Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Teknik direktörluğu sadece sistemden dizilişlerden falan ibaret sanmaya devam edin öyleyse.
Sahada zeki adam yoksa taktikler islemez abi. Futbol zekasi cok onemli, city full böyle kurulu, her taktigi oynayabilirler bir de fizik birleşince komple takim oluyorlar. Bizde zeka kırıntısı yok😃 bosa kacan adam pas alamaz isyan eder, biri pas atacak o ara adam bulamaz, yerlesme diye bi sey yok zaten... Su an her maci bi sekilde kazanalim, ona yakin olalim baska bi sey beklemiyorum.

Sahada zeki adam yoksa taktikler islemez abi. Futbol zekasi cok onemli, city full böyle kurulu, her taktigi oynayabilirler bir de fizik birleşince komple takim oluyorlar. Bizde zeka kırıntısı yok😃 bosa kacan adam pas alamaz isyan eder, biri pas atacak o ara adam bulamaz, yerlesme diye bi sey yok zaten... Su an her maci bi sekilde kazanalim, ona yakin olalim baska bi sey beklemiyorum.

Valla feghouli babel falcao falan epey zeki adamlar.Ortasaha da öyle ama fizik olmadığı surece istediğin kadar zeki ol.De bruyne dediğin adam köpek gibi koşuyor.Bernando silva premier ligin en çok koşan adamlarından biri.14 km koştuğu maç var ve bu adam tekniği ile öne çıkıyor.

bizim takım kendi ölçeğinde nasıl zeki değil yav

bireysel olarak mariano nzonzi seri belh fegh babel falcao gayet zeki adamlar

hatta takımda normalde en üst düzey şeyin zeka olması gerekir

bizimkilerin boşa çıkmamasının sebebi onu akıl edememeleri değil

buna çalışmamaları, ne yapacaklarının planlı şekilde anlatılmamış olması ve tabiki belliki fiziksel olarak kötü geçirilen yaz dönemi

Valla feghouli babel falcao falan epey zeki adamlar.Ortasaha da öyle ama fizik olmadığı surece istediğin kadar zeki ol.De bruyne dediğin adam köpek gibi koşuyor.Bernando silva premier ligin en çok koşan adamlarından biri.14 km koştuğu maç var ve bu adam tekniği ile öne çıkıyor.
Babel allahin gücüne gitmesin de zika viruslu gibi abi ne zekasi. Falcao ve nzonzi var, feg geriledi bence

üstad gerçek tudorcular ve terim karşıtlarının listesini yayınlasınız da biz de tedbirimizi ona göre alsak
gercek tudor lıst yazayım

hakan d
hayri c
aydın a
ismail g
mert g
gurbet y
emre b
recep y
a.a.k
r.y.b
soyisim veremıyorum terımcılerın radarına düsmesinler

Doğaçlama oynar FT. Bu dogaçlamayı 1996-2000 arası tutturdu. Adam kendi ağzıyla diyor zaten. Benim iddiam değil. Taktik maktik yok, bam bam bam. Türkiye liginde şampiyon olmak sistem takımı da olmaya gerek yok ayrıca. Geçen sezonda şampiyon olduk. Geçen sene biz hangi sistemle oynadık? Bilen var mı?
Sen 1996-2000 arasında oynanan oyuna doğaçlama mı diyorsun..pes artık ya..şu an eleştir oyunu hatta son 2 sezonu da..ama o döneme doğaçlama demen çok komik olmuş..fatih terimin en net sistemli oynattığı yıllar yahu..sende inanılmaz bir fatih terim düşmanlığı var her mesajında bunu belli ediyorsun..kişiliğini sevmeyebilirsin ama saçma argümanlar uydurmaya başladın

bizim takım kendi ölçeğinde nasıl zeki değil yav

bireysel olarak mariano nzonzi seri belh fegh babel falcao gayet zeki adamlar

hatta takımda normalde en üst düzey şeyin zeka olması gerekir

bizimkilerin boşa çıkmamasının sebebi onu akıl edememeleri değil

buna çalışmamaları, ne yapacaklarının planlı şekilde anlatılmamış olması ve tabiki belliki fiziksel olarak kötü geçirilen yaz dönemi
Abi futbol zekasi iyi olan adam daga tasa orta acmaz, nerede ne yapacağını bilir o yuzden fashandam da eksik biraz bu konuda. Nzonzi ve falcao haric digerlerine katılmıyorum. Fizik olarak da çok kotuyuz taktik olarak da abi, kenardakiler ne biliyo da oyuncuya geçirecekler bunu... O yuzden portekizli teknik ekip istiyorum 😃

hocam genç kardeşlerimize kulak ver adanalı olmayan teknik ekip ve scout ekibi istiyoruz. GÜMÜLCİNE ASLANI yuvasına dönene kadar bir süre küsüs.

Taktik bilmiyor laflarini falan ben de cok sacma buluyorum, hele hele bu kadar basarisi olan adamin bunlari tesadüfen kazandigina inananlar bayagi komikler.

Taktik bilmiyor demek cok bos bir elestiri, düsündügü taktik veya oyun tarzi ise yaramiyor denilse falan neyse yani, bunu ben de söylüyorum zaman zaman. Hoca dahil herkes ne oynadigimizi bilmiyor bence. Ya hoca düsündügünü takima ve sahaya yansitamiyor ya da düsündüklerini oyuncular anlayamiyor ve uygulayamiyor, sahada net olarak da ne oynamak istedigimiz belli degil.

Oyuncular cok kopuk, hemen hemen hic bir organize atagimiz yok. Hersey dogaclama gerceklesiyor, bloklar arasi acayip bir kopukluk var. Bunlari nasil cözecek hoca bilmiyorum ama durum vahim, bazi arkadaslar 4-4-2 oynamamiz gerektigini öne sürerek sirf bu degisiklik ile herseyin düzelecegini saniyor ama bu hayalperestlik bence.

Taktik bilmiyor laflarini falan ben de cok sacma buluyorum, hele hele bu kadar basarisi olan adamin bunlari tesadüfen kazandigina inananlar bayagi komikler.

Taktik bilmiyor demek cok bos bir elestiri, düsündügü taktik veya oyun tarzi ise yaramiyor denilse falan neyse yani, bunu ben de söylüyorum zaman zaman. Hoca dahil herkes ne oynadigimizi bilmiyor bence. Ya hoca düsündügünü takima ve sahaya yansitamiyor ya da düsündüklerini oyuncular anlayamiyor ve uygulayamiyor, sahada net olarak da ne oynamak istedigimiz belli degil.

Oyuncular cok kopuk, hemen hemen hic bir organize atagimiz yok. Hersey dogaclama gerceklesiyor, bloklar arasi acayip bir kopukluk var. Bunlari nasil cözecek hoca bilmiyorum ama durum vahim, bazi arkadaslar 4-4-2 oynamamiz gerektigini öne sürerek sirf bu degisiklik ile herseyin düzelecegini saniyor ama bu hayalperestlik bence.

Yorum budur.

Terimciler bunu duyunca korkucak ama ismail gulduren geri dönecek

hayrinin yakın dostu olur kendisi hayriden aldım haberi

ama ismi İsmail G.Dövdüren olucak
@Hayri Cund

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt