerisinde sonuç odaklı oynamak varsa varsın öyle olsun.Takım 2 senedir futbol oynamıyor deniyor ne hikmetse ligin en ne yaptığını bilen takımlarını tokat manyağı yapıyoruz son periyodlarda

Plansız programsız tesadüfü ise 2 senedir mi tesadüf ? Hocanın başarılarına girmeyeceğim son 2 senedir plansız olduğumuz iddia ediliyor o yüzden dedim

Bu sene yine hayırlısıyla şampiyon olup kuşları dibe gömeceğiz

bournemouthda doğmamak bizim suçumuzmu kardeşim

berat albayrak
abdullah avci
yildirim demiroren
tayyip erdogan
acun ilicali
kadir topbas
goksel gumusdag
ridvan dilmen
bilal erdogan
hidayet turkoglu

ve fatih terim.

Cok cok uzucu...

Ekli dosyalar

• IMG_20190920_011848.jpg
    IMG_20190920_011848.jpg
    31,6 KB · Görüntüleme: 61
Fettah Can'la Yılmaz Erdoğan'ı niye saymadın ahbap

berat albayrak
abdullah avci
yildirim demiroren
tayyip erdogan
acun ilicali
kadir topbas
goksel gumusdag
ridvan dilmen
bilal erdogan
hidayet turkoglu

ve fatih terim.

Cok cok uzucu...

Fatih hoca bu yalamaların evet dediğine hayır diyerek zaten zamanında tasviye edildi. Benim hocanın pek sevmediğim yönü aşırı milliyetçi olmasıdır. Konu Türkiye olunca hayatında hiç yapmadığı üzere zamanında Galatasaray'ı bile karşısına almıştır. Gelgelelim Ülke Futbol Direktörü olarak bulunduğu bu garip ortam sonrasında da diğerleri gibi muslukları akıtmayı bitirince anlamsız bir hoca-oyuncu çekişmesinde bir gün arkandayız deyip 1 hafta sonra görevine son verilecek koca kafalarca ayağı kaydırılmıştır. Fatih Terim 3 hükümet, 4 cumhurbaşkanı dönemi boyunca ülkenin en değerli spor adamı olarak varlığını sürdürmüştür. Hocayı her şeyle eleştirin ama bunlar gibi omurgasızlıkla değil. Hoş amaç da zaten üzüm yemek değil, bağcıyı dövmek.

Malatya'da eksik çok. Şu maçı ne yap et al. Şu durumda puan kaybı kabul edilemez. Futbol ile cevap verelim şerefsizlere. En güzel cevap yine şampiyon olmak olur.

Fatih Terim Türk futbol tarihinin gelmis geçmiş en büyük en başarılı teknik direktörüdür. Bunu 8 lig şampiyonluğu, 3 türkiye kupası şampiyonluğu, 5 süper kupa şampiyonluğu 1 uefa kupası şampiyonluğu, Galatasarayı sl çeyrek finali ,Türk milli takımıyla 3 avrupa şampiyonasina katilip birinde yari final oynatma basarisi sağladığı için söylemiyorum.Hakikatten imparator Fatih Terim Türk futbol tarihinin tartismasiz en basarili hocasıdır

Fatih Terim Türk futbol tarihinin gelmis geçmiş en büyük en başarılı teknik direktörüdür. Bunu 8 lig şampiyonluğu, 3 türkiye kupası şampiyonluğu, 5 süper kupa şampiyonluğu 1 uefa kupası şampiyonluğu, Galatasarayı sl çeyrek finali ,Türk milli takımıyla 3 avrupa şampiyonasina katilip birinde yari final oynatma basarisi sağladığı için söylemiyorum.Hakikatten imparator Fatih Terim Türk futbol tarihinin tartismasiz en basarili hocasıdır
Bu ne kardeşim sicili amma kabarıkmış bu adamın tff göreve:)

F3111 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fatih Terim'i zaten severdik sayardık çocukluğumuz sayesinde çok mutlu geçti. 2011 yılından itibaren de bulunduğu süre boyunca hep başımız dik yürüdük sayesinde ama şu son iki aydır yaşananlardan sonra kendisine olan sevgim ve saygım 100 kat daha arttı hele o fıtık ameliyatından sonra florya da çıktığı ilk idman ve acısı yüzünden okunurken hala dik durmaya çalışarak yürümesi... Hocam sen sakın bu ite köpeğe takılıp da canını sıkma sen Galatasaray'sın seni ölümüne savunacağız ölene kadar arkandayız hiçbir zaman kendini yalnız hissetme 2012 yılında türlü oyunlarla elimizden çalmaya çalıştıkları şampiyonluğu kadıköyde kazandığımız günkü gibi elini kalbine her götürüşünde senin sayende başı dik ve mutlu, gururlu büyümüş milyonlarca Galatasaraylının desteğini hisset.

F3111 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kafayi yiyecegim. Neden F. Terim cevap veriyor? Ciddiyim, Mert cevabi versin. Yapsinlar kagida okusun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt