Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim camia gene iyi. Yeminle fbli bjkli olsam ve Galatasaray'in su futbolla sampiyon oldugunu gorsem herkesi istifaya davet ederdim. Mesela bu sene sampiyon olamazsak M. Cengiz yonetimi %100 gider :)
Fatih Terim de en fazla 1 sene basarisizligi kabullenir. Aslinda Ahmet'in soyledikleri dogru, ortada rakip yok ve maalesef zararimiza. Sampiyonluk gelince Belhanda, Mariano, Naga gibi yetersiz adamlari gondermedik.
Bu sene de sampiyon olacagimizi sanmiyorum cunku daha once hic bu kadar hakem rezaletleri gormedim. Yani sadece dogranmiyoruz, direk rakiplerimiz de onden ittiriliyor.

İyi güzelde dün saçma değişiklikler yapmasan alıyordun 3 puanı. Biz önce kendimize bakalım sonra hakeme bakarız rengim

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Madara olmuş bjk ile aramizda sadece 3 puan var sence bu bize reva mi hocam ?

5 haftada 10 puan fark olmaz
Fenerle 2 puan var yenecegiz ve hepsinin ustune çıkacağız
Bjk bizim rakibimiz degil haftaya da kazanamazlr.

forumda herkesin dalga geçtiği ve yerden yere vurduğu başak veya bjk'den biri bu akşam maçı kazanırsa bizden sadece 1 puan geride olacak.
yine herkesin bitti dediği trabzon bu akşam kazanırsa 1 puan önümüze geçecek.

üstelik bu takımların hepsi bir derbiyide geride bırakmış olacak.

Buna rağmen hala idmanlarda pasta kestirip, senelik 20 milyon lira alıp, takımının başında doğru düzgün sahaya bile çıkamayan hocaya laf söyleyemiyorlar

Hiç biri kazanamadı (y)

Zaten su forvet cikarma olayini anlamiyorum. Onde baski onde top tutabilecek bir adamin olmali. Saka gibi Jimmy o fizikle mi tutacak? Andone ne guzel oynuyordu zaten. Icine ettin hoca icine.

Fatih hocanın hiçbir takımına 1-2 cümle ile şunu oynuyor diyemezsiniz. Çünkü hoca şablonlara bağlı kalmadan gerekirse oyuncu değiştirmeden maç içinde formasyon değiştirebilen takımlar kurmak ister.
Takımın oyunu tartışılabilir ve herkes farklı düşünebilir.. Fakat tartışılmaz olan tek şey hocanın her sene kaldırdığı kupalar ve kuşlara oynattığı kucak dansıdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt