Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih Terim'in ilerde Burak Yılmaz ve Drogba ile bazen de Elmander ve Umut Bulut ile 4-4-2 oynadığı zamanlardaki kadrosunu inceledim:

_________________Muslera
Eboue _____Semih __ Ujfalusi ___ H.Balta/Riera
H.Altıntop _ Melo __ Selçuk _ Amrabat/Sneijder
___Elmander/Drogba__Umut B./Burak Y.

Şimdi de Andone ve Falcao ile birlikte 4-4-2 sisteminde çift forvet ile oynaması gerektiğini anlaması için ne gerekiyor acaba çok merak ediyorum.

akşam yine toplantıda ilginç mimiklerle "ııı açıkçası hep söylüyorum ; makas çok açıldı.." diye başlar yenilginin yolunu yapar.

geçen sene kızılyıldız içerde napoliden puan alıp liverpoolu devirirken hocaları taş kağıt makas bilmiyordu sanırım. biri de çıkıp sorsa keşke şunu.

bu konudaki söyleminde haksız olduğunu söyleyemeyiz.

arada bir denk gelir öyle galibiyetler. bize de denk gelmişliği var ama 5-10 senede bir oluyor.

ötesi gelmez.

hocanın bu sene eleştirilecek yüzlerce noktası varken bu onlardan biri değil bence.

Develer belki bir gün hendek atlamayı öğrenir. Ama FT sistem oturtmayı öğrenemez. FT'nin hiçbir zaman sistemi olmadı zaten. 70 yaşına geliyor. Bu yaştan sonra sistem futbolu oynatmayı öğrenemez artık.

FT'den sistem oturtmasını beklemek gerçekçi bir beklenti değil. Emekliye ayrılması yaşı itibariyle daha gerçekçi.

Eleştirebilirim ama saha dışındaki o. çocuklarından dolayı bu sene sonuna kadar destekçisiyim, 1 sene de kaybetsin gerekirse sorun değil.
O ayrı bu ayrı hocam,destekleniyor zaten dediğin şey veya geçmişteki başarılarından dolayı başkası olsa çoktan alınmıştı kellesi ama şu kadroyla da şu ligde de kaybetmesin bu sene, şu basit inatlarından dolayı, azıcık top oynasak inan koç nevzat sabaha kadar ürüsün rahat şampiyon olur şu kadro

ONEPLUS A5000 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Develer belki bir gün hendek atlamayı öğrenir. Ama FT sistem oturtmayı öğrenemez. FT'nin hiçbir zaman sistemi olmadı zaten. 70 yaşına geliyor. Bu yaştan sonra sistem futbolu oynatmayı öğrenemez artık.

FT'den sistem oturtmasını beklemek gerçekçi bir beklenti değil. Emekliye ayrılması yaşı itibariyle daha gerçekçi.

Baştan aşağı saçma olan bir yazı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt