Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takım Fatih Hoca ile son iki senedir çok kötü futbol oynuyor. Bu sene inanılmaz transferler yapıldı hala rezil oynuyor.

Takıma çok kondisyon yüklendi dendi takım canavar gibi kumda koşuyor dendi koşmayan statik rezil bir takım izliyoruz.

Organize bir tane atağımız yok.

Bu bir ayıptır.

Madem Selçuk denen teneke oynayacak, Taylan'ı neden aldın Fatih Terim?
7 haftadır kanatların çalışmıyor Emre Mor neden oynamıyor Fatih Terim?

Evet külübede levent yoktu kendi basina simdi suclu kim? Hakem mi? ayipdir hoca emre mor gibi bir silahin varkene adami macin bitmesine 7 dakika kala oyuna aliyorsun oda bazi futbolcularin 90 dakikada yapamadini o 7 dakikada yapiyor. Senden gecmis be hoca istifani ver artik.

Çok çok çok formsuz bu geçen sene şampiyon olduğumuzda da demiştim bu sene de aynı şu ana kadar. Bu takımın bir planı yok rastgele doğaçlama hücum yapmaya çalışıyor ve futbolcular sanki istemiyor güzel futbol oynamayı herkes birbirinin ayağına bakıyor. Mariano yerine Şener Babel Feghouli yerine jimmy mor belhanda hele tam bir facia yerine Andone ile ademi çift forvet yapıp Selçuk yerine de Taylana şans verebilirdi ama yapmadı çünkü takıntılı bi hoca illa belhandası Feghoulisi Babeli oynayacak illa !!

Ligin en kotu takimina gol atamayan tek takımız helal olsun sana. Gol atmayı bırak pozisyona giremiyoruz. Ulan en boktan takim bile şansa bala bir iki pozisyona girer, sen ligin en pahalı takimini gol atmaktan korkar hale getirdin. Oynatacagin futbola sicayim. Yalakalarini da al git.

Ekli dosyayı görüntüle 62798

Kararlarına anlam veremiyorum. Ligin en dandik takıma karşı bu kadar yavaş oynamanın hiç bir anlamı yoktu. Koy Emre Moru keyfine bak işte. Doğru düzgün şans bulamadık Gençlerin bitiriciligi biraz iyi olsaydı maç 3-0 falan bitmiş olacaktı.

Kendine gel hocam

Bir şey yap be adam, kör müsün? Aynı oyuncularla aynı saçma futbolu oynayıp duruyoruz. Başka birilerini oynat, başka bir taktikle oynat, başka bir oyun çalıştır. Senin oynattığın şeyi en kötü seninki kadar oynatacak yüzlerce hoca var ülkede.

Madem oynatamıyacaksın neden bu kadar transfer yaptırtıyorsun.Safi zararsın herşeyinle zararsın

Ligin yarısı geldi bırakın maç kazanmayı atak yapamaz olduk günden güne kötüye gider mi bir takım

Taylanı neden aldırdın kardeşim selçuk ve belhanda babanın oğlumu senin emre moru dalga geçer gibi 85 te koymak neyin nesi

Ligin en dandik takımları bile bize tek kale oynuyor kenardan put gibi durmuş izliyorsun maça etkin sıfır ha var ha yoksun

Çar çakalını al yanına çek adam gibi konuş ya kendinize gelin ya da defolun gidin.

daha evvelki maçlarda levent şahin acaba o değişiklikleri kafasına göremi yaptı bukadar saçmalanmaz diye düşünmüştüm fakat bugün andone emre değişikliği ile o imzasını attı o aptallığıda ben yaptım diye.
ne bok oynuyoruz ne yapmaya çalıısıyoruz hiç bişey belli değil. 2 cl macında oynanan oyun bi yana hazırlık döneminden beri gerek kendısınde gerek oyuncularında gamsızlık şu macta bitse gitsek havası değişmiyor değişmeyecek gibide gözüküyor. MALİ MOÇUN PİJlerini sevindirdiğin gibi ligde de bi avantajlı bitecek haftanın içine daha ettin. tebrikler hocam artık selçukla milli arada düğün bayram yaparsınız. o seri de cırcır mırcır değil yav banko bi ibnelik var o işte.
En çok zoruma giden şu şikeci şerefsizlerin bu sene istediklerini elde edecek olması. Ayrıca bunların pisliklerine sahada koyarak cevap verememiz.

Takımın neredeyse hepsi formsuz ya da kötüyse burada ilk fatura hocaya çıkar.

Geldiğinden beri değişiklikle aldığı maç 2 tane falan herhalde.Biri Sinan'ın son dakika Konya'ya attığı maç,diğeri de Donk'un forvet oynadığı Antalya deplasmanı.

Yaptığı değişikliklerden sonra daha kötü oynuyoruz.

Bu sezon bu olumsuz şeylerin üstüne bir de yanlış ilk 11 çıkarmaya başladı.

E ilk 11'in yanlış,değişiklikler ilk 11'den kötü.Nasıl maç alacağız?Alamayız tabii.

Yine de her şeye rağmen sezonu tamamlamalı.Buradan çevirebilirse kalmaya devam eder.Başarısız olursa da yeni hocanın önü açılmış olur.İstifa etmesi bize hiçbir şey kazandırmaz.

bu takımın iyiye gitme ihtimali yok bence. zaten bu transfer tercihleri ile takımın akıbeti az çok belli olmuştu.

bence de başka hocanın gelmesi bir şeyi değiştirmez. hatta boş yere kötü bir başlangıç yapmış olur çünkü bu ekibin iyi bir futbol oynama ihtimali namümkün.

ama normal şartlarda bu tabloda hoca gönderilir.

Anlayamıyorum. Mantıklı bir açıklama düşünüyorum bulamıyorum. Belhanda nasıl 90dk sahada kalır. Nasıl 90dk rolantide top oynar bir takım. Hazırlık maçı oynuyoruz biz her hafta. Bu kabul edilemez.

kendi takım kurdu hepten sıçtı batırdı tudorun kadrosunun üzerine oturup şampiyon olunca kendini kral zannetti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt