- 10 Haziran 2012
- 3.875
- 1.764
- 403
Sende son zamanlarda formsuzsun hocaaam
Kötü giden oyuna mudahalen yok,oyuncu değişikliklerin fiyasko
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Değil, hazır oyuncumuz az yine içi boş eleştri yorum karışımı gibi birşey olmazSende son zamanlarda formsuzsun hocaaam
Arkadaşlar iyi futbol izlemek isteyen mis gibi EPL var orada sizi tutan yok
Ben kazanmak istiyorum,kupa kazanmak bunun içerisinde sonuç odaklı oynamak varsa varsın öyle olsun.Takım 2 senedir futbol oynamıyor deniyor ne hikmetse ligin en ne yaptığını bilen takımlarını tokat manyağı yapıyoruz son periyodlarda
Plansız programsız tesadüfü ise 2 senedir mi tesadüf ? Hocanın başarılarına girmeyeceğim son 2 senedir plansız olduğumuz iddia ediliyor o yüzden dedim
Bu sene yine hayırlısıyla şampiyon olup kuşları dibe gömeceğiz
Dua et San Marinolu değilsin.bournemouthda doğmamak bizim suçumuzmu kardeşim
Dua et San Marinolu değilsin.
berat albayrak
abdullah avci
yildirim demiroren
tayyip erdogan
acun ilicali
kadir topbas
goksel gumusdag
ridvan dilmen
bilal erdogan
hidayet turkoglu
ve fatih terim.
Cok cok uzucu...
Bu ne kardeşim sicili amma kabarıkmış bu adamın tff göreveFatih Terim Türk futbol tarihinin gelmis geçmiş en büyük en başarılı teknik direktörüdür. Bunu 8 lig şampiyonluğu, 3 türkiye kupası şampiyonluğu, 5 süper kupa şampiyonluğu 1 uefa kupası şampiyonluğu, Galatasarayı sl çeyrek finali ,Türk milli takımıyla 3 avrupa şampiyonasina katilip birinde yari final oynatma basarisi sağladığı için söylemiyorum.Hakikatten imparator Fatih Terim Türk futbol tarihinin tartismasiz en basarili hocasıdır